Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Op aanraden van onze aannemer gekozen (met een behoorlijke meerprijs) voor een lichtkoepel met gebogen glas. Het voordeel is dat het water er niet op blijft liggen. Helaas werkt het niet. Reactie v... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Velux lichtkoepel met gebogen glas laten plaatsen op een plat dak. Er blijft veel water en vuil op liggen. contact met Velux opgenomen, dit was hun reactie: Het is mogelijk dat er water en vu... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Velux montage monteurs zijn niet betrouwbaar. IK heb Velux benaderd voor een dakraam. Ze zouden mij in contact brengen met hun monterurs. Ze hebben aanbetalling gevraagd en tot heden heb ik geen Vel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onze draadloze dakraambediening (twee lichtkoepels 1 afstandsbediening) deed het niet meer. Reden om contact op te nemen. Vrijwel direct reactie en ook telefonisch heel hulpvaardig te woord gestaan. T... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Budownictwo i produkcja

Napisane przez firmę

Deze website biedt informatie en inspiratie omtrent alle originele VELUX producten. Vind hier technische informatie, prijzen, afmetingen, adviezen en brochures.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Ruitschade

Had tuimelraam waarvan binnenraam geïmplodeerd was, contact opgenomen om ruit te bestellen maar was garantie 👍super service- ruit keurig bezorgd.

7 maja 2024

Méér dan service voor een 47 jaar oud Veluxraam

Sinds 1977 hebben wij een goed werkend Velux dakraam met rolluik. Het rolluik is met handbediening. Sinds kort is de bedieningsslingerstang niet meer te gebruiken door een gebroken onderdeel. Na een telefoontje op 23 jan. 2024 en een paar e-mailberichten met foto's aan Velux, ontvingen wij op 30 jan. 2024 compleet en kostenloos een nieuwe stang. Dat is, na 47 jaar, méér dan service!

30 stycznia 2024

Service verlening

Vanaf juni 2023 bezig met velux bezig om een KLF200 aan de zonweringen gekoppeld te krijgen, helpdesk komt er niet uit en stuurt alleen maar handleidingen door die ook bij de producten zitten. Op 3 oktober een service bezoek aangevraagd, binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op. 19 oktober komt er pas een mail dat een service partner zsm contact op gaat nemen. komt wederom geen mail of contact, wederom per mail contact op genomen, tussen aanvraag en komst servicemonteur zit 12 WEKEN!!!, dit kun je toch geen service meer noemen!. 21 november komt er dan eindelijk een mail dat het service bezoek 11 december tussen 8 en 12 uur gaat plaats vinden, helaas komt er geen service monteur opdagen, telefonisch contact opgenomen met velux, eerst kunnen ze de afspraak niet vinden, daarna komt er de melding de service monteur heeft zich vanochtend ziek gemeld. Daar heb je dan een dag vrij voor genomen. De vrije dagen zijn al schaars en dan kun je ze zo in de plomp gooien voor deze acties.

Mensen koop geen Velux producten, de service is gewoon waardeloos en je bent voor Velux nog niet eens de kosten van een telefoontje waard als consument want ze hebben nog niet eens het fatsoen om de klanten iets te laten weten

11 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte ervaring met velux dakramen

Circa 6 jaar geleden ons droomhuis laten bouwen. In totaal zijn circa 6 velux dakramen geplaatst. 4 stuks in de vide en daarnaast een in elke badkamer. Deze veluxramen konden op en dicht via een afstandsbediening. Na circa 4 1/2 jaar ging de eerste raam kapot. Kon niet meer op en dicht. Aangezien wij een verbouwing kregen van huis , wilden we samen met onze aannemer dit raam laten maken tijdens de verbouwing aangezien er een grote steiger geplaatst moest worden in onze vide . In juli is onze verbouwing gestart en in de tussentijd zijn er nog 4 ramen kapot gegaan. Sinds juli al bezig met velux om de ramen te laten maken. Een keer een vertegenwoordiger geweest en gaf gelijk aan dat het buiten garantie valt en dat hij wel een mooi prijsje zou maken ( lees korting) en hij vroeg zich ook af waarom wij 4 ramen hebben geplaatst die op en dicht kunnen ?? Ik vraag mij af waarom velux ramen verkoopt waarvan 5 van de 6 ramen binnen 5 jaar kapot zijn. Het is niet zo dat deze ramen intensief gebruikt worden want met regen en kou zijn deze ramen dicht . In ieder geval op 5 dec zou een reparateur langs komen. Steiger gehuurd en mijn man heeft vrijgekomen. Geen reparateur. S middags gebeld kregen als antwoord dat er geen reparateur langs zou komen ivm Corona perikelen. De steiger staat nog steeds in ons huis en weten niet wanneer ze komen . Via tussenpersoon weer ticket aangemaakt want deze reparateur afdeling kan je niet bellen . Ik vind dit echt een schande.

5 grudnia 2023

Fly infestation

Moved into a house with multiple Velux windows and have noticed regularly that there is a fly gathering inside the window. A quick search online has shown me that this is a very common issue and that the flies are getting in from the outside due to a design issue with the Velux windows. I asked Velux for help on this issue so that I could locate the access point better and seal it off but they pretended it was an environmental issue and that they come in through other parts of the house. There's not a single fly anywhere in our house, not on any other window, not in the walls, not in the attic, only inside the Velux windows. Shame on you for not helping your customers out and admitting this is a common issue.

1 listopada 2023

Snelle vriendelijke service

Gisteren een mail verstuurd naar Velux.nl. Ik had een klein onderdeeltje nodig wat bij de rolhorren in de doos zat. Ik kreeg vandaag vroeg in de ochtend een mail terug met antwoord dat ze de onderdelen gingen opsturen.

Snelle vriendelijke service.

18 września 2023

SVP eerlijke levertijd vermelden

Ik heb 8 dagen geleden een onderdeel besteld dat op voorraad was. Levering zou volgens de site 4 dagen kunnen duren. Gelukkig de volgende dag al bericht dat het artikel aan mij verzonden was. Dus dat ging snel dacht ik. Na 8 dagen echter nog geen pakketje bezorgd. Gebeld naar klantenservice en daar werd verteld dat een zending wel 11 dagen kan duren!!!!
Ik wacht nog steeds.

5 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Een per ongeluk retour netjes opgelost!

Ik had een rolgordijn besteld voor een dakraam en laten bezorgen bij een afhaalpunt. Ik was wat verhinderd en toen ik daar na een aantal dagen kwam bleek het pakket twee dagen te vroeg alweer retour gestuurd. Jammer, kan gebeuren.

Velux gebeld en zij zagen inderdaad dat het pakket retour kwam. Ik werd vriendelijk en behulpzaam behandeld en kreeg de optie is het geld terug te krijgen en dan eventueel een nieuwe bestelling te plaatsen of de optie waarvoor ik gekozen heb en dat was een nieuwe bestelling met een nul factuur en het pakket werd gratis weer opgestuurd. Ik kreeg netjes de bestelling en nul factuur in mijn mail en vandaag kwam de bestelling binnen. Kortom: Top service!

13 marca 2023

VKB Bouw Volendam

Onze 25-jaar oude dakkapel was aan vervanging toe. We konden uiteraard kiezen voor een nieuwe dakkapel, maar liepen tijdens onze zoektocht naar een vervanger tegen een VELUX Dakserre op. Dit bleek een optie te zijn die met kop en schouders boven elk alternatief uitstak. Na goed overleg besloten om hiervoor te gaan. VELUX materialen staan sowieso garant voor topkwaliteit. Maar dat is de helft van het verhaal. De dakserre dient ook geplaatst te worden door een montage partner. Voor ons zijn daarvoor een aantal criteria belangrijk, want het gaat om een grote ingreep in het dak en een serieuze investering (inclusief de plaatsingskosten). Er dient met passie voor het product te worden gewerkt. Het plaatsen en de afwerking dienen door een team met groot vakmanschap te worden uitgevoerd en dit team moet ook netjes en schoon werken. Ons werd Peter Vlak van VKB Bouw uit Volendam geadviseerd. Na een gesprek met Peter te hebben gehad, hebben wij hem de klus toevertrouwd. De dakserre zit inmiddels op z’n plek. Peter heeft prachtig vakwerk geleverd, luisterde naar onze wensen, maar adviseerde ook bij de afwerking, heeft de klus netjes en schoon opgeleverd. Hij en zijn maat waren tevens meer dan prettig gezelschap tijdens de koffie-/lunch momenten. Als je dus zeker wilt zijn van een goede VELUX klus, raden wij VKB Bouw uit Volendam aan.

15 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

De volle "bak" sterren die ik heb…

De volle "bak" sterren die ik heb gegeven is gebaseerd op de service ervaring met Velux Nederland. Wij lieten eerder dit jaar 3 bestaande oude dakramen vervangen door nieuwe kunststof exemplaren. Na orientatie kwamen wij uit bij de dakraamconcurrent.nl. niet de aller voordeligste maar wel een officieel dealer die ook nog de klant waardeert. Na keurig verlopen overleg kwamen deze de ommontage verrichten. Keurig gewerkt en fijne mensen. Helaas bleek weken later dat bij zonopkomst de ramen gingen kraken. Na overleg werd Velux ingeschakeld. In eerste instantie was ik bevreesd van kastje naar de muur te worden gestuurd. ECHTER bleek deze vrees ongegrond. Keurig werd er contact opgenomen en een afspraak ingepland. Inmiddels is de Veluxmonteur geweest. Wat een keurige afhandeling. Vooraf belde deze om het tijdstip van aankomst door te geven en terplekke stelde de man zich keurig voor. Nam de tijd naar ons relaas te luisteren en ging daarna aan het werk. Keurig gewerkt ennalles werd ook keurig achtergelaten. Uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Natuurlijk zal de komende tijd moeten blijken of de handelingen de oplossing hebben gebracht maar het kan haast niet anders dan dat. In iedergeval heeft het niet aan de inzet gelegen. Kortom een verademing dat je gewoonweg nog zo keurig wordt geholpen. Groot compliment!

23 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Velux dakramen vervangen dzv…

Velux dakramen vervangen dzv inbouwpartner dhr Andre v Mastr.... uit V'daal.
Blijkt afdekstrip te zijn verbogen, inbouwpartner laat na melding niets meer horen. Gebeld met klantenservice van Velux keurig te woord gestaan, nieuwe afdekstrip kosteloos opgestuurd dzv Velux ondanks dat inbouwpartner ramen daar niet heeft besteld!?
Chapo voor Velux prima (klanten)service

4 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Een geïmplodeerde binnenruit van een…

Een geïmplodeerde binnenruit van een velux dakraam (GGL04) bleek een fabrieksfout te zijn. Raam is 16 jaar oud. Velux kwam deze onder garantie repareren. Een ander raam welke nog niet kapot was en nog een kleinere versie van die leeftijd. Alle drie, op kosten van Velux . Goede monteurs, heel vriendelijk en snel opgelost. Dik tevreden.

15 lutego 2022
Oceniono na 2 z 5

Niewe generatie Velux dakramen gevoeliger voor inregenen

De nieuwe generate dakramen van Velux zijn gevoeliger voor inregenen op de kierstand. We hebben een Velux dakraam type GGL U04 laten vervangen door een GGU UK04 en opeens ontstond er wateroverlast op de kierstand bij zelfs de geringste regenbui.

De montage is door een Montagepartner goed uitgevoerd, alleen zijn we door het nieuwe raam bij de minste geringste regenval verplicht het raam op tijd te sluiten. We maakten dag en nacht gebruik van de kierstand. Dat kan nu niet meer.

Velux reageert niet echt op onze feedback. "Moet je het raam maar dichthouden en op de ventilatiestand zetten" is hun reactie. Beetje flauw als je bedenkt dat het verwachtingspatroon van praktisch iedereen met een Velux raam de afgelopen decennia is dat je dat ding zonder noemenswaardig probleem op een kier open kan laten staan.

Voor ons is de nieuwe generatie Velux dakramen op dit punt een stap achteruit. De (non-)reacties van Velux geven niet veel hoop op een dialoog.

18 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Velux handelt geen klachten af.

Vorig jaar hebben we 4 dure Velux ramen laten plaatsen met verduisteringsgordijnen. Na een jaar waren de eerste 2 al kapot. Die werden vervangen. Vervolgens ging na een jaar weer een exemplaar kapot. Ook vervangen. De volgende hangen al weer scheef. Volgens de (uitermate vriendelijke) Velux monteur kon hij intern niets regelen en moesten we maar weer een klacht indienen. Gedaan. Niets gehoord. Dus weer geklaagd. En ja hoor, we werden gebeld maar mijn vrouw wilde graag dat ik het verder oppakte. Geen probleem, Velux zou de dag erop terugbellen. U raadt het al.... Wat een schande van zo'n gerenommeerd bedrijf. Dan krijg je gewoon 0 sterren.

17 czerwca 2021

Velux levercondities

Velux maakt gebruik van DPD. Pas de ochtend van de leverdag wordt bekend welk dagdeel er geleverd wordt. Door de levercondities van Velux mag je na 9:00 je dag in gaan plannen. Arrogante customer service. Komt niet over als een bedrijf wat iets geeft om klanttevredenheid

7 kwietnia 2021

Service op dakraam

Tijdens de koude periode is mijn kleine Velux dakraam glas geïmplodeerd, wat een fabrieks fout bleek te zijn. Na 19 jaar door velux een nieuw raam ingezet zonder kosten. Dit is nog eens een service echt een top bedrijf. Voor mij dus in de toekomst alleen maar Velux

23 marca 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej