Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hos Vejle Bilglas er vi specialister i alle former for reparationer af bilglas, herunder udskiftning, kalibrering og reparation af stenslag. Vi udfører reparation af stenslag eller skifter din bilrude, på vores værksted i Vejle, eller hos dig - uanset om det er på din bopæl, eller på din arbejdsplads. Vi er Danmarks bedste indenfor reparation og udskiftning af forrude og reparation af stenslag - og samtidig også de billigste. Du kan se priseksempler på ny forrude eller pris på reparation af stenslag her. Alle reparationer udføres i topkvalitet og alle standarder overholdes. Derfor giver vi dig 5 års garanti på alle vores reparationer. Husk, du har frit værkstedsvalg og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber! Husk at du har frit værkstedsvalg!
Dane kontaktowe
Storhaven 3, 7100, Vejle, Dania
- info@bilglasgruppen.dk
- vejlebilglas.dk
Alt godt - kommer klart igen :-)
Alt godt. Super flink tekniker, let og hurtig booking af tid, særdeles fornuftig pris og perfekt udført arbejde.

Kind employee.
Kind employee.. and I'm glad I had the option to come home. He failed to make the blow not to see itself, but I hope he stopped it from continuing to crack.

Meget venligt personale
Meget venligt personale. Tjenesten blev udført professionelt. Prisen på tjenesten er konkurrencedygtig. Jeg kan varmt anbefale det.

Fantastisk service
Fantastisk service.
Jeg blev mødt af en der var morgenfrisk og i godt humør.

Odpowiedź od Bilglasgruppen Vejle
Fik uden problem en tid som passede…
Fik uden problem en tid som passede mig. Bilen var færdig før den aftalte tid.
P-skive monteret, alt spiller

Super hurtig service
Super hurtig service. Fik lavet stenslag i forruden og servicen var i top. Jeg kommer igen. Poul

Fin service
Nemt og hurtigt at lave en aftale.
Flot udført arbejde.
Tak for hjælpen.

Lynhurtig og god personlig betjening
Lynhurtig og god personlig betjening

Odpowiedź od Bilglasgruppen Vejle
Jesper fra Vejle giver top service
Jesper fra Vejle giver top service, venlig, og gir sig tid til kunden. Fantastisk besøg med et akut stenslag!

Odpowiedź od Bilglasgruppen Vejle
Hurtig og effektiv rudeskift af Jesper
Har alligevel aldrig set en være så effektiv til at skifte en forrude, det må jeg sige, Jesper i Vejle har styr på det.

Odpowiedź od Bilglasgruppen Vejle
Super fin behandling og resultatet ser…
Super fin behandling og resultatet ser mega fint ud! God oplevelse og stor ros til Jesper!✅✅✅

Super service
Super service, kan klart anbefale Jesper fra Bilglasgruppen Vejle 🏆🔥

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.