Velt ApS Recenzje 416

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Arbejdet blev godt udført. Opgaven skulle koordineres med naboen hvilket gjorde at datoen måtte ændres med kort varsel. Her var firmaet meget fleksibelt og tilbudet holdt. Det var nødvendigt at tilpas... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Høj faglighed og fabelagtigt finish. Benyttede Job fra Velt ApS i forbindelse med totalistandsættelse af rækkehus for 3 år siden. I forbindelse med salg er der udarbejdet elrapport, og denne var fulds... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Velt var virksomheden, der scorede bedst på Trustpilot og derfor valgte vi at kontakte dem til at forestå nogle ændringer i vores hus. Hurtig tilbagemelding på vores e-mail. Velt kunne komme inden for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde stress op til jul med indbygget ovn og induktion i 2023. De sørgede for at ALT fungerede, med meget kort varsel, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Samme behandling i november 2024 ifm.... Zobacz więcej

1. Elektryk
  2. Zakładanie instalacji elektrycznych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

VELT aps er en mindre installations virksomhed som beskæftiger sig med alle former for el installationer. Vi sætter en ære i at udføre et solidt og professionelt el-arbejde med sans for detaljen. Vi sørger for at have fokus på muligheder og ikke begrænsninger, som resultere i kunden får den bedst mulige løsning. Er det tid til en renovering af el-installationerne, mangler der ekstra stikkontakter eller lys over spisebordet. Kontakt os så vi i fællesskab kan finde det bedste løsning til jer.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Kan klart anbefale Velt til alle andre!!

Jeg har brugt VELT mange gange. Til nyt køkken/ bryggers, små opgaver og nu til badeværelsesrenovering. Hver gang har de overholdt aftalerne - og til tiden. De er altid tilgængelige, behagelige og super dygtige.
Kan klart anbefale Velt til alle andre!!

5 listopada 2018

Helt i top.

Helt i top.
Det var let at aftale en tid og jeg fik hurtigt svar på mail.
Venlig elektriker udførte arbejdet som ønsket.
Jeg bruger dem gerne igen.

19 września 2018

Meget tilfreds

Meget tilfreds! Elektrikeren kom til tiden, var venlig, hurtig og grundig – og ryddede pænt op efter sig.

3 września 2018
Oceniono na 5 z 5

På alle måder glimrende service

For et par uger siden var vores hifi relæ nærmest smeltet sammen.

Ringede til Velt (Fik fat i Dragomir) kl. 6:50 og han stod - med praktikant - i vores lejlighed kl. 8:30. Super-sympatisk og kompetent. Fik skiftet nogle el-stik som ikke var jordet, sat en ny gruppe på relæet og et generelt gennemtjek af vores lejlighed. ca 1.5 time til en yderst rimelig pris.

Herfra masser af anbefaling til Dragomir og Velt
Trine og Andreas

23 maja 2018
Oceniono na 5 z 5

Det er ikke første gang vi bruger Velt…

Det er ikke første gang vi bruger Velt Aps til elarbejde i vores hus. Og vi kan virkelig anbefale firmaet. Meget hurtig respons på vores forespørgsel om at få lavet el arbejde i vores nye køkken. Og meget prof og flot arbejde synes vi. Derfor er der heller ingen tvivl om at vi vil bruge dem igen.

10 maja 2018
Oceniono na 5 z 5

Jeg har efterhånden haft en del…

Jeg har efterhånden haft en del håndværkere til at udføre arbejde for mig, men jeg har aldrig oplevet en så effektiv som Dragomir fra Velt.
Han formåede at udføre et kæmpe stykke arbejde for mig på blot 6 timer, og holdt stort set ingen pause på noget tidspunkt.
Kvaliteten af arbejdet er helt i top, og han er venlig og imødekommende og prisen er mere end rimelig!
Helt igennem fantastisk firma!

9 maja 2018

Fantastisk service

Fantastisk service. Flink, grundig samt meget professionel og ikke mindst meget serviceminded. Prisen matcher udført arbejde.

17 kwietnia 2018
Oceniono na 5 z 5

God service! Punktlig og åben omkring hvad og hvorfor tingene skal ordnes.

19 lutego 2018
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej