En fornøjelse at tage sin hund med til Byens Dyreklinik. Man føler sig både som ejer og hund velkommen og mødt. My skulle have klippet kløer, og jeg havde som altid booket en tid hos Rikke. My er en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg fik den dyrlæge min hund efter min mening er mest tryg ved selvom det var en anden der stod på. Jeg mente ellers jeg havde "bestilt" den dyrlæge men uanset sætter jeg stor pris på at det kunne la... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min hund har sår på hornhinden, og det er en større omgang. Men alt hos Byens Dyreklinik er bare godt, og jeg oplever virkelig at de gør alt for at hjælpe ham 🥳 Tror ikke noget kan gøres bedre!... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid søde og fagligt dygtige personale uanset hvilken årsag jeg kommer med angående min hund i klinikken. De er rigtig gode til osse at vejlede mig ift behandling ovs. Jeg er super glad for Byen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Byens Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Taastrup. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Taastrup Hovedgade 98, 2630, Taastrup, Hovedstaden, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 67% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
God og hurtig behandling
Sød og hjælpsom personale
Fornuftige priser

Odpowiedź od VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Super personale og super dyrlæger det kan ikke være bedre tak for det👍🏻

Odpowiedź od VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Hos byens dyreklinik få man den bedste service og behandling

Odpowiedź od VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
FANTASTISK service og meget professionel håndtering hele vejen igennem

Odpowiedź od VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Man bliver altid modtaget med et smil på læberne, samt i svare altid på ens spørgsmål.
Kan kun anbefale jer til andre.

Odpowiedź od VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Det er altid en fornøjelse af besøge jer
altid kompetent behandling og svar på spørgsmål.

Odpowiedź od VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Alle de syde medarbejdere,og god behandling af Bailey

Odpowiedź od VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Igen et møde med en super sød og kompetent dyrlæge 🤩

Stadig super tilfreds, skal bare lige have løst problem før der 5 stjerner😉

Odpowiedź od VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
My skulle have klippet kløer, og jeg havde som altid booket en tid hos Rikke. My er en lille forsigtig hund, og Rikke ved præcis hvordan hun skal møde My. Rikke giver sig tid og lytter og svarer på alle mine spørgsmål. Jeg giver jer mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Jeg mente ellers jeg havde "bestilt" den dyrlæge men uanset sætter jeg stor pris på at det kunne lade sig gøre at bytte så min hund der er utrolig bange for dyrlægen fik den mest trygge konsultation.

Odpowiedź od VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
hurtig at komme til, god kommunikation venligt personale, god behandling

Odpowiedź od VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.