Beste, Dit is de eerste keer dat ik verf heb besteld bij Verfuitverkoop.nl en ik ben zeer tevreden over de producten. Ik heb mijn volledige garage geverfd en het resultaat is uitstekend. Dankzij het... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij gebruiken al lang deze verf en hebben nog nooit klachten ondervonden, de verf doet wat ze moet qua slijtvastheid en weer bestendigheid. Zeker een aanrader !
Lijkt prima. Vandaag ontvangen (1 dag later dan beloofd) maar nog niet gebruikt. Alleen de enorme hoeveelheid witte schuimchips in de doos had wel iets minder gekund of beter nog een ander materiaalke... Zobacz więcej
Verfproducten besteld. Bij het transport was een blik (door onzorgvuldig behandelen of onvoldoende goed ingepakt - of een combo van beide) opengegaan en alles was onder de smurrie. Na een paar mailtje... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Een dag na mijn (behoorlijke)…
Een dag na mijn (behoorlijke) bestelling kreeg ik een kortingscode in mijn inbox. Achteraan gemaild of ik hier nog aanspraak op kon maken. Na het sturen van drie reminders nog steeds geen reactie gehad.
Product is prima, klantenservice slecht.
Betrouwbare site voor prima verf van…
Betrouwbare site voor prima verf van verschillende merken. Zelf de Wixx pu verf aangeschaft, resultaat is zeer goed
Top!!!!
altijd tevreden geweest en zeker een aanrader. De verf is super dekkend en slijtvast.duidelijke Uitleg op de blikken voor goede mengverhouding. Top product kan ik alleen maar zeggen
Snelle levering en een goede prijs
Snelle levering en goede kwaliteit van…
Snelle levering en goede kwaliteit van de producten voor amateurs
Snelle levering en goed product prijs…
Snelle levering en goed product prijs verhouding en een excellente service.
Snelle levering en prima product
Zeer tevreden over de snelle correcte…
Zeer tevreden over de snelle correcte levering. Top.
Gewoon goed snelle levering dus top
Heb hier al eerder besteld en was zeer…
Heb hier al eerder besteld en was zeer tevreden goede kwaliteit voor een prima prijs
Wij wachten nog steeds op een reactie…
Wij wachten nog steeds op een reactie op onze mails, bericht onder social media advertentie. Wij hebben 2 maal een ruimte met dezelfde kleur betoncoating aangebracht. Echter, het zou dezelfde kleur moeten zijn. Dit blijkt na aanbrengen olifantgrijs en kwarts grijs te zijn waarbij op de potten bij beide wel de juiste RAL kleur staat vermeld. Nog steeds geen reactie en inmiddels weken geleden! Graag een oplossing aangezien we de hele vloer weer moeten schuren en het product voor deze ruimte weer moeten bestellen (ontvetter, primer en coating)! Verder prima qua bestel tijd en levering maar zolang dit niet is opgelost blijft onze review met 1 ster staan…
Top site om te bestellen
Het product is gemakkelijk te bestellen en wordt redelijk snel bezorgd! Het is goed verpakt en de kwaliteit van het product is volgens wens
Blikken moet ik met tang open knippen
Snel en makkelijk besteld goed ingepakt…
Snel en makkelijk besteld goed ingepakt
Kwaliteit van de verf is goed
Doświadczenie Trustpilot