Dit nederlandse familiebedrijf is echt super! Ik kocht twee jaar gelden hun prachtige mocapot en iedere ochtend wanneer ik koffie zet ben ik weer blij ermee. Hij ziet er met intensief gebru... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snelle verzending. Maar de prachtige dubbel dikwandige theepot valt tegen, we zijn theedrinkers, de hele dag door... en dachten dat deze pot langer op temperatuur zou blijven, we hebben er zelfs een t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb 2 producten gekocht bij VDN die naast elkaar komen te hangen. Daarvoor is het belangrijk dat de houtsoort een gelijke tint heeft. Verschillende producten hebben ze bij VDN voor mij uit de verpa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op zoek naar een nieuwe dubbelwandige theepot kwamen we op jullie site terecht. Deze is uitnodigend en informatief. Daarom bij jullie besteld. We zijn blij met het model en de theepot is zoals we verw... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Aanbieder van kwalitatief keukengerei voor de serieuze kok!
Dane kontaktowe
Steenbakkerstraat 11, 2222AT, Katwijk aan Zee, Holandia
- 085 004 1156
- info@vdnkitchen.nl
- vdnkitchen.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Blij met het mes
Na veel gezoek op het internet heb ik het koksmes damaststaal Elegance serie VG-10 uitgezocht en besteld bij VDN via Bol.
Wat een goede keuze voor een goede prijs!
Super scherp en hij snijdt alles. Geen pijnlijke en tranende ogen meer bij het uien snijden vanwege de scherpte van het mes.
De volgende dag werd het mes al bezorgd. Goed verpakt zonder overbodig karton. Kortom: ik ben er heel blij mee.

Service
Nadat bestelling was gedaan, telefonisch nog een extra bestelling gedaan. Deze via factuur betaald zodat zowel de 1e als de 2e bestelling in een verpakking verzonden konden worden. Super service tijdens drukke periode

Odpowiedź od VDN
Aanschaf messenblok was perfect…
Aanschaf messenblok was perfect geregeld. Snel bezorgd en een fijn blok met magneet en plexiglas.
Ideaal om mijn japanse messen te beschermen en ze tevens te zien

Mooi magnetisch messenblok
Mooi magnetisch messenblok. Ik mis alleen afdekplugjes voor de gaten Twee donkere gaatjes in de plank, die in het zicht hangt, is geen fraai gezicht. Juliie mogen die nasturen 👍🏼

Odpowiedź od VDN
Pro koffie molen is een uitstekend product
Ik heb de handige manuele pro koffie molen nu twee weken in gebruik en deze voldoet uitstekend. De espresso koffie (ik gebruik de Coffeejack) smaakt een stuk beter, minder bitter en toch krachtig, met gemaalde bonen op molen stand 3 dan enige andere voorgemalen koffie die ik voorheen gebruikte. Ik heb bewust gekozen voor een roestvrij stalen mechanisme en ook direct een reserve losse maler erbij gekocht. Bedankt voor de snelle service en overzichtelijke web site,

Odpowiedź od VDN
Prima wetsteen voor een mooie prijs
Prima wetsteen voor een mooie prijs. En snel verstuurd.

Prima product
Vlotte levering. Product voldoet aan wat het beloofd. Handig in gebruik.

Odpowiedź od VDN
Mooie set karaf en glazen, maar niet schoon
De karaf en glazen kwamen echt vies uit de verpakking. Ik heb ze goed moeten schoonmaken. Toen zagen ze er goed uit. Ben er nu heel tevreden mee, maar hoe glazen zo vies in de geschenkdoos kunnen komen, is een grote vraag.

Odpowiedź od VDN
Mijn thee blijft lekker lang warm in…
Mijn thee blijft lekker lang warm in deze mooie dubbelwandige theepot. Bovendien zeer betaalbaar in vergelijking met het meest bekende merk.

Levering was prima
Levering was prima, gewoon zoals het hoort, en zoals je als klant ook verwacht

Odpowiedź od VDN
VDN pro koffiemolen besteld via bol.com…
VDN pro koffiemolen besteld via bol.com en die is nooit aangekomen. Onderweg kwijtgeraakt. Geld terug gekregen en daarna rechtstreeks besteld bij VDN, ik had hem de volgende dag al in huis.
Prima koffiemolen!

Odpowiedź od VDN
Het zijn mooie glazen en van goede…
Het zijn mooie glazen en van goede kwaliteit.. geen probleem voor de afwasmachine.

Prima prijs-kwaliteit verhouding
De koffiemolen die ik had besteld heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding

Is wat ik moest hebben
De koffiemolen was wat ik moest hebben.Binnen zijn prijsklasse doet hij wat ik ervan verwacht. Waar voor zijn geld.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.