Fantastiske mennesker som er utroligt…
Fantastiske mennesker som er utroligt kompetente og virkelig gode til at tage hånd om ens forretning. Kan kun varmt anbefale dem til andre.
Online-marketingbureau
Roskildevej 337, 2610, Rødovre, Dania
Mads for Vektor Digital har været min primære kontaktperson - han har altid været samarbejdsvilling, lyttende, initiativrig og nem af få fat i. Han har taget sig af alt min Google annoncering og er god til at give jævnlige updates.
Vektor Digital har heller ikke været nærige med at dele deres viden og gode råd til min digitale tilstedeværelse på andre platforme.
Tak for et godt samarbejde :)
Samarbejdet med Vektor Digital har været en rigtig god oplevelse🚀. De er både kompetente og engagerede, og de har skabt markante forbedringer i vores annoncering på Google. Jeg sætter især pris på deres gennemsigtighed og evne til at forklare tingene på en enkel måde. Jeg føler mig i trygge hænder og resultaterne taler for sig selv👏.
De får min største anbefaling🙂
Lige fra start har der været en utrolig god kommunikation og imødekommenhed fra hele teamets side. De har været gode til at stille sig til rådighed og besvaret fyldestgørende på de spørgsmål, jeg måtte have. Her mærker man virkelig personligheden og menneskerne bag bureauet - gode mennesker som er klar til at lægge et godt stykke arbejde i ens case.
Jeg kan på det varmeste anbefale Vektor Digital. Særligt hvis man ønsker et bureau, der går helhjertet ind i ens case, og hvor man vægter den personlige kontakt højt 😊
Som selvstændig er det altafgørende at have de rigtige mennesker omkring sig. F.eks. til at hjælpe med det man ikke selv har styr på.
De rigtige mennesker er for vores vedkommende helt sikkert gutterne hos Vektor Digital.
De har fra første kontakt være yderst professionelle og meget kompetente i alt hvad de har haft fingrene i.
Derudover har de, modsat mange andre i branchen, været 100% transparente.
Deres ihærdige arbejde har også resulteret i markant vækst i vores salg og i vores branding.
Vi er meget glade for vores samarbejde omkring både Google annoncering og E-mail marketing.
Vi ser frem til et fortsat godt og langt samarbejde.
/Mark
Medejer af Vovseland
Som en nyudklækket selvstændig, der aldrig har prøvet annoncering før, så har det virkelig været en stor hjælp at have Vektor Digital til at stå for det! De har opsat min annoncering, forklaret tingene på en simpel og forståelig måde og bare gjort det hele både nemt og smertefrit at komme i gang med.
Stor anbefaling herfra!
Mads er super kompetent, dygtig, serviceminded og sød. Vi havde aldrig prøvet google ads eller annoncering før og var lidt skeptiske omkring det, men Mads har gjort det hele simpelt, pædagogisk og let. Han tager sig af the heavy lifting og vi får bare en hyggelig status opdatering fra ham 2-4 gange om måneden. Fungerer fantastisk godt for vores travle hverdag. Og så virker det jo rent faktisk og kan ses på bundlinjen og trafikken det de gør. Kæmpe anbefaling! Søde, oprigtige og gode folk ❤️

Odpowiedź od Vektor Digital
Som selvstændig iværksætter har jeg gennem årene prøvet mange forskellige marketingbureauer, men har aldrig rigtig fundet det rette – ofte følte man sig lidt glemt.
Men med VektorDigital (Thomas og teamet) har jeg endelig fundet en samarbejdspartner, der virkelig lytter og engagerer sig. Det er tydeligt, at de brænder for det, de laver, og det skinner igennem i deres arbejde. Vi kan allerede se positive resultater, og jeg er utrolig glad for teamet hos VektorDigital!
Vi har haft et fantastisk samarbejde med Vektor Digital omkring Google Adwords, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! 🚀
Fra dag ét har teamet vist stor ekspertise og indsigt i at optimere vores annoncering, hvilket har resulteret i en flot, stigende vækst. De har ikke kun hjulpet med at skærpe vores strategi, men også sikret, at vi får maksimal værdi ud af vores budget.
Det er en fornøjelse at arbejde sammen med et team, der er både professionelle, engagerede og altid klar til at tilpasse sig for at sikre de bedste resultater. Vi har set markante forbedringer i performance, højere ROAS og en stærkere tilstedeværelse online – og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet!
Stort tak til hele holdet – I gør en kæmpe forskel! 🙌

Odpowiedź od Vektor Digital
Fantastisk oplevelse med Vektor Digital!
Jeg har drevet webshop siden 2009 og været i kontakt med mange marketingsfirmaer, men jeg har aldrig mødt et så dygtigt og engageret team som hos Vektor Digital.
Både Andreas og Mads har fra starten været super engagerede og utroligt kompetente. Efter kun 1,5 måned med Mads ved "Google Ads-roret" har vi haft vores bedste decembersalg nogensinde af de produkter, der er blevet arbejdet med.
Kommunikationen har været upåklagelig hele vejen igennem. Vektor Digital har virkelig gjort en forskel for vores forretning, og jeg kan ikke anbefale dem nok. 👏

Odpowiedź od Vektor Digital
Super tilfreds med vores opstart hos Vektor Digital. Mads har været super engageret fra start og virker utrolig dygtig og kompetent. Vi føler os meget trygge med Mads ved "Google Ads-roret" og kommunikationen har været upåklagelig hele vejen igennem. Stor anbefaling herfra.

Odpowiedź od Vektor Digital
Jeg føler Thomas er ærlig i sin analyse af hvad der kan svare sig for min virksomhed og Thomas meldte ud hvor hans honorar ikke kunne blive dækket ind af en øget omsætning, så jeg kunne tage en god beslutning om hvilke annonceringsområder jeg skulle fokusere på.

Odpowiedź od Vektor Digital
Fantastisk bureau, professionel rådgivning, og altid god service, blandt teamet - kan kun anbefaldes til alle typer virksomheder.
Stor stor fornøjelse og anbefaling her fra af Thomas og hans team. Vi har haft en fantastisk onboarding og opstart med mit sundhedsfirma, og jeg må sige, at jeg har aldrig følt mig i så trykke hænder i et digitalt bureau. Thomas' indsigt i Google miljøet har fra start været helt sublimt.

Odpowiedź od Vektor Digital
Fantastisk samarbejde og professionel service!
Jeg har for nylig startet et samarbejde med Vektor Digital, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Fra starten har de udvist stor professionalisme og en klar forståelse for mine behov. Kommunikation er i top – de er altid tilgængelige, svarer hurtigt, og holder mig opdateret om fremdrift. De har allerede leveret resultater, der overstiger mine forventninger, og jeg er imponeret over deres strategiske tilgang til markedsføring. Vektor Digital er uden tvivl en pålidelig og kompetent partner, som jeg varmt kan anbefale til andre virksomheder, der ønsker vækst.

Odpowiedź od Vektor Digital
Thomas fra Vektor Digital hjalp med at opsætte konverteringssporing i Google Tag Manager, Ads og Analytics, og jeg fik efterfølgende en personlig video tilsendt med grundig information om det der var blevet lavet m.v. Super professionelt. Jeg kan absolut anbefale Vektor Digital.

Odpowiedź od Vektor Digital
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.