Vending Masterclass B.V. Recenzje 39

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

In eerste instantie had ik altijd mijn twijfel over cursus verkopers door verhalen die ik heb gehoord. Daardoor was ik ook vrij sceptisch toen ik aan de cursus begon. Echter hebben deze heren het teg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik ga jullie een zon openlijk mogelijk review geven over de vending masterclass die ik de afgelopen maanden heb gevolgd, of eigenlijk de afgelopen maanden heb betaald. Het begint... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik wist eerste instantie niet veel van Vending. Toen ik deze jongens benaderde via instagram werd ik direct positief ontvangen. Ze toonden de juiste interesse en daardoor werd ik gecharmeerd. Mede met... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Onbereikbaar bij klachten

Onze ervaring met het Vending Master-traject was helaas teleurstellend. Ze houden zich niet aan de beloftes die ze maken. Het is onmogelijk om in contact te komen met de bestuurders van het bedrijf. Denk goed na voor je in zee gaat met dit bedrijf.

14 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Mijn ervaring over Vending Masters…

Het begint bij een leuk telefoon gesprek met een van de werknemers van vending masters, hier word je heel enthousiast in gemaakt en denk je echt van wow dit word iets, en groot gelijk hebben ze want zo overtuig je mensen.
Hij vertelde dingen over ja we gaan je stap bij stap meenemen in je proces en je persoonlijk helpen ermee en je krijgt toegang tot hun e-learning waar alles volgens hun in zou staan om je vending bedrijf tot een volgende stap te brengen.

Ik ben van mezelf gelukkig erg nuchter maar hier niet in helaas en heb de cursus aangeschaft en in termijnen betaald, je zou in maximaal 3 maanden de 2500,- incl btw moeten betalen, maar mij lukte dat niet met mijn maandelijkse lasten dus maken ze voor mij een uitzondering en kon ik het 4 termijnen betalen dus in 4 maanden omdat ze me zo graag wouden helpen.
Klinkt natuurlijk super fijn en lief totdat je hoort wat er in die 4 maanden daadwerkelijk is gebeurd.

Ik ben de eerste dagen en week van de masterclass gelijk in hun omgeving de e-learning door gaan nemen en heel snel afgerond en doorheen gegaan, nou dacht ik van oh dit is wel heel weinig voor 2500,- incl btw, naast dat zeiden ze tijdens het telefoongesprek ook van ja de e-learning word altijd ge-update zodat die ook up to date blijft met de nieuwste tips. Ze hadden gezegd we hebben ook een community waar iedereen heel “actief” in is.
Tot je er daadwerkelijk in kijkt en je geluk heb als je er iemand naast de beheerders er een keer per week iets in plaatst.
En hier dacht ik al dit klopt dit, alles wat in de e-learning staat had je ook zelf kunnen leren en had je ook absoluut GEEN 2500,- incl btw voor hoeven te betalen, ik zou nog willen zeggen van dat het enige wat die 2500 euro waard maakt is de moeite en de community en de moeite is het nog enigszins wel maar het is gewoon niet up to date en veelste weinig voor het geld en voor die community hoef je het al helemaal niet te doen want daar zegt toch niemand iets in.

En over de “persoonlijke hulp” die je zou krijgen wat je te horen krijgt tijdens het telefoongesprek, is ook helemaal niks van waar, ze hebben me in die 4 maanden van de termijnen nog geen ENKEL persoonlijk berichtje gestuurd alleen hier en daar een algemeen appje die naar al hun leden gaan.
Ze hebben geen één keer gevraagd van “hoe gaat het met je bedrijf?” Of noem het maar op.
Uiterst onprofessioneel en niet persoonlijk zoals ze zichzelf noemen.

Dus als er mensen zijn die dit lezen omdat ze aan het twijfelen zijn om de masterclass te kopen, denk er alsjeblieft nog 6 keer over na want alles wat daar in staat kan je ook zelf opzoeken en leren.

Het is absoluut niet het geld waard.

Als het zo goed werkte dat ze er genoeg geld mee zouden verdienen zouden ze nooit op een andere manier geld proberen te verdienen en dat is hier helaas wel het geval

1 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jij hoeft het wiel niet uit te vinden. Vending Master is voor iedereen duidelijk

De cursus bij Vending Master is overzichtelijk, duidelijk en leerzaam voor iedereen. Alle informatie is duidelijk op één plek te vinden en hier heb ik dus veel uit kunnen halen zonder zelf eindeloos te hoeven zoeken.

Betreft het kopen van automaten bij Vending Master ben ik tevreden over het contact en de levering.

Ik vond het zelf jammer dat ik die dag zelf niet veel fysiek uitleg kon krijgen maar later heb ik waar het nog nodig was wel de hulp ontvangen d.m.v. bellen en appen.

Ik ben heel blij Vending Master als back up te hebben zodat ik er niet helemaal alleen voor sta als starter. Wel hoop ik dat dit natuurlijk zo zal blijven.

Bedankt!

14 sierpnia 2024

Super geholpen door Vending Master

Via social media terecht gekomen bij Vending master. Ze hebben me super geholpen en hebben een top automaat neergezet bij mijn bedrijf. Ik hier dagelijks positieve reacties op van mijn medewerkers.

Ik raad Vending Master zeker aan!!

4 grudnia 2023

Leerzaam en eerlijk

De heren van Vendingmaster beoordeel ik met 5 sterren. Dit bedrijf is een echt team dat mensen met oprechte bedoelingen iets wilt leren. Leerzame cursus en staan altijd voor je klaar. Vending is the future! 💪🏻

13 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Vending Master is een klasse bedrijf

Vending Master is een klasse bedrijf, samen met ze samen mogen werken en hoewel ik alleen contact had met Thijs was de graad van professionaliteit, de kennis en de samenwerking echt goed en top. Deze mannen weten wat ze doen en je kan er van uit gaan dat ze de beste zijn in de Vending Business

14 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Vendingmaster is waar je moet zijn!

Vendingmaster is niet je typische “internet guru” die je een slappe cursus verkoopt en het allemaal aan je overlaat. Ze helpen goed, leveren op tijd en staan altijd voor je klaar. Ben zeer tevreden met de manier waarop deze mannen hun product aanleveren!

7 października 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej