Eerste bestelling; 2 kilo gember > 1465 gram ontvangen met beschimmelde stukken ertussen. Gember droog en oud. Smaakmakerspakket > pepers waren zo oud dat ik ze kon weggooien, citroenen beschimme... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer tevreden met veggiebox. Ik bestel al een tijdje heerlijk vers fruit en groente. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Tot volgende week.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Niet compleet, beschimmelde producten
Eerste bestelling;
Smaakmakerspakket > pepers waren zo oud dat ik ze kon weggooien, citroenen beschimmeld. Avocado’s waren wel goed.
Op mijn klacht per mail wordt niet gereageerd. Jammer, hierdoor eerste en laatste keer bij Veggiebox besteld.
Fijne en snelle manier van bestellen
Fijne en snelle manier van bestellen. Tevreden over de inhoud. Eerder was er iets niet goed en werd perfect opgelost
Zeer tevreden met veggiebox.
Zeer tevreden met veggiebox.
Veggiebox
Vandaag voor het eerst een groente en een fruit pakket opgehaald. Zorg voor genoeg tassen, want je krijgt heel veel mee. Op sommige artikelen zit een plekje, maar deze zijn zeker nog bruikbaar. Nieuwe producten nodigt ons uit om eens wat anders dan normaal te eten. Dit nodigt zeker uit tot vaker bestellen. Er is meer dan genoeg keuze aan boxen.
Ongelijk goed concept
Ongelijk goed concept! Erg blij elke keer weer met alle goed gevulde boxen. Veel variatie en leuke afwisseling van groente en fruit. De prijs is echt goed voor de hoeveelheden die je krijgt.
Geweldig lekker groente en fruit
Geweldig lekker groente en fruit. Via stadspas 7 euro. En heel veel actie zoals deze week 2 boxen mango voor 6 euro. In elke box zit 9 tot 12 stuks
Super goed initiatief
Super goed initiatief om voedselverspilling tegen te gaan. Soms ook leuke aanbiedingen met veel groente/fruit over.
Wat ik wel (soms) een nadeel vind is dat er bijna altijd wel iets rot/beschimmeld tussen zit.
Ik snap heel goed dat je niet alles kan sorteren maar soms is het net ff too much helaas.
Toppie
Betere prijs en kwaliteit groenten en fruit dan wat je bij de AH of een andere supermarkt zal vinden.
Fijne eerste ervaring
Fijne eerste ervaring. Afhaallocatie was makkelijk te vinden, de box zelf was prima in orde en hele vriendelijke mensen ter plaatse die de boxen uitdeelden.
Elke keer weer een feestje.
Elke keer weer goed en ruim voldoende gevuld! De producten worden netjes in kratten geleverd en de bezorging is keurig om de twee weken. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Het leukste moment is toch wel het uitpakken: het is iedere keer weer een klein feestje om te ontdekken wat er allemaal in de verschillende boxen zit. Een aanrader voor iedereen die van verse producten en verrassingen houdt!
Goede groente en fruit
Ik vind dat de groente en fruit erg goed is van kwaliteit en mooi prijsje.
Erg blij met dit initiatief en dat ze…
Erg blij met dit initiatief en dat ze bestaan!!! Al jaren is de voedselverspilling meer dan een doorn in het oog. Ik voelde me daar klein, eenzaam en ongelukkig in. En dan is daar veggiebox die dit grote maatschappelijke probleem oplost en hoe! Het is nog van zeer goede kwaliteit, makkelijke ophaalpunten, ruime, geweldige keuze aan producten. Veel waar voor je geld én ook nog eens gericht op groenten en fruit (ik volgde ook al langer too good too go, maar aangezien ik geen vlees, vos en zuivelproducten of brood eet kon ik daar weinig mee). Helden zijn het! Heel, heel dankbaar dat dit bestaat!
Voordelig en alles ziet er goed uit
Voordelig en alles ziet er goed uit, afhaalpunt is ook niet al te ver weg.
Ik ben erg tevreden over de service…
Ik ben erg tevreden over de service producten en kwaliteit van de producten iedere keer iets anders waardoor er veel variatie is en voor zo een goede prijs vergeleken met de supermarkt ik ben nu al paar jaar al klant van hun
Erg betrouwbaar
Mooi initiatief om goed en gezond fruit en groenten op deze manier op de markt te brengen. Prijs kwaliteitverhouding is enorm goed. Ze zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en zijn op tijd.
Ik vind het echt een aanrader!
Rotte avocado's en uitgedroogde sinaasappels.
Uitgedroogde sinaasappels en rotte avocado's. Erg slecht. Nooit meer, sonde van alle moeite en alsnog alles de kliko in. Dit heeft niets te maken met voorkomen van voedselverspilling.. Wat wij gekocht hebben is gevaarlijk voor je gezondheid.
Ik vind Veggiebox echt een top bedrijf
Ik vind Veggiebox echt een top bedrijf. Zij redden fruit en groente. En ik kan voor een hele nette prijs mooie gezonde producten kopen, die anders weggegooid waren. En de boxen zijn echt goed gevuld. En ik vind het altijd weer verrassend wat er in zit.
Top concept!
Goede kwaliteit producten, snelle service en altijd met een glimlach.
Geweldig initiatief tegen verspilling
Geweldig initiatief tegen verspilling! Elke dag groenten thuis voor een prikkie 🤑 Aanrader, met 20 bestellingen nu al trouwe klant 🙂
Nog nooit zulke slechte groenten gehad
Nog nooit zulke slechte groenten gehad. Bah bah. Nooit meer! En ik raad het ook niemand aan. Wat een ellende.
Doświadczenie Trustpilot