geen enkel item verdwenen tijdens verhuizing dat gaf rust
Zobacz, co mówią recenzenci
de verhuizers werkte door lunch omdat ze de slaapkamer snel leeg wilde hebben beetje krom maarfijn voor ons
Voort mij is Verhuisbedrijf Almere een dikke aanrader. Weten hoe ze een verhuizing moet organiseren.
Onze verhuizing is helemaal naar wens verlopen. Bedankt voor alle hulp, zonder jullie was dit niet gelukt.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welkom bij Verhuisbedrijf Almere, uw betrouwbare partner voor alle verhuisdiensten in en rond Almere. Of u nu naar een nieuwe woning verhuist, uw kantoor naar een andere locatie brengt of speciale items veilig wilt transporteren, wij staan klaar om u te helpen met een soepele en stressvrije verhuiservaring. Ons team van professionele verhuizers is uitgerust met de nodige kennis en tools om elke verhuistaak efficiënt uit te voeren. Wij begrijpen dat elke verhuizing uniek is en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Bij Verhuisbedrijf Almere zijn we trots op onze klantgerichte service. Wij zijn toegewijd aan kwaliteit en klanttevredenheid, en dit ziet u terug in elk aspect van onze dienstverlening. Van zorgvuldig inpakken en veilig transporteren tot nauwkeurig uitpakken op uw nieuwe locatie, ons doel is om uw verhuisproces zo vlot en aangenaam mogelijk te maken. We nodigen u uit om de ervaringen van onze tevreden klanten te lezen en zelf te ontdekken waarom Verhuisbedrijf Almere de voorkeur heeft voor verhuizingen in de regio. Uw vertrouwen en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit!
Dane kontaktowe
Mandelaplein 1, 1314 CG, Almere, Holandia
- +31363690351
- contact@verhuisbedrijfalmere.com
- verhuisbedrijfalmere.com
geen enkel item verdwenen tijdens…
geen enkel item verdwenen tijdens verhuizing dat gaf rust
alles werd met zorg gedaan
Behandelden oudere
Ze behandelden oudere familieleden met veel respect en aandacht tijdens het werk.
Door de stevige verpakking bleven de…
Door de stevige verpakking bleven de matrassen fris bij aankomst
De Verhuizers Werkte Door
ze wisten hoe je kwetsbare spullen…
ze wisten hoe je kwetsbare spullen inpakt zodat er niks mis gaat
ze kregen zelfs een grote kast door het…
ze kregen zelfs een grote kast door het kleine trappenhuis.
ik kreeg goede tips en alles bleef…
ik kreeg goede tips en alles bleef volgens onze afspraken, niks tegen de regel in gedaan
vorige maandag verhuisd en ze boden…
vorige maandag verhuisd en ze boden spontaan aan om ons mee te nemen
ik was verbaasd hoe netjes alles in de…
ik was verbaasd hoe netjes alles in de bus terechtkwam zelfs m'n planten stonden stabiel en de sfeer bleef vrolijk
ze waren voorzichtig met alles
ze waren voorzichtig met alles, zelfs onze planten en spiegels zijn ongeschonden overgekomen
ze hielpen zelfs bij dingen die…
ze hielpen zelfs bij dingen die eigenlijk niet hun taak waren, zoals dozen uitpakken en oude kast afvoeren
ze stonden er al 5 min van tevoren
ze stonden er al 5 min van tevoren, goede start van de dag
verhuizer kwam vooraf dozen brengen
verhuizer kwam vooraf dozen brengen, scheelde stress op de verhuisdag
Verhuizing ging lekker vlot
Goed verhuizers ingeschakeld
Goed verhuizers ingeschakeld, voorzichtig met spullen, hebben heel onze inboedel goed verhuisd.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.