Verhuisservice24 deed het uitstekend bij onze verhuizing. Helder aanbod, drie top medewerkers die op tijd kwamen, rustig maar hard werkten, en respectvol en aardig waren. Alles zoals het hoort, wij zi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer vriendelijk en vakkundig onze verhuizing verzorgt. Verhuizers met oog voor detail en behulpzaam. Verhuisd door Mo F en Bruno + team.
Zeer tevreden over dit bedrijf ! snelle bezorging, duidelijke communicatie en het personeel is netjes en aardig . Kortom gewoon een aanrader om dit bedrijf in te huren voor je verhuizing !
Offerte ontvangen en akkoord gegeven, maar twee weken later werd aangegeven dat extra kosten zoals btw en opstartkosten moesten worden toegevoegd omdat ze "niet correct waren verwerkt in de origin... Zobacz więcej
Heren waren zeer behulpzaam en ook een…
Heren waren zeer behulpzaam en ook een goede communicatie.
Zeer aan te bevelen
Netjes alles naar de 1e etage gebracht
Netjes alles naar de 1e etage gebracht. Geen gezeur.
Volgens afspraak op vriendelijk wijze…
Volgens afspraak op vriendelijk wijze en zonder beschadigingen in Amsterdam geleverd top.
Zeer vriendelijk en vakkundig onze…
Een soepele verhuizing met dit topbedrijf
Verhuisservice24 deed het uitstekend bij onze verhuizing. Helder aanbod, drie top medewerkers die op tijd kwamen, rustig maar hard werkten, en respectvol en aardig waren. Alles zoals het hoort, wij zijn heel tevreden!
Helemaal super
Helemaal super! Snel geregeld, duidelijke offerte. Hij viel iets hoger uit door zware materialen, maar prima service!
We zijn vandaag verhuisd en hebben een…
We zijn vandaag verhuisd en hebben een super ervaring gehad. Heel vriendelijk en een super team!
Goede service en duidelijk communicatie
Goede service en duidelijk communicatie
Aanrader
Zeer tevreden over dit bedrijf !
snelle bezorging,
duidelijke communicatie en het personeel is netjes en aardig .
Kortom gewoon een aanrader om dit bedrijf in te huren voor je verhuizing !
Super fijne bezorging en zeer prettige…
Super fijne bezorging en zeer prettige mannen die kwamen leveren. Aanrader!
Prima verhuizing
Prima verhuizing, goede communicatie en fijne mensen
Zeer tevreden
Zeer tevreden, snelle bezorging, duidelijke communicatie en aardig personeel.
Super geleverd en nette heren!
Topservice
Mike en Dylan hebben vlot en keurig ons nieuwe keukenblad in ons appartement gekregen.
Top service!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.