Veel keuze en goed voooruit te bestellen, updates over bezorging. Bijzonder is dat die in hun aanhef gericht zijn aan de ontvanger, maar gelukkig wel gezonden naar je eigen mailadres, anders zou verr... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Termijn van levering zoals aangegeven Producten ontvangen 1 daarvan bevatte een ander soort dan besteld. Contact opgenomen .ruim aanbod aan mogelijkheden gekregen voor de oplossing . Fijne man... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een tapas verrassing besteld voor een verjaardag. Het kado werd zeer gewaardeerd, was erg smakelijk! Wat ik wel een beetje jammer vond, is dat het pakket 3 dagen na de verjaardag bezorgd werd. Geen ma... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vriend of vriendin? Bij ons ben je dan aan het goede adres. Wij zijn namelijk De online cadeauwinkel van NL en BE. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor relatiegeschenken! Zien wij jou snel terug op Verrasjevriend.nl?
Dane kontaktowe
Boomstraat 15, 3582 KP, Utrecht, Holandia
- klantenservice@verrasjevriend.nl
- verrasjevriend.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Was leuke verrassing...maar..
Was leuke verrassing. Werd leuk op gereageerd door collega's. Ik had verwacht dat de persoonlijke tekst op een sinterklaas kaart zou worden geplakt ipv een reclame kaart van het bedrijf. Dit vond ik minder. Laat de keuze aan de koper over al dan niet met meerkosten.

Odpowiedź od Verrasjevriend
Ik miste een aantal zakjes in mijn…
Ik miste een aantal zakjes in mijn bestelling, gelijk mail gestuurd en kreeg gelijk een reactie en zonder moeilijk gedoe werden de ontbrekende zakjes gelijk na geleverd.

Odpowiedź od Verrasjevriend
Een bestelking die voor herhaling vatbaar is
De service was perfekt. Lekkere tapas en vlotte bezorging

Super goed
Echt een aanrader om hier te bestellen, geen minimaal bestel aantal zoals bij heel veel andere bedrijven en super snelle levering. Ik had zelf een sinterklaaspakket samengesteld met een handgeschreven briefje erbij het is heel leuk geworden.

Makkelijk besteld leuk
Makkelijk besteld leuk. We hebben het kado gedaan. Is snel geleverd.

Odpowiedź od Verrasjevriend
Super snel en perfect geregeld
Super snel en perfect geregeld. Bij aflevering wordt je bericht omgezet naar één geschreven bericht.
Top!
Ga zo door

Veel keuze
Veel keuze en goed voooruit te bestellen, updates over bezorging. Bijzonder is dat die in hun aanhef gericht zijn aan de ontvanger, maar gelukkig wel gezonden naar je eigen mailadres, anders zou verrassing weg zijn.
Klant tevreden
Termijn van levering zoals aangegeven
Producten ontvangen 1 daarvan bevatte een ander soort dan besteld.
Contact opgenomen .ruim aanbod aan mogelijkheden gekregen voor de oplossing .
Fijne manier van zaken doen .raad ze zeker aan

Odpowiedź od Verrasjevriend
Bestelling 3 weken geleden geplaats zou…
Bestelling 3 weken geleden geplaats zou in de week van 26 september. Geleverd worden met referentie. 21289.
Maar nog steeds niks ontvangen. En als ik mail stuur waar dit pakket blijft geen reactie.

Odpowiedź od Verrasjevriend
Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel!
Top klantenservice! Een defect product van mij, waarvan de garantie reeds verlopen was, werd vervangen door een leuk soortgelijk product, een fijne verrassing, dank nogmaals!

Snel geleverd
Snel geleverd, goede prijs. Alleen bezorgkosten wat aan de prijzige kant.

Nog steeds niet bezorgd
Bestelling is nog steeds niet ontvangen, 13-9 gekocht, het is inmiddels 22-9.

Odpowiedź od Verrasjevriend
Een Treatments pakket besteld voor een…
Een Treatments pakket besteld voor een leuke prijs. Hou wel rekening met een langere levertijd (in mijn geval 10 dagen).

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.