Al een paar jaar trouwe klant. Zowel de contacten via dienst vekoop als de leveringen gebeuren snel vlot en kwalitatief. Als er al eens een probleem was werd dit snel en naar alle tevredenheid opgelos... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Nu sinds anderhalf jaar klant en afnemer van de jaarpakketten. Met name zeer tevreden over de service. Áls er een keer wat minder hooi wordt geleverd (ze kunnen er immers niet inkijken) dan wordt dat... Zobacz więcej
Altijd goede service en fijn dat snelle app contact! Top chauffeurs die het netjes op de plek bezorgen en me altijd gezellig wakker bellen 😁. Goede producten en wij zijn gek op de Bio Waldboden; mest... Zobacz więcej
Al jaren klant van Venhorst Fourage. Af en toe eens een uitstapje gemaakt naar een andere hooi leverancier ( we hebben hier 3 andere leveranciers om de hoek ), maar niemand kan op tegen de prijs en kw... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dé ruwvoer- en bodembedekkingsspecialist van Nederland! Deskundig & vrijblijvend advies Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur via 0315 - 37 75 36. We staan graag voor je klaar! ► Ruim assortiment ruwvoer & bodembedekking ► Hoogwaardige kwaliteit ► Levering vanaf 1 grote baal, 21 kleine balen of 24 zakken strooisels ► Bespaar tijd en stress, laat het thuisbezorgen ► Gratis thuisbezorgd vanaf €500,- in heel Nederland* ► Bezorging ook in België 100% garantie Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product, het contact of de wijze van aflevering niet bevallen; laat het ons weten! Wij kijken graag naar een passende oplossing. Kijk voor onze producten op venhorst-fourage.nl. Ontdek diverse soorten ruwvoer en bodembedekking online! * Waddeneilanden op aanvraag
Dane kontaktowe
Uilenweg 2B, 7078 AN, Megchelen, Holandia
- 0315-377536
- info@venhorst-fourage.nl
- venhorst-fourage.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nette levering en weer heerlijk hooi
Nette levering en weer heerlijk hooi. Paarden vinden het heerlijk en ik ben heel tevreden over de kwaliteit.
Top service & product!
Ik ben erg tevreden met dienstverlening van LVF en met de kwaliteit van de eerste levering van twee soorten hooi. Beide van hoog kwaliteit, de paarden zijn erg blij mee. De contact en informatie voor de bestelling was compleet en behulpzaam. Tijdens transport kregen we keurig een telefoontje. De chauffeur had de lading op de gewenste plek gezet. Heel erg bedankt!
Duits kruidenhooi
Fijne service, paard vind het hooi super lekker. Ziet er goed uit en ruikt lekker en word netjes langs de stal gezet.
Bedankt en tot de volgende keer!!
Goede kwaliteit hooi en top service
Goede kwaliteit hooi en top service, zowel bij online bestellen en laten bezorgen als bij zelf halen. Snelle reactie op vragen en in overleg is heel veel mogelijk. Men denkt oplossingsgericht!!
Alleen maar tevreden hier
Alleen maar tevreden hier. 4 bundels besteld en zien er allemaal top uit. Levering op de juiste plaats en de communicatie vooraf/achteraf ging ook uitstekend. Voor mij geen ander meer 🙏🏼
Duits kruidenhooi ruikt zooo lekker
Duits kruidenhooi ruikt zooo lekker, je zou het bijna zelf willen eten 😂 Bezorging echt top, fijne communicatie per app, en bezorger heel vriendelijk. Goede ervaring dus!
Vriendelijke bedrijf, goed hooi prima service!
Vriendelijke medewerkers, mooi hooi, paarden doen het er erg goed op. Behulpzame medewerker bij het afleveren. Vanwege de sneeuw en ijzel werd de levering uitgesteld maar de communicatie hierover was tijdig en prima. Er werd zelfs de mogelijkheid geboden om eerder zelf al kleine hoeveelheid hooi te komen halen indien nodig.
Klantvriendelijk en zonder stof
Klantvriendelijk, alles netjes op z’n plek gezet en het belangrijkste: het kruidenhooi is ontstoft (kleine balen) wat heel fijn is voor mijn paarden.
Heel goede ervaring
Heel goede ervaring. Men denkt mee, luistert en komt afspraken na. Dat beetje persoonlijke aandacht, dat vind ik belangrijk!
Eerste keer besteld via Louis Venhorst
Eerste keer besteld via Louis Venhorst. Een bundel kruidenhooi. Netjes thuis afgeleverd en communicatie hierover prima. Het hooi ziet er heel goed uit en ruikt ook nog eens erg lekker. Mijn ponys vinden t erg lekker.
Helemaal tevreden
Goede communicatie, levering zoals gezegd. Weide hooi en kruiden hooi besteld. Mijn pony's vinden het heerlijk en de geur is fijn.
Onwijs blij met het weide hooi
Onwijs blij met het weide hooi! Via een vriendin kwam ik bij jullie en heb ik onlangs voor het eerst ook een bundel weidehooi besteld voor mijn paard. Vanaf de eerste plak dook Floxely direct het hooi in, het viel dus zeer goed in de smaak. Erg mooie kwaliteit!
De communicatie vanuit Louis Venhorst is ook echt top! Via whatsapp verliep alles soepel en de chauffeur was ook onwijs vriendelijk aan de telefoon. Vanwege werk kon ik zelf niet bij het leveren zijn, maar alles werd netjes op de afgesproken plek gezet.
Echt onwijs fijn hoe soepel alles verliep!
Eerste keer besteld en tevreden
Eerste keer besteld en tevreden. Mijn pony's eten het weidehooi goed.
Eerste keer hooi besteld en super…
Eerste keer hooi besteld en super tevreden over de kwaliteit. Aangename chauffeur die alles tot op de juiste plek leverd. Gewoon top!!!
M’n paarden hoesten niet meer!
M’n paarden vinden het erg lekker, m’n vorige hooi moest ik altijd nat maken. Dit was veel extra werk. Nu hebben we stofarm hooi, letterlijk en figuurlijk een verademing! Ik hoef het niet meer nat te maken, ze hoesten niet meer! En niet onbelangrijk ze eten het erg graag! Goede service bij bestelling en levering. Erg blij met m’n overstap naar Venhorst
Heel tevreden over het Duits…
Heel tevreden over het Duits kruidenhooi.
Communicatie over leveringen en overige informatie altijd snel via Whats app.
Levering verloopt altijd prettig.
Fijne service!
Uitstekend paarden hooi
Ze leveren goede producten mijn paarden vinden het heerlijk en doen het er uitstekend op.
Ook een uitstekende service bij levering maar ook als je zelf de producten komt op halen.
Super service
Super service. Op het laatste moment nog een wijziging doorgegeven en het was geen probleem. Chauffeur ook erg aardig en alles op de gewenste plek gezet. Niks is te gek.
Hooi en stro keurig gebracht tot de…
Hooi en stro keurig gebracht tot de gewenste plek. Super! Mooie kwaliteit hooi en stro.
De paarden blij, dus baasje blij.
Voor herhaling vatbaar!
Doświadczenie Trustpilot