Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Veel keuze en goed voooruit te bestellen, updates over bezorging. Bijzonder is dat die in hun aanhef gericht zijn aan de ontvanger, maar gelukkig wel gezonden naar je eigen mailadres, anders zou verr... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Termijn van levering zoals aangegeven Producten ontvangen 1 daarvan bevatte een ander soort dan besteld. Contact opgenomen .ruim aanbod aan mogelijkheden gekregen voor de oplossing . Fijne man... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Een tapas verrassing besteld voor een verjaardag. Het kado werd zeer gewaardeerd, was erg smakelijk! Wat ik wel een beetje jammer vond, is dat het pakket 3 dagen na de verjaardag bezorgd werd. Geen ma... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z podarunkami

Napisane przez firmę

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vriend of vriendin? Bij ons ben je dan aan het goede adres. Wij zijn namelijk De online cadeauwinkel van NL en BE. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor relatiegeschenken! Zien wij jou snel terug op Verrasjevriend.nl?

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Was leuke verrassing...maar..

Was leuke verrassing. Werd leuk op gereageerd door collega's. Ik had verwacht dat de persoonlijke tekst op een sinterklaas kaart zou worden geplakt ipv een reclame kaart van het bedrijf. Dit vond ik minder. Laat de keuze aan de koper over al dan niet met meerkosten.

1 grudnia 2022

Odpowiedź od Verrasjevriend

Leuk om te horen dat er goed op is gereageerd door collega's. Bij ons is het ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding een ander ontwerp te kiezen met bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslogo. Bij aanvraag van offerte worden deze mogelijkheden besproken. Fijn weekend!

Sinterklaaspakketje

Doordat er iets mis is gegaan, hebben we het samen weer opgelost !

2 grudnia 2022

Odpowiedź od Verrasjevriend

Fijn om te horen dat het is opgelost! Hopelijk tot snel!

Oceniono na 5 z 5

Ik miste een aantal zakjes in mijn…

Ik miste een aantal zakjes in mijn bestelling, gelijk mail gestuurd en kreeg gelijk een reactie en zonder moeilijk gedoe werden de ontbrekende zakjes gelijk na geleverd.

1 grudnia 2022

Odpowiedź od Verrasjevriend

Fijn om te horen, hopelijk zien we je snel weer terug!

Super goed

Echt een aanrader om hier te bestellen, geen minimaal bestel aantal zoals bij heel veel andere bedrijven en super snelle levering. Ik had zelf een sinterklaaspakket samengesteld met een handgeschreven briefje erbij het is heel leuk geworden.

26 listopada 2022

Odpowiedź od Verrasjevriend

Hier doen we het nou voor! Hopelijk heeft het ook lekker gesmaakt!

Makkelijk besteld leuk

Makkelijk besteld leuk. We hebben het kado gedaan. Is snel geleverd.

15 listopada 2022

Odpowiedź od Verrasjevriend

Fijn om te horen, hopelijk zien we jou snel weer terug!

Veel keuze

Veel keuze en goed voooruit te bestellen, updates over bezorging. Bijzonder is dat die in hun aanhef gericht zijn aan de ontvanger, maar gelukkig wel gezonden naar je eigen mailadres, anders zou verrassing weg zijn.

24 października 2022

Heerlijk

Heerlijk, gevarieerd, en super vers

12 października 2022

Odpowiedź od Verrasjevriend

Daar zijn wij blij om, hopelijk zien wij u snel weer terug!

Klant tevreden

Termijn van levering zoals aangegeven

Producten ontvangen 1 daarvan bevatte een ander soort dan besteld.
Contact opgenomen .ruim aanbod aan mogelijkheden gekregen voor de oplossing .

Fijne manier van zaken doen .raad ze zeker aan

11 października 2022

Odpowiedź od Verrasjevriend

Dat vinden we nog eens leuk om te horen. Hopelijk zien we u snel weer terug op onze website!

Oceniono na 1 z 5

Bestelling 3 weken geleden geplaats zou…

Bestelling 3 weken geleden geplaats zou in de week van 26 september. Geleverd worden met referentie. 21289.
Maar nog steeds niks ontvangen. En als ik mail stuur waar dit pakket blijft geen reactie.

30 września 2022

Odpowiedź od Verrasjevriend

Beste Danny, op 30 september hebben wij contact met elkaar gehad en we hebben u eerder op de hoogte gehouden dat het product niet op voorraad was, maar in de week van 26 september binnen zou komen, dit is ook het geval geweest en uw bestelling is in de week van 26 september ook verzonden.

Oceniono na 5 z 5

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel!

Top klantenservice! Een defect product van mij, waarvan de garantie reeds verlopen was, werd vervangen door een leuk soortgelijk product, een fijne verrassing, dank nogmaals!

23 września 2022

Odpowiedź od Verrasjevriend

Daar zijn wij blij om :) Hopelijk zien we je snel weer terug!

Snel geleverd

Snel geleverd, goede prijs. Alleen bezorgkosten wat aan de prijzige kant.

21 września 2022

Odpowiedź od Verrasjevriend

Fijn om te horen. Helaas worden alle kosten duurder en ook de bezorgkosten, een deel nemen we al voor eigen rekening. Hopelijk zien wij u snel weer terug!

Oceniono na 1 z 5

Nog steeds niet bezorgd

Bestelling is nog steeds niet ontvangen, 13-9 gekocht, het is inmiddels 22-9.

13 września 2022

Odpowiedź od Verrasjevriend

Wat jammer om te horen dat je bestelling nog niet is binnengekomen. Ik zal direct even hierover contact met u opnemen.

Oceniono na 4 z 5

Een Treatments pakket besteld voor een…

Een Treatments pakket besteld voor een leuke prijs. Hou wel rekening met een langere levertijd (in mijn geval 10 dagen).

22 sierpnia 2022

Odpowiedź od Verrasjevriend

Was een fijne actie op de Treatments producten eh :) Helaas door vakantie heeft de levertijd wat langer geduurd. Dit hadden wij ook op onze website vermeld.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej