Alles was snel en op tijd geregeld er was een geweldig installatiebedrijf geregeld,die snel en vakkundig hebben gewerkt.dag erna door verduurzaamexperts gelijk navraag gedaan of eea. Goed was gegaan.
Zobacz, co mówią recenzenci
Een heel prettig gesprek gehad met de adviseur, hij heeft een goede uitleg gegeven over de thuisbatterij. Zeer tevreden, leroy is aan iedereen aan te bevelen.
De informatie vooraf door de tussenpartij bracht ons een beetje op het verkeerde been, Leroy heeft alles duidelijk uitgelegd en vertelt wat voor ons de beste aanpak is. Hij liet ons op zijn laptop de... Zobacz więcej
Goed uitleg en geen één vraag was Leroy teveel deze duidelijk te beantwoordden. Adviseur kwam betrouwbaar en eerlijk over, en liet op zijn laptop overzichten zien wat de informatie nog helderder maa... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 11% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Was zeer duidelijk.
Leroy heeft alles goed en duidelijk…
Leroy heeft alles goed en duidelijk uitgelegd in jip en janneke taal 😄
Duidelijk en aangenaam gesprek
Duidelijk en aangenaam gesprek. Zeer tevreden.
Vriendelijke consulent
Vriendelijke consulent .
Duidelijke uitleg.
Missie geslaagd!
Netjes en duidelijk uitleg van…
Netjes en duidelijk uitleg van voordelen,voor nu en in de toekomst.
We waren nogal sceptisch wegens onze…
We waren nogal sceptisch wegens onze ervaringen met andere vertegenwoordigers. Maar na het gesprek met Leroy die over de vloer kwam. Zijn we uitermate tevreden. Uitleg was perfect met heldere voorbeelden tijdens zijn uitleg.
Duidelijk verhaal.
De uitleg was heel duidelijk
De uitleg was heel duidelijk. En hij àlles kort nog op papier voor mij gezet. Mij geholpen met alles vinden online. Ik ben zeer tevreden.
We hebben duidelijke uitleg gehad
We hebben duidelijke uitleg gehad, was een fijn gesprek.
Leroy was great! 👍🏻
Leroy was here at home!
He is super friendly, very punctual and puts everything on paper so it is as clear to us as it could be.
We are looking forward in proceeding with the installation of the products we purchased.
Goede uitleg en prettige communicatie!
Tijd genomen om alles uit te leggen
Tijd genomen om alles uit te leggen. Niet te beroerd om vragen meerdere keer opnieuw uit te leggen. Aan het einde was alles duidelijk
Goed en duidelijk gesprek gehad bij ons…
Goed en duidelijk gesprek gehad bij ons thuis over de thuisbatterij met noodstroomvoorziening. We hebben gelijk ook onze meterkast aangepakt :)
Fijn adviesgesprek over de vloer door de installateur.
Ik ben telefonisch benaderd waarin ik toch net wat andere dingen had begrepen. Bij het adviesgesprek van de adviseur werd het pas echt allemaal duidelijk waarin hij ons gelijk heeft geholpen met de beste batterij rekening houdend met ons budget.
Telefonische werd het iets anders…
Telefonische werd het iets anders voorgesteld.
Maar tijdens gesprek, kwam er informatie en advies werd alles duidelijk en vriendelijk uitgelegd.
Heel prettig gesprek
Heel prettig gesprek. Ryan weet waar hij het over heeft en heeft duidelijk uitgelegd dat wij niets bij hem af hoeven nemen, wat extra vertrouwen geeft.
Nu nog even wachten op de thuisbatterij
Werd voorgedaan als advies gesprek ad…
Werd voorgedaan als advies gesprek ad 240 euro. Aan een derde partij. Was uiteindelijk verkoop gesprek onder grote druk, zelf met bedreiging dat wij een boete zouden krijgen als we niet met energietransitie zouden meedoen.
Onder druk BTW betaald, : contract alleen op telefoonscherm laatste pagina gezien en getekend.
BTW betaling ging naar Groene Keuze BV. Zie hun site. Met evenzoveel dezelfde oplichtingsklachten. Wij hebben de zg. aankoop geannuleerd via hun herroepingsformulier.
Gisteren belde hun afdeling KWALITEIT (godspe) of ik nog even 1000 euro wilde betalen, want de betaling(lees BTW) op aankoop van 15.000 euro was niet genoeg geweest.
Verduurzaamexperts en Groene Keuze BV zitten op hetzelfde adres.
Dus Pas op.
Joke Ham. Heiloo
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg. Meerdere keuze mogelijkheden. Er wordt je niks opgedrongen. Prettig gesprek.
Kort en krachtig
Doświadczenie Trustpilot