VetGruppen - Amicis Dyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Hostrup Have 31, 1954 Frederiksberg, Hovedstaden, DK

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Daniel og teamet hos Amicis er verdensklasse! Aldrig har jeg oplevet bedre personlig service, hvor man bliver mødt med smil, professionalisme og bare en faglighed på højt niveau. Der er forståelse... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Da vi ejer en mandagsmodel af en boxer, runder vi Amicis dyreklinik med jævne mellemrum. Vi tager dog gerne turen fra Sydsjælland da vi er glade for den service vi får. Vi bliver altid mødt af smilend... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne

Napisane przez firmę

Hos Amicis Dyreklink tager vi os af familiens dyr på Frederiksberg. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 65% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2012

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Imødekommenhed over for deres kunder.

Imødekommenhed over for deres kunder.

Forstående over for kundernes nervøsitet ifb med deres dyr

13 sierpnia 2026

Kære Fleming

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Føler mig velkommen

Føler mig velkommen, godt taget af og tryg.

14 sierpnia 2026

Kære Caroline

Tak for den flotte anmeldelse og din anbefaling.

Yndlings dyrlæge

Amicis Dyreklinik er bare en ekstremt rar klinik at komme i med sin kat. Mads som er vores primære dyrlæge er fantastisk, og alt personale er super rare mennesker, der hurtigt læser ens kats behov, og er gode til at tage sig tid til alt. Vi kommer fra en anden klinik med nogle ret uheldige oplevelser, men her bliver der virkelig taget hensyn, og vi oplever at der bliver lyttet til en og forklaret meget grundigt, så man har en mulighed for at være med i processen og valget for ens kats behov osv.

30 czerwca 2026

Kære Michelle

Vi sætter pris på din anbefaling.
Det betyder meget for os alle.

Oplysende

Oplysende, kompetent, omsorgsfuldt

8 lipca 2026

Kære Tina

Tak for den flotte anmeldelse og din anbefaling.

Bedste dyrlæge!

De er bare altid søde og rare og yder den bedste service til vore hund!

17 czerwca 2026

Hej Laura

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Vi værdsætter din tilbagemelding.

Hej Gitte

Vi er glade for at høre, at din oplevelse hos os har været positiv. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Oceniono na 5 z 5

Altid hjælpsomme og dygtige.

Altid hjælpsomme og dygtige.

3 czerwca 2026

Hej Nawal

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os – det er vigtigt for os.

god behanling

god dyrklindet

22 maja 2026

Hej Ivan

Tak for din anbefaling og for at du tog dig tid til at skrive – vi værdsætter din støtte og de pæne ord.

Oceniono na 5 z 5

Har 💯 tillid til vores søde dyrlæger

Har 💯 tillid til vores søde dyrlæger, og det er første step til en god oplevelse. Altid søde og gode til at forklare og håndtere vores kat.
Kunne ikke forestille mig et bedre sted at komme hen med min kat hvor jeg ved at de gøre kun deres bedste for ham og os hver gang.

18 kwietnia 2026

Hej heidi

Vi bliver altid glade, når vores indsats bliver værdsat.
Tak for anbefalingen og for din tid.

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse for kat og ejer

God oplevelse for kat og ejer. Fantastiske dyrlæger. Kunne se hvor tryg min kat var og det siger ikke så lidt.
Udførlig gennemgang af behandling.
Den her klinik, kommer vi til at benytte os af fremadrettet.

28 marca 2026

Hej JEANETTE

Imødekommende

Imødekommende, kompetent og professionel behandling.

18 marca 2026

Hej Brit

Oceniono na 5 z 5

Super god service og god tid til…

Super god service og god tid til patienten (min kat) og udførende forklaring om forløbet før og efter operationen

30 stycznia 2026

Kære Nanna

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det giver os energi til at fortsætte det gode arbejde.

Oceniono na 5 z 5

Dyrlæge Mads er virkelig dygtig og…

Dyrlæge Mads er virkelig dygtig og meget empatisk:)

30 stycznia 2026

Kære carina

Tak for de pæne ord og din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig professionel vi så glade for…

Virkelig professionel vi så glade for vi har skiftet

9 stycznia 2026

Hej Anja

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du delte den med os.

Oceniono na 5 z 5

Professionel og kærlig behandling af…

Professionel og kærlig behandling af min kat. God forklaring af scannings-undersøgelse. Fornuftig pris :-)

15 stycznia 2026

Hej Pernille

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Vi værdsætter din tilbagemelding.

Kære Helge

Tak for din positive anmeldelse og for de pæne ord – vi er glade for, at du har følt dig godt behandlet.

Rigtig sødt personale

Rigtig sødt personale der tog sig rigtig godt af mit kæledyr, trods travlhed på klinikken :D

26 listopada 2025

Kære Miriam

Oceniono na 5 z 5

Meget dygtige og empatiske dyrlæger!

Meget dygtige og empatiske dyrlæger!

4 listopada 2025

Kære Gitte

Vi sætter pris på din tid og din anmeldelse. Det er vigtigt for os at høre din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

God service for min hund i ferien.

Jeg er norsk og bor i Norge. Jeg var hos min datter i København på ferie og min lille hund måtte få sin ormekursbehandlings tablett hver 28. dag før innførsel til Norge igjen. Jeg ble ønsket velkommen med en gang til veterinæren. Kommer snart tilbake igjen.

17 października 2025

Kære Asbjørn

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig og din hund under dit besøg i København. Det glæder os, at du følte dig velkommen hos os. Vi ser frem til at se dig og din lille hund igen næste gang, du er i byen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej