As a beginner, I spent a long time searching for the right resonator guitar. After having to return several instruments from other shops due to poor quality and bad setups, the guitar from VDS Instrum... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een maand geleden een gitaar gekocht en nog steeds niks ontvangen. Er stond op de website dat de gitaar niet voorradig was maar binnen 1-2 werkdagen geleverd kon worden. Contact met klantenservice g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
This company sells good quality instruments and also reasonably priced. VSDinstrumenten verkoopt goede kwaliteit instrumenten. Ook zijn ze goed in prijs en betaalbaar. Voor de geoefende spele... Zobacz więcej
Ik had een bestelling gedaan die, door vast niet al te voorzichtig handelen onderweg, helaas onbruikbaar beschadigd bij mij aankwam. Met een paar duidelijke foto's nam ik contact op en zonder enig ged... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
VDS instrumenten is specialist op het gebied van piano's en gitaren. Wij zijn de grootste muziekwinkel van Friesland. Een winkel vol digitale piano's en gitaren. Bij ons kan je terecht voor al jou muzikale vragen of gewoon om een praatje over muziek te maken! Jouw toon, onze passie!
Dane kontaktowe
Industrieweg 5, 8471AD, Wolvega, Holandia
- 0850091755
- info@vdsinstrumenten.nl
- vdsinstrumenten.nl
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Vdsinstrumenten geef ik mijn beste…
Vdsinstrumenten geef ik mijn beste complimenten.
Altijd correct en op tijd,
Van je aankoop krijg je zeker geen spijt.
Top zaak heb er al meerdere…
Top zaak heb er al meerdere bestellingen gedaan. Ook hebben ze gitaar lak de Echte nito lak spuitbussen. Mijn gitaar is een beauty geworden. Dankzij Vds
Cq ben de datum vergeten lol
Een mooi aanbod van underdogs
Een prima aanbod aan gitaren. Deze winkel draagt niet zozeer de welbekende merken, maar eerder de underdogs, waarbij je vaak meer waar voor je geld krijgt. Daarom heb ik hier dan ook een mooie jet gitaar besteld. Het contact liep een beetje nauw en ik heb hem nog niet binnen, maar ik verwacht dat alles voor de rest soepel verloopt.
a satisfied ukelele buyer
After an incorrect order, which involved returning and reordering, everything was fine. The Flight baritone ukulele arrived neatly packaged. One minor drawback: it wasn't in tune. While not a problem for me, it might be difficult for a beginner.
Communication was via email, accurate, and answered quickly. The ukulele was significantly cheaper than its competitors. So, a satisfied buyer.
Proffesional and fast
Proffesional, direct and efficient. No nonsense quality experience.
VDS Instrumenten is echt een geweldige…
VDS Instrumenten is echt een geweldige winkel! Ik ben er laatst geweest om een nieuwe gitaar te kopen en ik ben echt super geholpen. De verkoper was heel vriendelijk en wist echt veel over gitaren. Hij heeft me goed geadviseerd en uiteindelijk heb ik de perfecte gitaar gevonden. De winkel heeft een groot aanbod en de prijzen zijn ook goed. Ik zou deze winkel zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een gitaar!
Voor onze dochter van 7 kochten we…
Voor onze dochter van 7 kochten we online een 3/4 gitaar, en alles verliep vlekkeloos. De gitaar was snel geleverd, prachtig afgewerkt en ideaal voor kleine handen. Ze speelt er elke dag vol enthousiasme op.
Duidelijke info, vlotte bestelling, en je merkt dat ze verstand hebben van hun instrumenten. Een aanrader voor jonge muzikanten én hun ouders!
Het contact met Mathijs de eigenaar…
Het contact met Mathijs de eigenaar ging prima. Er waren wat problemen bij eerste levering. Bij aankomst bleek de gitaar diverse storingen te hebben. Zonder problemen retour. Echter vervolgens langer op de nieuwe gitaar moeten wachten. Alles bij elkaar 1 1/2 maand. Maar bij aankost was ik zo blij als een kind en was alles in orde. Ben wel nog op antwoord van mijn laatste mail aan het wachten. Aftersales is immers ook belangrijk!.
Maar voor nu Mathijs bedankt voor de speciale reis ;-)
Super mooie gitaar en super geluid
Super mooie gitaar en super geluid.
Naar mijn mening zijn Bromo gitaren voor dit geld van een verbazingwekkende kwaliteit en afwerking.
Wat een aardige man die me heeft…
Wat een aardige man die me heeft geholpen om de juiste producten te kiezen voor mijn bromo
Open en lieve mensen en super enthousiast hun manier van hulp
Bought a fretting station a while…
Bought a fretting station a while backfor fretting different types of classical guitars. It is now a standard tool in my lutherie. Great quality, great service, fantastic product.
As a luthier I recommend vdsinstrumenten.
Prima zaak hele goede kwaliteit snaren…
Prima zaak hele goede kwaliteit snaren vriendelijk
Sx les paul custom
The sx les paul custom came in perfect condition. I replaced the neck pickup with a gibson classic 57. It is a great sounding and very playable guitar. (Low action possible).
Great service
Great service, fast delivery and good quality products. No complaints here!
Niet leveren wat besteld en betaald is
Iets besteld en betaald wat niet op voorraad was. Zou binnen 1 a 2 dagen leverbaar zijn. Na 2 maand niets ontvangen, daarom maar geld teruggevraagd. Tot 2 keer toe. Maar nu een maand later nog geen geld retour. Op mails wordt niet gereageerd, en telefoon niet opgenomen. Dit geeft mij slecht gevoel over de continuïteit van het bedrijf.

Odpowiedź od Vdsinstrumenten
Gewoon perfect
Gewoon perfect. Een fout van mijn kant keurig en doortastend opgelost. Dit is wat je wil van een webshop!
6 weken geleden een bestelling…
6 weken geleden een bestelling geplaatst. Een bevestiging ontvangen van de bestelling, maar tot op heden nog niets mogen ontvangen. Twee weken geleden een mail ontvangen, waarin verbaasd werd gereageerd. De bestelling zou direct alsnog worden verstuurd. Maar helaas nog steeds niets ontvangen!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.