VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Amagerbrogade 174, 2300 København S, Hovedstaden, DK

Oceniono na 5 z 5

de skønneste mennesker på klinikken, søde, venlige, imødekommende, altid smilende og hjælpsomme..havde tusindvis af spørgsmål og de blev besvaret..god oplevelse med håndtering af min kat Maggie..har k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

fantastisk hjælp. kom helt akut med en hund der havde skåret et voldtsomt snit i poten ( hoppet igennem et drivhus) blodårre skåret over...de kom springene og hun røg på operationsboret med det samme... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vores dværggravhund Maya har været ret frygtsom overfor negleklip. Men efter vi har tilmeldt VetPlan og kommet til en månedlig mani/pedicure, så er hun blevet meget mere tryg. De lytter og gør hvad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har været her lige fra vores kat var en lille killing som skulle have sine første vacciner. Han er nu 2,5 år, og vi har været rigtig glade for klinikken hver gang vi har været der eller været i tel... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne

Napisane przez firmę

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade tager vi os af familiens dyr på Amager. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Amagerbrogade 174, 2300, København S, Hovedstaden, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 72% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1935

Napisz recenzję

Perfekt

Ziva er glad og tilfreds med behandlingen så det er bare super 👍👍👍👍👍

11 października 2025

Hej Pala

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter pris på, at du delte din vurdering.

Mvh

Dyreklinikken Amagerbrogade

Høflig i telefonen

Høflig i telefonen, høflig betjening og rådgivning, alt i alt super... 😀

30 września 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for det Michael. Godt efterår til jer :)

Fast dyrlæge gennem 5 år

Altid lyttende, dygtige og tålmodige - klart anbefalet.

21 sierpnia 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Godt at læse Ann. Tusind tak for anmeldelsen, og god dag til jer.

Kærlig og kompetent

Kærlig og kompetent behandling med fin opfølgning

25 lipca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Lars. God t at læse, at du har været tilfreds med behandlingen hos os. God dag til jer.

Oceniono na 5 z 5

Min kat har været syg og skal have…

Min kat har været syg og skal have fortaget en større operation på et dyrehospital. Jeg har fået god rådgivning og de har været meget hjælpsomme omkring sygdomsforløbet af min kat

26 czerwca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Jannie. Dejligt at læse, at du har været glad og tilfreds ift dit forløb hos os. Vi ønsker jer en dejlig sommer herfra.

Oceniono na 5 z 5

Min kat blev mødt med ro og omsorg

Min kat blev mødt med ro og omsorg, og jeg følte mig tryg fra start til slut. De tog sig tid til at forklare alt, og ringede endda efter weekenden for at høre, hvordan det gik. Jeg føler mig i gode hænder her – vi kommer helt klart igen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 czerwca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Susanne. Dejligt at læse, at du har været glad for forløbet hos os❤️Vi ønsker jer en dejlig sommer herfra

Super service 😸

9 kwietnia 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Klaus, vi ønsker jer en dejlig dag herfra :-)

Altid tilfreds

8 kwietnia 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Lars, og god påske til jer.

Oceniono na 5 z 5

Great service from knowledgeable staff

I continue to be incredibly impressed with the service that I receive from Vetgruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade. I have taken my dog to them since he was a small puppy. They have always been very helpful and informative. I cannot recommend them enough!

6 marca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Hi Samuel. Thank you so much for your kind review, we truly appreciate it! :-)

Fantastisk service

Fantastisk service og behandling samt opfølgning. Kan kun anbefales

1 marca 2025

Odpowiedź od VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen John, den er vi rigtig glade for. I må have en dejlig dag.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej