As a beginner, I spent a long time searching for the right resonator guitar. After having to return several instruments from other shops due to poor quality and bad setups, the guitar from VDS Instrum... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een maand geleden een gitaar gekocht en nog steeds niks ontvangen. Er stond op de website dat de gitaar niet voorradig was maar binnen 1-2 werkdagen geleverd kon worden. Contact met klantenservice g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
This company sells good quality instruments and also reasonably priced. VSDinstrumenten verkoopt goede kwaliteit instrumenten. Ook zijn ze goed in prijs en betaalbaar. Voor de geoefende spele... Zobacz więcej
Ik had een bestelling gedaan die, door vast niet al te voorzichtig handelen onderweg, helaas onbruikbaar beschadigd bij mij aankwam. Met een paar duidelijke foto's nam ik contact op en zonder enig ged... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
VDS instrumenten is specialist op het gebied van piano's en gitaren. Wij zijn de grootste muziekwinkel van Friesland. Een winkel vol digitale piano's en gitaren. Bij ons kan je terecht voor al jou muzikale vragen of gewoon om een praatje over muziek te maken! Jouw toon, onze passie!
Dane kontaktowe
Industrieweg 5, 8471AD, Wolvega, Holandia
- 0850091755
- info@vdsinstrumenten.nl
- vdsinstrumenten.nl
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
contact bij aankoop electrische viool onder niveau
In april een Electrische viool gekocht. Voordat hij bezorgd werd moest ik ineens een app gaan installeren om te tracken wanneer de viool zou komen. Dit was al wel wat vreemd maar de app was betrouwbaar, dus ik installeerde hem maar. Dinsdag avond kreeg ik ineens vanuit dpd een tracking link. Hierdoor was ik dus verbaasd waarom ik die andere app nodig had. Hier had ik contact voor gezocht. 1 bericht terug gehad. Op maandag bericht gestuurd en op donderdag pas bericht terug. Hier vrijdag 25 april ook weer een bericht over teruggestuurd dat hij wel binnen was maar mogelijk een defect was voor de koptelefoon aansluiting op de viool. Hier tot op heden 6 mei 2025 nog niks terug gehoord. Dus de levering was redelijk ok. niet de beloofde voor 3 uur besteld de volgende dag in huis. De complete afhandeling van de aankoop was dus slecht geregeld.

Odpowiedź od Vdsinstrumenten
Hele fijne gitaar gekocht.
Hele fijne gitaar gekocht bij deze winkel, mooie warme klank en houdt de tonen goed zuiver vast; hoeft maar heel incidenteel ietsje gestemd te worden.
De afwerking is eenvoudig maar erg netjes.
Levering optijd en goed verpakt.

Erg mooie Aria tl gekocht bij VDS
Erg mooie Aria tl gekocht bij VDS. Goede service en snelle verzending en gemakkelijk dat je gespreid kan betalen!

Gitaar en algemeen
Geweldige kwaliteit gitaar en super fijne klanten service. Ook veel verschillende producten, grote voorraad! Zeker niet de laatste keer dat ik hier wat bestel :).
Amazing quality guitar and amazing customer service. Very variable products, big assortment! Definitely not the last time i order something from here :).

Spotless service
Spotless service. Kind people. Fast shipping and polite customer service. Highly recommended!

Good webshop
Good webshop, experienced no problems and I have no complaints :) I'm glad I could find little parts you wouldn't find everywhere, for a good price.

Odpowiedź od Vdsinstrumenten
Goede service en kwaliteit.
Voor de tweede keer een gitaar besteld bij Matthijs en wederom super geholpen.
Een akoestische gitaar van Bromo besteld verbazingwekkende goede kwaliteit voor het geld.
Super service VDS instrumenten.

Odpowiedź od Vdsinstrumenten
Ontvangst goed, retour niet te doen
Het ontvangen van het product is geen probleem en kwam netjes binnen, maar als je deze retour wilt sturen is het bedrijf niet te bereiken. Na meerdere malen gemaild en daarna meerdere malen gebeld te hebben, wordt zelden gereageerd. Blijven beloven het retourlabel snel toe te sturen, maar dit vervolgens niet doen. Hier moet je zelf weken achteraan mailen en bellen. Als de retourzending binnen is, wordt aangegeven dat je je geld terugkrijgt binnen 14 dagen. Dit heeft bij mij nog een week langer geduurd en hiervoor moest ik ook wéér mailen. Slechte klantenservice en niet tevreden met hoe dit is verlopen. Tip: alleen kopen als je het zeker weet.

Top service
Top service. Heerlijk klein bedrijf waar de eigenaar nog zelf te spreken is
Super fijne winkel
Super fijne winkel! Erg goed geholpen bij het uitzoeken van mijn eerste piano. Het is een mooie set geworden, speelt goed, goede kwaliteit!
Fijn geholpen
Duurt allemaal erg lang
Voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis. Is helaas niet aan de orde, al 3 weken bezig met het ontvangen van een ukulele. Eindelijk een track en trace ontvangen maar door traagheid en de eerste voorkeur bestelling niet doorging rate ik het 2 sterren.

Odpowiedź od Vdsinstrumenten
snelle reactie, goede service en mooi instrument!
Op donderdagavond, tijdens de generale repetitie van een tour, viel mijn contrabas van het podium.. helaas in tweeën. Uitdaging was om een vervangende bas te vinden vóór het eerste optreden. Dankzij Mathijs van VDS is dit gelukt. Ik had op donderdag avond al contact via de chat van de site, en hij regelde dat ik minder dan 20 uur later al een uitstekende vervangende bas in handen had. Snelle reacties op mijn vragen, snel gehandeld! Top!
Geen reacties op e-mails en geen oplossing.
Op 13 Januari rond 11:00 een bestelling gedaan. De site geeft aan voor 15:00 besteld volgende dag in huis. Na een paar dagen nog niks en geen track&trace. Een mail gestuurd, maar geen reactie. Ik kreeg het pas 17 Januari binnen, en dan ook nog eens iets anders dan ik besteld had. Hier had ik niks aan. Dus gebeld en meneer zou een mail sturen om het te recht te trekken. Tot op heden 22 Januari nog steeds niks gehoord.. Op 18 Januari ook nog een retour aanvraag gedaan via de site. Ook hier nog steeds geen reactie op.
Ik vind dit geen service en erg slordig allemaal. Ik heb het product inmiddels ergens anders besteld en ook al ontvangen. Graag wil ik z.s.m. mijn geld terug!
Voor nu 1 ster!gitaar besteld
Voor nu 1 ster!gitaar besteld. En met 2 weken nog geen update. Ik had na 5 dagen gemaild en tot op heden nog geen reactie op gehad.... Waar zijn mijn goederen?! Of word ik nou opgelicht voor €85?
Graag een reactie!

Odpowiedź od Vdsinstrumenten
Run away from this website at all costs !!!!
Do not buy anything from this webite !!!!
I have made an order several weeks ago for a ukulele and have received no update since.
I have tried contacting them several times since then and have received absolutely no response.
Run away from this website at all costs !!!!

Prima zaakje
Altijd vriendelijk eerlijk en een gezellige zaak. Kennis van zaken.
Deskundig advies, prettige service
Op zoek naar wat accessoires voor mijn akoestische gitaar heb ik alles kunnen kopen wat ik zocht. Heel fijn en deskundig geholpen, en meteen nog een gitaar erbij gekocht. Aanrader 🙂👍🏻
prima service
prima service, 2 phoenix telecasters gekocht en werden prima afgesteld geleverd.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.