Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij huren nu al enige tijd een appartement via Vestal. Het is makkelijk om in contact te komen met de medewerkers en zij zijn altijd behulpzaam. Ook de professionals die worden ingehuurd voor klussen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Nog slechter dan slecht. Reageren nooit ergens op. De eigenaar Alders staat ook bekend als niet vriendelijk, wil alleen zijn eigen zakken vullen. En het zogenaamde technisch personeel wat er rond loo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hebben een aantal problemen gehad in onze huidige woning, Vestal denkt erg mee in oplossingen en gaan er goed mee om. We hebben veel contact gehad met Mirthe zij heeft ons zeker goed geholpen!

Oceniono na 3 z 5

De service is prima, ik heb verder ook nog niets nodig gehad dus kan daar verder ook niet veel over zeggen maar ik ben zeer tevreden over het appartement die ik huur. Alleen de huurprijs ligt hoger... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sport

Napisane przez firmę

Vestal VGM is gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van vastgoed in het Noorden. Vanuit de verschillende vestigingen zet ons gedreven team zich voor de volle 100% in voor onze klanten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Onprofessioneel bedrijf

Onprofessioneel bedrijf, ze storten geld op het verkeerde rekeningnummer. Dit terwijl ik van tevoren tot 3 keer toe gevraagd heb of het goed zou komen. Weg geld, het gaat hier om een bedrag tussen de 500 en 600 euro.

29 października 2020
Oceniono na 5 z 5

Onlangs een woning gehuurd bij Vestal

Onlangs een woning gehuurd bij Vestal. Bij de bezichtigingen was er genoeg tijd om de woning te zien en allerlei vragen te stellen. Snelle en duidelijke communicatie. Blij met mijn woning!

11 sierpnia 2020

Zeer tevreden

Goede service en communicatie. Reageert snel en zeer klantvriendelijk!

11 sierpnia 2020

Review niet op uitnodiging

Wel bijzonder dat Vestal zo hoog scoort. Ow wacht even, ze nodigen natuurlijk alleen de succesverhalen uit om een review te schrijven.
Na een oplevering van de woning waar de honden geen brood van lusten, zeer veel gebreken, mijn beklag gedaan bij vestal. Ik mocht alles zelf oplossen van ze. Toen ik dit niet accepteerde en de huurcommissie betrok stond ineens de eigenaar onaangekondigd op de stoep om me te bedreigen met huisuitzetting. Zeer vervelend allemaal. De procedure hebben we toch doorgezet en na 1,5 jaar en na door zowel huurcommissie als de kantonrechter in het gelijk te zijn gesteld gaat vestal iets doen aan de gebreken in de woning. Nu gaan we ergens anders wonen, gelukkig, en moet ik van vestal de woning opleveren in 9010 en met gestopte gaten terwijl ik de woning zelf kreeg met verschillende kleuren en gaten en noem het maar op. Vestal bestaat bij de gratie van een overspannen markt. Men is daarom snel tevreden en voor jou tien anderen. Weet waar je aan begint.

21 lipca 2020

Beste Henk,

Uw werkelijke naam is bij ons bekend maar zullen wij vanuit privacyoverwegingen hier niet benoemen. Het is spijtig te vernemen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening en een ongenuanceerde review heeft gepubliceerd met veel aannames.
Het is niet onze intentie om via deze weg een discussie te voeren maar wij zijn altijd bereid om een persoonlijk gesprek aan te gaan. Wij begrijpen de strekking van uw review niet en verzoeken u contact met ons op te nemen zodat wij op een volwassen manier met elkaar kunnen communiceren.

Team Vestal

Erg tevreden

Ik heb binnen een week reactie van Vestal gekregen om een bezichtiging in te plannen! Ik had niet verwacht dat het allemaal zo snel zal gaan! Heb veel contact met ze gehad en ze hebben mij altijd geholpen met mij vragen, ze zijn klantvriendelijk! Echt een aanrader!

15 lipca 2020

Tevreden

We wonen nu een poosje in onze nieuwe woning,
We zijn zeer tevreden,
Dank zij Alders makelaar, en Vestal,
Wonen we heerlijk! Heel veel dank!
Mvg

24 czerwca 2020

Goed!

12 maja 2020
Oceniono na 4 z 5

Alles was volgens afspraak goed…

Alles was volgens afspraak goed geregeld.
Een paar kleine reparaties zijn snel naar tevredenheid snel opgelost.

17 lutego 2020

Beste Holthof,

Bedankt voor uw leuke review!

Team Vestal VGM

Erg vriendelijk

Erg vriendelijk, goed contact en snelle service!

16 lutego 2020

Beste Elisabeth,

Bedankt voor deze enthousiaste woorden!

Team Vestal VGM

Oceniono na 3 z 5

De service is prima

Alleen de huurprijs ligt hoger dan via andere makelaars, zelfs voor appartementen in het zelfde gebouw via een andere makelaar.

11 lutego 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej