Super professionelt team og mega søde. Kun forbigående ubehag i forbindelse med behandlingen af en meget stor åreknude på låret og et døgnstid efter. Her en måned efter er der kun ganske få små ar til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stor tak og meget stor ros til Dansk Venecenter i Aarhus! Det er dejlige omgivelser, super søde og hjælpsomme receptionister, sygeplejerske og en meget kompetent kirurg. Min operation var hurtig, o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har været på Dansk venecenter for anden gang og må sige, at det igen har været en rigtig god oplevelse der har ændret min hverdag makant og igen nu uden gener og smerter.
Reakcja na opinię
Kort ventetid til behandling. Blev anbefalet af veninde. Fantastisk personale og yderst kompetent læge. Følte mig tryg og i de bedste hænder. Kan varmt anbefale Dansk Venecenter Viborg. Med Venlig H... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk
Islands Brygge 26, 2300, København, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Hurtig booking og hurtig behandling.
Jeg skulle behandles i begge ben. Fik første tid inden for en uge, og anden tid ca. 1 mdr. efter.
Sød og venlig betjening, og lige så venlig i konsultationen.
Behandlingen er gået godt og de har virket.

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Meget kort ventetid. Undersøgelse og operation samme dag. Meget kompetent personale. Hurtigt og smertefrit. Ingen efterfølgende gener. Så jeg er super tilfreds med forløbet og resultatet.

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Det gjord ikke ondt , imens de gjord det.
De er nogle rar og dygtig til deres arbejde

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Har fået fjernet åreknuder i jeres klinik i Herning i dag. Overraskende god oplevelse. Havde forventet at det ville være smertefuldt. Super god stemning. Følte mig fuldstændig tryg og godt informeret hele vejen igennem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skulle jeg ønske mig noget anderledes så skulle i opgradere skiltningen af hvilken vej man skal gå for at finde jer i et stort sundhedshus med megen aktivitet!

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Så god service i telefonen var meget tryg og søde læger nu krydser vi for godt resultat

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Rigtig søde og professionelle, god service selvom min transport var 1/2 time forsinket.
Ingen stress og vil absolut komme igen hvis det behøves.
Tak for jer i Dansk Venecenter i Århus ❤️

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Man bliver taget godt imod af et venligt personale. Rammerne er superfine. Kirurgen fortæller hele tiden, hvad hun laver og sygeplejersken sikrer, at du har det godt. Alt i alt en super oplevelse.

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Venlig og dygtig læge og kompetent sygeplejerske

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Følte jeg var i det bedste hænder - med dygtige sygeplejerske og læge. Samt flinke administrative medarbejder.

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Det var hurtigt overstået og meget mindre smertefuldt end da jeg fik fjernet åreknuder for 10 år siden.

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Venlig professionel kontakt fra første færd. Det medfører en tryghed og beroligelse før og under behandlingen.
Selve behandlingen er smertefri og hurtig overstået. Da der ingen restriktioner er efterfølgende, er man hurtig i gang med hverdagens gøremål igen.

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Venlig imødekommende personale og atmosfære.
Hurtig og smertefri behandling, ingen efterfølgende smerter.

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Viborg vene center super service og kom til indenfor 14 dage ved det offentlige skulle jeg ha ventet 10 mdr ,super behandling kan klart anbefales
Flik lavet alle mine åreknuder på venstre ben det tog ca 30 min .

Odpowiedź od Dansk Venecenter
God solid og ansvarlig rådgivning og udførelse. Følelsen i at være i gode hænder 👍🏼

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Imødekommende og smilende personale.
Kompetente fagpersoner, god forklaring om indgreb - behagelig atmosfære …

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Var til undersøgelse for åreknuder i højre ben på Regionshospitalet i Viborg i November 2025, og fik en tid til at få det lavet i september 2027. Men heldigvis havde Dansk Venecenter i Herning en ledig tid i januar 2026. Så nu har jeg lige fået fjernet åreknuderne. De er professionelle og gode til det. Så dem kan jeg godt anbefale.

Odpowiedź od Dansk Venecenter
God information og behandling af kompetente personale, både før, under og efter operationen.

Odpowiedź od Dansk Venecenter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.