Velpa.pl Marki Premium Recenzje

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep z odzieżą męską

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Velpa to sklep internetowy oraz sieć butików stacjonarnych oferujących markową odzież damską oraz męską. W ofercie sklepu można znaleźć sukienki, spodnie, koszule, buty, płaszcze oraz kurtki. Mamy odzież znanych marek premium takich jak Liu Jo, Twinset, Pinko, Patrizia Pepe, Elizabeta Franchi, Versace, Emporio Armani.

Słaba

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Celowe działanie na szkodę

Celowo została wysłana pusta paczka w której miały znajdować się okulary . Tylko takiej paczki nie zamawiałem .
Zamówienie z adresu którego nigdy nie posiadałem i nie byłem jego właścicielem.
Pani stwierdziła początkowo , że ktoś musiał celowo zamówić na mnie taką paczkę . Numer telefonu się zgadzał . Pani powiatowy rzecznik do której trafiła sprawa twierdzi całkiem inaczej , że może to być sposób na życie tej firmy . Zna mnóstwo podobnych przypadków .
Inna zaś osoba otrzymuje towar podrobiony jej zdaniem chce zwrócić i oni nie przyjmują reklamacji . Informacja przekazana na forum .

11 czerwca 2025

Sklep niestety nie przyjmuje żadnych…

Sklep niestety nie przyjmuje żadnych reklamacji, nawet od wieloletnich stałych klientów, reklamowałam 3 produkty, wysyłają TYLKO DO SWOJEGO rzeczoznawcy reklamacje, zawsze jest odmowa ze względu na złe użytkowanie bądź przechowywanie - odklejającą się podeszwa, puszczające szewki… komiczne, jedyny taki sklep, który tak traktuje swoich klientów!! Tylko dlatego odradzam zakupy w tym sklepie, gdyż po zakupie nie ma już żadnej pomocy!

1 maja 2024

Nie polecam. Sklep nie uznaje zwrotow. Zwrocilam sukienke raz przymierzona, bez makijazu. Moja prosba o zwrot zostala rozpatrzona negatywnie z uwagi na slady makijazu i zarzut ze sukienka byla noszona-zapach srodkow pioracych (sukienka z metka). Po otrzymaniu zwrotu sukienki, nadal nie moge sie dopatrzyc zadnych oznak noszenia/mierzenia. Nie rozumiem tej polityki, ale wiecej w tym sklepie nic nie zamowie.

18 czerwca 2024

Muszę wystawić negatywną opinię

Muszę wystawić negatywną opinię
Reklamowałem obuwie marki Less Homes
Zdobienie odpada samoistnie, nie ma śladu zatarc obuwia. Jednak w uzasadnieniu jest napisane że nie aa w stanie zdiagnozować usterki ale odzucili.

29 lutego 2024

Zakup udany

Zakup udany, produkty oryginalne z metkami i certyfikatami autentyczności. Numer na certilogo legitny. Zreszta jakby handlowali podrobami to firmy by z nimi nie podjeli wspolpracy, a maja same luksusowe marki. To, ze cos sie psuje to nie znaczy, ze podroba. Odziez premium to logo, a nie niezniszczalnosc. Jak was biedaki nie stac to do pepko...

2 marca 2023

Ja mam dobre doświadczenia z tym sklepem.
Zarówno zamówienia jak i zwroty, szybko, sprawnie, bez problemów, bez zastrzeżeń.
Nie miałam nigdy wątpliwości co do oryginalności zamówionych ciuchów. Składałam zamówienia 3 razy (w ciągu 2-3 lat) i na pewno jeszcze coś zamówię.

15 stycznia 2023

Porażka

Nie polecam omijać szerokim łukiem sprzedają chińskom taniom podróbę kupiłem czapkę za 300 zł po 3 tygodniach użytkowania wyblakła Nie zdążyłem nawet wyprać reklamacja oczywiście negatywna oszustwo i naciąganie ludzi.

5 września 2022

Fatalna firma

Doświadczenia fatalne.Firma nie zasługuje na polecenie. Zakupione buty, nie za 10zl , bezpodstawnie zostały odrzucone od reklamacji.Fatalny przesył informacji na infolini i zwlekanie do ostatniego dnia z jakimkolwiek działaniem.Zdecydowanie NIE POLECAM !!!!!! Szkoda każdej złotówki w kierunku tej firmy.

5 września 2021

jestem zadowolony

Rok temu kupiłem żonie torebkę na tej stronie, żona uradowana, a torebka od roku służy bez żadnych zniszczeń, a naprawdę to jest kobieta, która katuje torebki :) Dostawa była bardzo szybka, cena na promocji naprawdę ok

25 lutego 2021

świetny sklep

Bardzo lubię kupować w sklepie velpa oraz na ich stronie :) Mają świetne ubrania, które często są na szałowych promocjach, wszystko oryginalne i markowe :)

7 stycznia 2021

Odradzam zakup

Buty zakupione przez velpa.pl nie wytrzymały nawet pół roku. Na prawdę nie wiem skąd, aż tyle pozytywnych komentarzy ponieważ ja natrafiłam na bardzo niemiłe osoby, z którymi się kontaktowałam. Po zareklamowaniu butów "domniemany ekspert" zatrudniany przez firmę stwierdził, że to że buty rozpadły się w trzech miejscach, to nie ich wada, tylko wina mojego chłopaka, ponieważ za pewnie nie umie chodzić, co oczywiście jest absurdem. Jeśli chodzi o zakup obuwia to nie mam zastrzeżeń, lecz nie liczcie, na to, że gdy okaże się, że jakość jest bardzo niska, będą chętni wam pomóc.

6 lipca 2020

Kupiłam w velpa on-line golf za 540 zl…

Kupiłam w velpa on-line golf za 540 zl co było przecena pierwotnej wartości powyżej 1000 zl. Nie upłynął jeszcze termin do zwrotu A sweter w ręcznym płukaniu (nie w pralce!) Podarł się na szafie przy szyi. Reklamacja została nie uwzględniona!!! Czuje się oszukana na kiepską podróbke...ostrożnie z ich rzeczami. Ja kolejny raz omine duzym łukiem

19 listopada 2019

Zapraszam i polecam Velpa.pl

Zapraszam i polecam. Dobry sklep z markami premium. Na stronie znajduje się odzież damska i męska Twinset, Guess, Ice Play, Calvin Klein, Just Cavalli, Patrizia Pepe, John Richmond, Joop! Ciekawe propozycje zarówno z nowościami z tego sezonu jak i outletem z poprzedniego.

10 września 2019