Eenvoudig, helder en snel proces. Auto eind vrijdagmiddag online aangemeld op kenteken, foto’s toegevoegd. Maandag mailtje met prima bod, en na telefonische afspraak en korte controle van de auto dire... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer netjes en snel geholpen ,en alles volgens afspraak(geen gesjoemel achteraf),dit gaf mij een eerlijk en veilig gevoel
Reakcja na opinię
Mijn auto verkocht via deze site. Makkelijk om online foto's toe te voegen en alle gegevens in te voeren. Daarin ook de vraagprijs aan kunnen geven. Snel per mail een antwoord met daarin het bod (... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het persoonlijk contact ( email ) was fijn. Er werd steeds vlot gereageerd op mijn berichten. Ook de afhandeling ( geld direct op rekening ) was prima in orde!
Reakcja na opinię
Bij ons krijg je het beste bod op een auto tot 60.000km. Vlot, veilig en betrouwbaar! We bestaan al > 35 jaar en zijn géén tussenpersoon maar een echt autobedrijf.
Newtonstraat 50, 1446VR, Purmerend, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Eerlijk, duidelijk en betrouwbaar.
En simpelweg ook vriendelijke mensen die graag zaken met je doen.
Zeer tevreden

Odpowiedź od Verkoopjeautoaanons.nl
Meega snel geholpen bij de verkoop van mijn auto👍
Vrijdags alles ingevuld online en Smaandags verkocht. Super blij🥳🥳

Odpowiedź od Verkoopjeautoaanons.nl
Hele fijne mensen geven een eerlijke prijs voor je auto. Kan je ook prima mee onderhandelen. Hele traject niks dan lof.

Odpowiedź od Verkoopjeautoaanons.nl
Ik kreeg snel een heel net bod op mijn auto. De afhandeling verliep daarna vlekkeloos; op de afgesproken tijd werd de auto opgehaald, betaald en ik kreeg mijn vrijwaringsbewijs. Ik ben steeds zeer correct en vriendelijk behandeld.

Odpowiedź od Verkoopjeautoaanons.nl
Binnen 24 uur een eerlijk bod met een ruime bedenktijd van 8 dagen. Na akkoord alles snel geregeld en auto opgehaald. Directe vrijwaring en betaling. Een échte aanrader.

Odpowiedź od Verkoopjeautoaanons.nl
Voor een mooie prijs mijn auto kunnen verkopen. Ik werd vriendelijk en goed te woord gestaan door het personeel. Ze nemen echt de tijd voor je en leggen alles duidelijk uit. Hele fijne ervaring!

Een uitstekende service!
Hele correcte afhandeling en goede prijs gekregen voor mijn auto.

Odpowiedź od Verkoopjeautoaanons.nl
De verkopers waren erg vriendelijk. Alleen heren de bussen naar Alkmaar vertrekken niet links van jullie. Maar 2x overstappen. Verder prima

Odpowiedź od Verkoopjeautoaanons.nl
De verkoop van de auto van mijn zusje werd snel en netjes afgehandeld. Na het vrijwaren stond het geld direct op de rekening. Prettige ervaring!

Odpowiedź od Verkoopjeautoaanons.nl
MINI terugverkocht, die we ook bij Meure gekocht hadden. Nette prijs, correcte afhandeling, direct vrijwaring en aankoopbedrag werd direct overgemaakt.
Vriendelijke mensen. Onze ervaring met Meure: uitstekend!

Odpowiedź od Verkoopjeautoaanons.nl
Fijne snelle reactie en snel geregeld! Kreeg meer voor mijn auto dan ik had gedacht.

Odpowiedź od Verkoopjeautoaanons.nl
Erg netjes geholpen, het ging erg vlot en vooral laagdrempelig! Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Verkoopjeautoaanons.nl
Het persoonlijk contact ( email ) was fijn.
Er werd steeds vlot gereageerd op mijn berichten.
Ook de afhandeling ( geld direct op rekening ) was prima in orde!

Odpowiedź od Verkoopjeautoaanons.nl
Zeer snelle afwikkeling verkoop auto.goede eerlijke prijs gehad.