VetGruppen - Dyrehospitalet Heden Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Dæmningen 23, 7400 Herning, Midtjylland, DK

Oceniono na 5 z 5

Super god betjening og respekt for den omsorg de yder i en svær situation hvor det kærligste væsen skulle have fred

Oceniono na 5 z 5

En meget meget forfærdelig situation, gjort så meget bedre, af en fantastisk dyrlæge, Jan. Min søn & jeg skulle sige farvel til vores bedste ven, og Jan var fantastisk hele vejen igennem. Rolig, tålmo... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne

Napisane przez firmę

Hos Dyrehospitalet Heden Dyrehospital tager vi os af familiens dyr i Herning og Midtjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter. Vi har døgnåbent 24/7 og vores hold af specialister tager imod henvisninger.

• Dæmningen 23, 7400, Herning, Midtjylland, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 69% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1876

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super god betjening og respekt for den…

28 sierpnia 2026

Kære Per

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Kære Line

Tak for de pæne ord og din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

God betjening professionel medarbejder…

God betjening professionel medarbejder vil altid anbefale heden

12 sierpnia 2026

Hej Lars

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du delte den med os.

Oceniono na 5 z 5

Gav sig tid til at fortælle om…

Gav sig tid til at fortælle om undersøgelsen, symptomer og priser. Det giver tryghed

8 sierpnia 2026

Kære Anni

Tak for de pæne ord og din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 4 z 5

Overordnet er jeg super tilfreds med…

Overordnet er jeg super tilfreds med behandlingen af både mig og min hund. Selvom årsagen ikke blev fundet så er hunden i bedring. Dog er det frustrerende at man selv skal lægge ud når man har en forsikring som dækker og som I har samarbejde med.

8 sierpnia 2026

Kære Heidi

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det giver os energi til at fortsætte det gode arbejde.

God service og vejledning

God service og vejledning. God oplevelse.

7 sierpnia 2026

Hej kunde

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os – det er vigtigt for os.

Oceniono na 5 z 5

Oplevede omgående nærvær & høj…

Oplevede omgående nærvær & høj faglighed i en meget kritisk & alvorlig situation- og vi blev ‘holdt i hænderne’ til det sidste.

30 lipca 2026

Kære Mai

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Oceniono na 5 z 5

En god og tryg oplevelse og altid god…

En god og tryg oplevelse og altid god service af et dejligt personale.

5 sierpnia 2026

Kære Lisette

Vi sætter pris på din tid og din anmeldelse. Det er vigtigt for os at høre din oplevelse.

thanks for dr

thanks for dr. wiesners good treatment for our dog. and for the friendly staff. kathrin frydetzki

28 lipca 2026

Hej Tozki

meget imødekommende og kompetent

meget imødekommende og kompetent. Lydhør og tog den tid, der var behov for. God oplevelse!

21 lipca 2026

Hej ann

Tak for din anbefaling og for at du tog dig tid til at skrive – vi værdsætter din støtte og de pæne ord.

De skønneste hjertevarme mennesker 🥰

Kan 100 % anbefale heden , sikken en vidunderlig kompetent behandling .
Den skønneste service af de sødeste mennesker. både dyrlæger /sygeplejesker .

14 lipca 2026
Opinia niezależna

Hej Consumer

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os – det er vigtigt for os.

Oceniono na 1 z 5

Mange besøg (9 i alt) med kat over 1,5…

Mange besøg (9 i alt) med kat over 1,5 år og mødte rigtig mange forskellige dyrlæger. En kvindelig dyrlæge gjorde det rigtig godt, men ellers fornemmelse af overfladisk behandling og ikke faglig kompetent basis viden f.eks. om antibiotika, udregning af smertestillende medicin og generelt ikke nok information før og efter operationer.
Meget kommerciel klinik. Kommer der ikke igen.

12 czerwca 2026
Opinia niezależna

Hej Teresa og Kenneth

Mange tak for jeres anmeldelse.

Vi er kede af at høre at I har haft så dårligt et indtryk af jeres forløb på Dyrehospitalet Heden.

Tryghed er vores kerneværdi, og vi arbejder hver dag hårdt for at det skal være en tryg oplevelse at besøge Dyrehospitalet Heden.

Af samme årsag tager vi også altid enhver feedback meget seriøst, og bruger det til at forbedre vores service på dyrehospitalet fremadrettet.

Dyrehospitalet Heden

Personale

Personale, Service

5 lipca 2026

Hej Jonas

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Vi værdsætter din tilbagemelding.

Meget venlig personale

Meget venlig personale, og faglig dygtige

3 lipca 2026

Hej Jimmi

Dyrlægevagt

Jeg og min hund får altid god behandling, jeg bliver hørt og føler ikke at det bare er med at få mig ud af døren hurtigst mulig så den næste kan komme til. 😊

2 lipca 2026

Hej Nina

Vi bliver altid glade, når vores indsats bliver værdsat.
Tak for anbefalingen og for din tid.

Kompetent og kærlig behandling

Vi havde en rigtig god oplevelse hos Dyrehospitalet Heden med vores hund. Fra det øjeblik vi kom ind, blev vi mødt med venlighed og professionalisme. Personalet var rolige, omsorgsfulde og tog sig god tid til både vores hund og os, så vi følte os trygge gennem hele besøget. :-)

Vi kan varmt anbefale Dyrehospitalet Heden til alle, der ønsker kompetent og nærværende behandling af deres kæledyr.

8 lipca 2026

Hej Julie

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid – det betyder meget for os at høre.

Oceniono na 5 z 5

Как се запознах с екипа на Heden

Професионализма на екипа, който ми вдъхна оптимизъм !!!
Имам Чихуахуа на име Чарли.
Беше прекрасна събота сутрин...
Чарлитко обаче, накара сърцето ми да се свие : походка, като след няколко питиета! Запалих колата и...
в клиниката. За пръв път!
Посрещнаха ни, като Президенти!!!
След първичният преглед ми беше обяснена ситуацията : чуждо тяло в дясното ухо, което е довело възпаление, което пък влияе лошо на вестибуларния апарат! Обяснено ми беше, как ще процедира екипа и каква цена ще заплатя! Всички знаем, че парите идват и си отиват, остават Семейството и Приятелите! А, Чарли е пълноправен член на семейството ми !!!
Процедурата не отне много време и ние се върнахме към нормалния Живот! Чарли беше, като чисто нов!
Благодарим на Бог, че ви има !!!
Семейството ми благодари на целия екип !!! Бъдете Здрави и все така предани на каузата си !!!
Diyan Kolev

28 marca 2026

Hej Diyan

VetGruppen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej