Veepee.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vanaf dag 1 klant, alleen is hun voorraadbeheer sinds dit jaar niet meer op orde. Twee keer iets besteld wat vervolgens niet aankomt. Heel jammer dat de service zo achterblijft.

Oceniono na 3 z 5

Levering til tiden, Super dejlig. Dsv bare lidt irriterende at der er blir gjort opmærksom på produkternes pasform, i forhold til hvor vidt det er true to size, små eller store i størrelserne.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan slet ikke undvære Veepee, efter jeg fandt ud af at den eksisterede for noget tid siden nu. Jeg køber konstant noget derfra og alle tingene er virkelig kvalitetsvarer og har sparet SÅ mange... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z odzieżą dziecięcą
  3. Sklep z odzieżą męską
  4. Sklep firmowy
  5. Sklep z odzieżą damską

O Veepee.dk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi overrasker dagligt over 575.000 medlemmer med eksklusive tilbud på tidens mest populære danske og internationale designerbrands.
Det er altid helt gratis og uforpligtende at være medlem.

Tilmeld dig her og få fri fragt på din første ordre over 400 kr.:

Vi er naturligvis e-mærket :-)

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super slechte service

Super slechte service. Eigen personeel is niet op de hoogte van eigen FAQ. Iedereen zegt wat anders en de klant is er uiteindelijk de dupe van alles.
Ga er nooit meer iets bestelling. Slordige boel !

13 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Jeg klikkede på et billede på Facebook…

Jeg klikkede på et billede på Facebook og intet andet og pludselig får jeg en velkomst mail om at jeg har en profil.

Jeg har aldrig bedt om medlemskab og jeg ønsker ikke at købe noget eller være medlem. Jeg bryder mig ikke om den slags modbydelig svindler metoder. Jeg forsøgte at melde fra, men det kan man heller ikke på grund af en utrolig masse pop-up-er.

Værd venlig at slette alt I har om mig

Mvh Lea Halvorsen

31 maja 2021

Empty package

I bought a gift box with a Versace perfume, and a body lotion several months ago. I waited almost two months for the package to arrive and when it finally did, it was a big empty box with nothing but plastic and air in it. I have reached out to the company many times without a response.

Do not buy from here!

12 października 2020

Hi,

Thank you for your review.

I just looked into the situation, and I can see that you haven't contacted us in our systems. I will write to you immediately, so I can help you.

Have a nice day.

Best regards,
Katja, Veepee Customer Care

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en ordentlig røvfuld tøj

Jeg bestilte en ordentlig røvfuld tøj. 5 dage efter står der på hjemmesiden de lukker ned i Danmark. Jeg skriver flere gange til kundeservice, først adskillige dage efter modtager jeg svar. De har pakket alt ned og refunderer min ordre, det syntes jeg dælme er for ringe, så må i sgu da ud på lageret og lede. Når det er sagt er jeg ærgrlig over de lukker i Danmark. Man kunne tit gøre en god deal. Veepee findes i adskillige europæiske lande desværre sender de ikke til Danmark.

8 października 2020
Oceniono na 1 z 5

Item was supposed to be delivered 7…

Item was supposed to be delivered 7 days ago at the latest. I got a notification that it was shipped (from Belgium I think) more than one month ago. Tracking number doesn’t show anything and veepee can’t give any explanation, apologies, or any kind of compensation for the annoyance. Don’t use it.

17 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Jeg har skrevet en ringe anmeldelse på…

Jeg har skrevet en ringe anmeldelse på Veepee, men kan ikke kommentere på jeres svar. Jeg forsøgte at skrive en email via jeres kontaktformular og I ville kontakte mig per omgående. Dette er flere dage siden nu og jeg stadig IKKE hørt fra jer! I er godt nok hurtige til at svare på negative anmeldelser, men når det drejer sig om privat korrespondance, hænger I dælme i bremsen!

5 września 2020

Hej Christina,

Jeg har svaret dig med det samme, da du skrev til os på vores kontaktformular. Du kan finde den her:

Computer/Website:
"Hjælp & kontakt" oppe i højre hjørne -> "Kontaktoversigt" til venstre i menuen.

App'en:
Tryk på "Menu" -> "Stil et spørgsmål" -> Scroll lidt ned på siden og tryk på "Din kundeservicehistorik".

Her vil du kunne læse vores besked til dig, og du vil kunne besvare beskeden, hvis du har nogle spørgsmål.

Oceniono na 1 z 5

Én stjerne er én stjerne for meget!

Én stjerne er én stjerne for meget! Føj I burde skamme jer. Jeg kan se jeg ikke er dem eneste som modtager tomme pakker, og derudover ikke kan få fat i jer. I er fulde af l****. Virkelig dårlig kundeservice!!!!!! 🤯

1 września 2020

Hej Charlotte,

Tak for din anmeldelse.

Vi er selvfølgelig meget kede af, at du ikke har modtaget din vare. Vi har desværre været udsat for tyveri på vejen fra vores lager i Belgien til PostNord.

Herudover så har vi grundet sygdom ikke haft mulighed for at besvare din henvendelse. Den er dog blevet besvaret i dag, hvor du selvfølgelig er blevet fuldt refunderet grundet bortkomst.

Vi er selvfølgelig kede af situationen og håber, du er glad for løsningen trods ulejligheden.

Hav en dejlig dag.

Oceniono na 1 z 5

Min pakke kom 1.5 måned efter…

Min pakke kom 1.5 måned efter bestilling, ligesom en tidligere bestilling også har gjort. Temmelig sløj fragtservice! Men da jeg langt om længe modtog min pakke, var den sørme tom🥳 Ej, der var nu noget bubbleplast i den, men det kunne desværre ikke bruges som de solbriller, jeg rent faktisk havde bestilt og BETALT!!
Ringer til kundeservice på en mandag efter kl 09 og får et automatsvar, at man kan ringe alle hverdage ml. 09-12. Vidste dog ikke, at mandag er en weekenddag??!! Har endnu ikke hørt fra firmaet🤬😤😭💸💸💸💸

31 sierpnia 2020

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse.

Jeg har ikke lige et ordrenummer at kunne finde dig frem på, men jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe dig. Hvis du har kontaktet os via vores kontaktformular, så vil jeg rigtigt gerne hjælpe dig med udfordringen inden dagen er omme.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)

Oceniono na 1 z 5

I received really poor customer…

I received really poor customer service.

I ordered some shoes from Veepee in the sale for my son, I had been waiting for them to arrive and it went over the delivery date. I contacted customer service and asked politely where my order was. They told me it was cancelled and the supply couldn’t supply my product. I DID NOT let me repeat DID NOT receive an email even though they claimed to have sent me one and didn’t believe me.
I am now the one to tell my son that his shoes won’t arrive and leave him disappointed, I also asked if there was some kind of reimbursement- free delivery or money off next time we shop a kind gesture as we were left without a product. Common customer service to keep the ‘customer’ happy and coming back. But nothing was offered and they simply said to me ‘It's totally fine, if you do not wish to shop at Veepee anymore if you are not satisfied with our service’
WHAT?!?

27 sierpnia 2020

unpleasant shopping experience

This is the first time we use Veepee because of the recommendation from my sister-in-low. We give our full trust to Veepee and bought an expensive quilt a couple of days ago. But we are disappointed when receiving the product. The quilt was squeezed in a small box without any packages, no plastic bag, no original package, no product description. The first impression to us is "is it a second-hand quilt?". It is an unpleasant experience for us and we have lost trust in Veepee.

20 sierpnia 2020

Manglende tilbagebetaling

Min ordre var forsinket med mere end 1 måned. Det viser sig så oveni at ordren er ufuldstændig! Men det fulde beløb er trukket på kontoen og det for meget betalte beløb er ENDNU IKKE refunderet!! Så holder det op med at være billigt! Dårlig stil dårlig service!!!

6 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Bestiller et par puma sneakers hvor…

Bestiller et par puma sneakers hvor leveringen bliver udskudt 3(!) gange hvorefter jeg til sidst får en mail om at leverandøren nu har oplyst de slet ikke har varen på lager! Pengene er trukket for 4 uger siden og så får man sådan en besked nu. Virkelig dårlig service!

20 lipca 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej