Enige tijd geleden ben ik overgestapt naar Venhorst. Afgelopen levering zat er een baal bij waar ik niet tevreden over was, dit was erg stengelig. Na wat appcontact (makkelijk en vlot!) heen en weer,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Recent voor de eerste keer kruidenhooi in kleine balen besteld. Wel iets duurder dan bij een ander omdat we nu maar een kleine hoeveelheid kunnen opslaan en dus bestellen, maar dit hooi is zoveel bete... Zobacz więcej
Dankzij de vakkundige afleverservice stonden de zes bundels kruidenhooi in no time onder dak. Het hooi is zo goed als stofvrij en de paarden eten het graag Bij een vorige levering zat er af een toe ee... Zobacz więcej
Al jaren trouwe klant bij Venhorst Fourage en altijd prima Duits kruidenhooi en service. Ergens jammer dat het traditionele gesjouw en gestapel met een hele ploeg om de hooizolder vol te krijgen voor... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dé ruwvoer- en bodembedekkingsspecialist van Nederland! Deskundig & vrijblijvend advies Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur via 0315 - 37 75 36. We staan graag voor je klaar! ► Ruim assortiment ruwvoer & bodembedekking ► Hoogwaardige kwaliteit ► Levering vanaf 1 grote baal, 21 kleine balen of 24 zakken strooisels ► Bespaar tijd en stress, laat het thuisbezorgen ► Gratis thuisbezorgd vanaf €500,- in heel Nederland* ► Bezorging ook in België 100% garantie Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product, het contact of de wijze van aflevering niet bevallen; laat het ons weten! Wij kijken graag naar een passende oplossing. Kijk voor onze producten op venhorst-fourage.nl. Ontdek diverse soorten ruwvoer en bodembedekking online! * Waddeneilanden op aanvraag
Dane kontaktowe
Uilenweg 2B, 7078 AN, Megchelen, Holandia
- 0315-377536
- info@venhorst-fourage.nl
- venhorst-fourage.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Klasse leverancier ruwvoer paard
Super service! Chauffer zet alles netjes in de schuur. Goed hooi, prijs wat hoog maar kwaliteit wordt betaald.
Bij meerdere bundels gratis verzend dus dat compenseerd de prijs iets.
Heel tevreden over communicatie levering en produkt. De paarden eten het goed.
Kwaliteit voor mens en paard.
Ruwvoer is prijzig, maar je betaald voor kwaliteit, klantenservice en uitstekende bezorgers die zelfs om een hoekje de bundels nog kunnen neerzetten. Fijne persoonlijke service, weinig wat niet kan!
Super levering!
Super levering!! Duidelijk,snel en netjes. Het product werd ook nog op z’n plek gezet en van te voren gebeld hoelaat ze kwamen super geregeld. Voor ons zelf was er ivm de feestdagen ook nog een leuke attentie👍
Fantastische service
Fantastische service, aardig en deskundig personeel. Behulpzame chauffeur die meedacht hoe de hooibalen zo goed mogelijk in de schuur te krijgen. En niet onbelangrijk natuurlijk goede kwaliteit hooi en stro. Het wordt graag gegeten.
Goede service!
Makkelijk besteld, keurig geleverd, kregen er zelfs wat lekkers bij voor de feestdagen! 👍😋
Vriendelijk, behulpzaam en top kwaliteit hooi
Zeer fijne ervaring gehad met het bestellen van het Duitse kruidenhooi. Goede opvolging tijdens de bestelling. Houden zich aan beloftes ivm bezorging en op voorhand bellen. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Zetten hooi direct op de juiste plaats neer en denken mee naar oplossingen indien dit niet gemakkelijk is. Ook gewoon top kwaliteit hooi waar mijn paarden elke dag van genieten. Zeker aan te raden en ik ben alvast een nieuwe vaste klant.
We zijn heel tevreden over het hooi
We zijn heel tevreden over het hooi, de shetlandponys eten het graag en doen het er goed op.
Er wordt eerlijk advies gegeven en de communicatie via whatsapp verloopt soepel en vlot!
Goede service en ruwvoer van betere kwaliteit
Fijne service en daarnaast ook nog eens ruwvoer van betere kwaliteit.
Zelf een fout gemaakt bij het bestellen van graszaad- en kruidenhooi voor de uiterste besteldatum van een onjuiste postcodegebied. Er werd vriendelijk contact met mij opgenomen en uiteindelijk heb ik alsnog mijn bestelling op de gewenste afleverdatum thuis gekregen.
Bezorger heeft de bestelling zelfstandig gelost op de gewenste plek.
Hartelijk dank!
bundels weidehooi
Ik ben een nieuwe klant bij Venhorst en heb mijn eerste levering gehad.
Er zat 1 mindere bundel bij de levering en die is zonder gedoe omgeruild voor een nieuwe.
Top service en mooie kwaliteit weidehooi. Ik ga zeker weer een volgende bestelling doen
Makkelijker hooi bestellen kan niet
Makkelijker hooi bestellen kan niet. Prijzen online, leveringsperiode zichtbaar.
Goede communicatie wat betreft levering. Netjes geleverd waar jij dat graag wilt.
Kwaliteit van de baaltjes is hoog, weinig tot geen stof, zand en troep in het hooi. De paarden eten het graag, dat laatste is wel het allerbelangrijkste.
Kwaliteit en goede service
Ik ben nu zo'n 7 maanden klant bij Venhorst. Ik ben hier gestart omdat onze pony zwaar HB was en ik geen goed suikerarm hooi kon vinden.
Wij - paarden en ik - zijn heel tevreden. De HB pony staat er heel goed bij en ik heb alle anderen paarden ook overgezet op dit hooi.
Daarnaast erg tevreden over de service. Wordt goed geïnformeerd wanneer de chauffeur hier is en wordt netjes uitgeladen en te plek gezet. Scheelt mij een hoop sjouw werk.
Hele positieve ervaring met dit…
Hele positieve ervaring met dit bedrijf. Goede adviezen en adequaat in reageren, email,whatsapp, tel.
Prima hooi met duidelijke ruwvoer analyse. Stro ook top, prachtig goudgeel en ze eten het graag. Aardige behulpzame chauffeurs en alles kan. Was voor mij een proef bestelling maar als het op is ga ik zeker weer bestellen.
TOP!!!!!
Zeer bereikbaar via whattsapp, brengen ons op de hoogte voor uiterste besteldatum. Er wordt gebeld wanneer ze onderweg zijn. Zeer tevreden van het hooi!!
Ik kan niets negatiefs zeggen. En ik heb al veel hooi geprobeerd.
Alsook de persoon dat het hooi brengt, zéér vriendelijk!
In 1 woord; TOP!!!!!
Prima hooi
Prima hooi. Mooi in de bloei geoogst.
Wordt netjes op plek gezet.
Topproducten
Topproducten. Voor iedereen aan te raden. Die het beste voor ze dieren wil.
Netjes geleverd hooi ziet er goed uit…
Netjes geleverd hooi ziet er goed uit ponys eten het
Een aanrader
Een aanrader! Zeer goed hooi, onze paarden vinden het heerlijk. Levering goed voor elkaar.
Prima service, fijn hooi
Keurig geleverd, met een berichtje vooraf. Fijn hooi, zo kunnen we onze paarden gevarieerder voeren. Nieuwe bestelling staat al gepland!
Zeer tevreden
We hebben voor het eerst bij Venhorst Fourage besteld. Wij zijn zeer tevreden. Ze zijn transparant over de prijzen. Kijken met je mee of je grote balen kwijt kunt. De chauffeur belde netjes van te voren voor de levering. Dacht heel fijn mee om de grote balen in onze garage te zetten. En het belangrijkste het hooi is van goede kwaliteit! Onze paarden eten het graag. De volgende bestelling wordt weer bij Venhorst. Of de kwaliteit stabiel is weten we na 1 bestelling nog niet, maar voor nu gaan we daar wel van uit en zijn we heel blij met hun service.
Uitstekend hooi
Uitstekend hooi. Wordt goed gegeten. Service is top! Zowel op kantoor als door de chauffeur. Wordt fijn meegedacht. Na mijn eerste bestelling meteen een volgende (en veel grotere) gedaan.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.