Veras Verden ydede den bedste service pr. Telefon og ved efterfølgende bestilling af varer. Varen var pakket ind på smukkeste vis til gave. Så professionelt. Hurtig expedition. Modtager af ga... Zobacz więcej
Dejlige specialiteter og andre spændende sager du ikke finder alle steder. Med andre ord, her finder du noget alle andre ikke har. Meget stort udvalg til okay priser. Mega hurtig levering og pakket... Zobacz więcej
Jeg bestilte 2 små ting, som jeg skulle bruge til en gave. De tilbyder gratis indpakning, hvilket jeg benyttede mig af. Jeg har modtaget de fineste 2 små pakker, som jeg glæder mig til at give. Super... Zobacz więcej
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Delikatesy mięsne
- Sklep z produktami dla dzieci
- Sklep z meblami ogrodowymi
- Szkółka roślin
Napisane przez firmę
Om os Veras Verden er en unik inspiration og oplevelse for alle, der sætter pris på design, delikatesser, brugskunst og interiør. Det nemmeste ville være at kalde Veras Verden en livsstilsbutik, men den er så meget mere. Vera er vores skønne regnbuebarn, og alle varer i butikken repræsenterer værdier, som vi ønsker, at både Veras verden og alle andre børns verden bygges på nu og fremover. Varerne i Veras Verden er valgt ud fra værdier som fair trade, stoltheden ved godt håndværk, venskaber, mangfoldighed, passion, nærhed, høj kvalitet, godt design og bæredygtighed. En meget stor del af produkterne i Veras Verden finder du kun hos os og ingen andre steder i Danmark. De fleste producenter har vi selv fundet og besøgt på vores rejser i udlandet. Veras Verden mikser åbne døre mod verden med kærligheden til det nære. Vi er langt fra de eneste i vores nabolag, der lægger vægt på kvalitet og design i alt, hvad vi gør. Naturen omkring Veras Verden er inspiration for mange kreative, passionerede kunsthåndværkere og producenter af delikatesser. Ud over vores internationale kvalitetsprodukter finder du derfor særligt udvalgte varer, som er fremstillet helt lokalt. Oplev Veras Verden i webshoppen og i vores fysiske butik på Sydsjælland, en lille times kørsel syd for København. Forkæl dig selv og dine gæster med en udflugt til vores butik, og kombiner turen med flere unikke oplevelser ved at besøge de populære attraktioner Skovtårnet på Camp Adventure og Gisselfeld Kloster, som er vores naboer. Kommer du én gang, så ses vi sikkert igen. Velkommen til Veras Verden Nicolaj, Jimmi og Vera
Dania
- verasverden.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Fin og hurtig levering
Den bedste kundeservice og gode kvaltitetsvarer
Den bedste kundeservice, har været skrevet op i måneder på venteliste til et meget Luksuriøst Back Gammon. Og de skriver med det samme det igen var på lager. En butik med alt til den lidt kræsne🤩 har også været fysik i butikken, servicen holder hele vejen igennem. Et besøg værd♥️
Alt godt :)
God oplevelse, god service, varerne pakket sikkert og godt - alt godt.
Varen kom hurtigt og flot pakket in
Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service. Fokus på stop madspild, hvorfor der var ekstra lækre sager i min bestilte pakke der ellers var gået til spilde. Derudover mange lækre varer til enhver lejlighed og pengepung.
Hurtigt, nemt og super gaveindpakning!
Helt klart en anbefaling være (især hvis man har en tour de france entusiast i omkredsen, så er cykelfigurerne fantastiske)
Super service :) Jeg blev ringet op
Super service :) Jeg blev ringet op, da et af de produkter, jeg havde bestilt, ikke længere var tilgængelig grundet en fejl i lagerstatus. Og så var det hurtig levering
Hurtig og fin levering.
Hurtig og fin levering.
Meget sød håndskrevet personlig hilsen
Og to små gaver vedlagt …FANTASTISK!!
Rigtig skøn butik
Rigtig skøn butik. En god hjemmeside med et anderledes udvalg til hjemmet, så man ikke kan lade være med at købe noget : )
Skønt sted med unikke og dejlige vare
Skønt sted med unikke og dejlige vare. Altid søde og smilende Personale 🤗
Problemfri levering af bestilte varer.
Bedste online oplevelse ever
Bedste online oplevelse ever - blev kontaktet af den flikeste mand, som ville sikre sig at jeg rettelig ikke ønskede at varen blev pakket ind som gave - bestilte fredag 22/12 kl. 9.31. Og fik pakken allerede lørdag med det sødeste lille personlige kort. Skal først bruges til april. Jeg tror at de møder op med et stort smil på læben med tanken at gøre en lille forskel :0)
God butik
Veras Verden har mange fine varer, så her kommer jeg nok til at handle igen:)
En god købsoplevelse - med hurtig levering og god info undervejs.
Vil også meget gerne besøge deres fysiske butik, når jeg kommer på de kanter.
Det er nok den bedste service jeg har…
Det er nok den bedste service jeg har oplevet. Jeg følte at jeg var en vigtig kunde. Jeg handler helt sikkert hos jer igen.
Dejlige specialiteter og meget andet
Meget stort udvalg til okay priser. Mega hurtig levering og pakket meget forsvarligt ind.
Jeg vender tilbage, og foreslår du kigger ind. Tænker du finder noget spændende.