Enige tijd geleden ben ik overgestapt naar Venhorst. Afgelopen levering zat er een baal bij waar ik niet tevreden over was, dit was erg stengelig. Na wat appcontact (makkelijk en vlot!) heen en weer,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Recent voor de eerste keer kruidenhooi in kleine balen besteld. Wel iets duurder dan bij een ander omdat we nu maar een kleine hoeveelheid kunnen opslaan en dus bestellen, maar dit hooi is zoveel bete... Zobacz więcej
Dankzij de vakkundige afleverservice stonden de zes bundels kruidenhooi in no time onder dak. Het hooi is zo goed als stofvrij en de paarden eten het graag Bij een vorige levering zat er af een toe ee... Zobacz więcej
Al jaren trouwe klant bij Venhorst Fourage en altijd prima Duits kruidenhooi en service. Ergens jammer dat het traditionele gesjouw en gestapel met een hele ploeg om de hooizolder vol te krijgen voor... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dé ruwvoer- en bodembedekkingsspecialist van Nederland! Deskundig & vrijblijvend advies Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur via 0315 - 37 75 36. We staan graag voor je klaar! ► Ruim assortiment ruwvoer & bodembedekking ► Hoogwaardige kwaliteit ► Levering vanaf 1 grote baal, 21 kleine balen of 24 zakken strooisels ► Bespaar tijd en stress, laat het thuisbezorgen ► Gratis thuisbezorgd vanaf €500,- in heel Nederland* ► Bezorging ook in België 100% garantie Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product, het contact of de wijze van aflevering niet bevallen; laat het ons weten! Wij kijken graag naar een passende oplossing. Kijk voor onze producten op venhorst-fourage.nl. Ontdek diverse soorten ruwvoer en bodembedekking online! * Waddeneilanden op aanvraag
Dane kontaktowe
Uilenweg 2B, 7078 AN, Megchelen, Holandia
- 0315-377536
- info@venhorst-fourage.nl
- venhorst-fourage.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
duits kruidenhooi voor paard 29 jaar
Ik ben het duitse kruidenhooi gaan gebruiken voor mijn paard van 29 jaar oud
omdat ze het huidige hooi niet meer goed kon eten en werdt hierdoor magerder.Het kruidenhooi is fijn van strukctuur en ruikt heerlijk is bijna stofvrij ze kan dit prima eten en is nu in een maand tijd al weer aardig bij gekomen gelukkig.Voorlopig blijf ik dit voor haar voeren ze eet hier super van.gr jose slijkhuis
Kruidenhooi en graszaadhooi
Een maand geleden mijn eerste levering gekregen van Venhorst Fourage. Wat een fijn hooi! Voor mij astma paard had ik een bundel kruidenbooi en een bundel graszaadhooi besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit en analyse. Helaas begint mn paard toch weer wat te hoesten doordat het graszaadhooi toch wat stoffig voor hem is. Hier had venhorst mij ook al voor gewaarschuwd dus dit maak ik nat. Heel mooi hooi, fijn contact en ook persoonlijk advies
Pony’s in balans door Duits Kruidenhooi van LVF
Ik ben erg blij met het hooi van LVF. Mijn pony’s hadden kwalitatief goed hooi nodig, bleek tijdens de meting van de holistisch dierenarts. Het was best een zoektocht, want wat is kwalitatief goed hooi dat aan hun behoeften voldoet? En welk hooi is dan ook stofarm zodat ik het niet meer hoef te weken (ivm gevoelige longen)?
Op 9 september kwam LVF ons Duits Kruidenhooi leveren. Dit ging vlot en erg netjes. Een paar dagen van tevoren werden wij geïnformeerd over het levermoment. Hierdoor konden wij rekening houden met de levering. Dat was ontzettend fijn.
Het hooi komt onze wensen helemaal ten goede. Daardoor heb ik nu een veel betere voedingsbalans voor mijn pony’s, waardoor ze beter in hun vel zitten.
Top bedrijf Super fijn hooi onze paarden genieten…
Super fijn hooi onze paarden genieten er echt van, het hooi werd door de chauffeur tot aan de stal geleverd helemaal top en bedankt👍 ook het telefonische contact was fijn aardige werknemers en op tijd terug gebeld.
Super tevreden!
Onlangs hebben wij een baal kruidenhooi ontvangen en zijn er super blij mee! Het is van goede kwaliteit en de pony’s vinden het super lekker!
105 pakjes uitstekend kruidenhooi
Venhorst heeft zowel online als via telefoon een uitstekende service betreffende raadgeven, bestellen, bezorgen van verschillende hooisoorten en fourage. Ik woon in België en bestelde er 5 bundels kruidenhooi (105 kleine 20kg pakjes) van UITSTEKENDE KWALITEIT. Je wordt ontzettend goed gebriefd over het bezorgmoment , de bezorger denkt mee over de aflaadplaats en is heel behulpzaam en vooral bekwaam! TOPFIRMA❤️
Aan te bevelen.
Goede kwaliteit hooi, ruikt lekker, ziet er mooi uit en paarden eten het graag. Duidelijke communicatie over levering. Fijn dat chauffeur even van tevoren belt en vriendelijke bezorging. Ik ga zeker weer bestellen!
Goede service en communicatie
Goede service en communicatie. Ik heb voor de eerste keer 2 bundels kruidenhooi besteld. Chauffeur was erg vriendelijk en kwam netjes op tijd. Omdat het met de heftruck niet lukte heeft hij zelfs nog geholpen om de pakken hooi handmatig onder het afdak te zetten. Top!
Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden! Mijn paarden eten het Duitse kruidenhooi graag, het ruikt lekker en ziet er goed uit. De prijs/kwaliteit verhouding klopt en de bezorgkosten zijn ook schappelijk. Ook was de chauffeur er op de afgesproken tijd dus ik kan geen verbeterpunten opnoemen.
Levering weidsheid 👍
We hebben weidehooi besteld.
Uitstekende service bij het bestellen, levering keurig op afgesproken tijdstip.
Het hooi werd door de chauffeur met de kooiaap op de gevraagde plek neergezet.
Zelf geen werk aan gehad,
Fantastisch 👍
Een heel handig bestelproces en het…
Een heel handig bestelproces en het geleverde hooi is van hoge kwaliteit. Chauffeurs zijn altijd heel vriendelijk en zetten alles netjes neer op de gewenste plek.
Uitstekende service van Venhorst
Uitstekende service van Venhorst. Vriendelijke mensen die je alles geduldig uitleggen.
Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat onze paardjes niet meer hoesten. Het ontstofte hooi vinden ze lekker en geen zieke paardjes meer.
Superfijn.
Twee maanden geleden met mijn dochter…
Twee maanden geleden met mijn dochter in de auto gestapt om een 'proef-baal' op te halen. Vriendelijk te woord gestaan en netjes de baal in de auto gelegd.
Baal werd goedgekeurd door onze ponies, dus bestelling geplaatst. Wat een fijn contact en duidelijk wanneer het komt. Ook op de dag zelf even belcontact gehad, over de plaats van bestemming. Netjes voor de deur afgeleverd. Onze ponies eten het tot de laatste stro op! Het is goed en schoon hooi en geschikt voor onze ponies.
Super service met Venhorst Fourage
Nogmaals contact gehad met Venhorst Fourage en het bleek toch geen probleem om het hooi om te ruilen!
Later ook ander hooi van ze gekocht en we zijn nu zeer tevreden over de service, omruilen kan eventueel en wat ook heel handig is, is dat je een appje kunt sturen en even overleggen over de levertijd. Op de website staat bijv een levertijd die pas over een maand is maar via de app naar levertijd gevraagd en ik kon al veel sneller het hooi krijgen.
Dus we zijn weer helemaal blij met Venhorst en de persoonlijke service, ga zo door!!
Erg blij met het meedenken van…
Erg blij met het meedenken van iedereen, bij 1e levering was ik niet thuis en het was een beetje de vraag waar we precies de pakken op konden slaan. De chauffeur heeft de pakken op 2 plekken keurig weggezet en zelfs nog even een fotootje ervan gestuurd.
De paardjes zijn er ook erg blij met het hooi, en eindelijk weer eens hooi wat niet vol met stof zit.
Iedereen tevreden! Bedankt.
Heel goeie service en levering
Heel goeie service en levering, ook de paardjes zijn duidelijk blij met de kwaliteit van hooi en dat is merkbaar en dat is de belangrijkste feedback! dank u Venhorst
Heel vriendelijk
Heel vriendelijk
Vlotte service
Mooie kwaliteit
Mooi ontstoft
Nu kijken hoe de paarden het er verder mee doen :)
Goed hooi
Goed hooi, fijn en makkelijk bestelproces en hele vriendelijke chauffeur!
Zeer goede communicatie
Zeer goede communicatie. Ruim op tijd ingelicht over de bezorgdag en tijd.
Hooi ruikt goed en wordt graag gegeten
Hooi ruikt goed en wordt graag gegeten. Levering ging ook vlot. Enkel jammer dat je totaal niet kan kiezen wanneer ze langskomen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.