Det är fint att man kan göra mätningar på vattnet för att tydligt se när det är dags att byta filter, man kan dessutom se vilken otrolig skillnad det är mellan vattnet som kommer ur kranen och det fil... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Efter att ha testat diverse kannor och krantoppsfilter tidigare har jag nu använt er 4,7-liters kanna i ca 3 månader. Jag är mer än nöjd. Jag destillerar vatten och efter att jag börjat med ert filt... Zobacz więcej
Kannan och filtreringen är jättebra. Det som inte fungerat lika bra är transporten med leverans till dörr där man inte kunnat leverera trots olika alternativ dvs ytterdörr vid gatan eller skickad port... Zobacz więcej
Mycket snabb återkoppling och trevligt bemötande i mejlkontakten med Vattenfilterkannor.se! Jämfört med min tidigare filterkanna känns min nya filerkanna från ZeroWater mer robust i ett starkare mate... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Dostawca filtrów do wody
- Sklep z produktami dla zdrowia i urody
- Sklep ze zdrową żywnością
- Oczyszczanie wody
Napisane przez firmę
Vi erbjuder marknadens bästa vattenfilterkannor. Hög kvalitativa produkter med snabb leverans.
Dane kontaktowe
Erik Dahlbergsgatan 4, Göteborg, 41126, Szwecja
- kundtjanst@vattenfilterkannor.se
- vattenfilterkannor.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Snabb service och snabba svar på alla…
Snabb service och snabba svar på alla frågor. Filtren funkar riktigt bra.
Ringde och kollade så beställningen…
Ringde och kollade så beställningen stämde då jag beställt tre 9-liters. Trevligt bemötande. Snabb leverans.
Vattenfilter
Supernöjd med vattenfiltret finns ingen smak som stör bara rent och fräscht. Kundtjänsten är snabbt tillgänglig och löser mitt "issue" effektivt med ett trevligt bemötande.
Jag är en stor vattendrickare så mycket…
Jag är en stor vattendrickare så mycket nöjd med min kanna och tycker filtret håller länge för en storkonsument som mig mycket nöjd !
Gör äckligt vatten till gott vatten.
Från ett kran vatten som smakar äckligt till ett vatten som smakar hur gott som helst. Alltså ingenting. Precis som vatten ska smakar.
Filtrerar snabbt och mätaren som följer med är väldigt händig.
Rent krana vann
Jag dricker mest vanligt kranvatten. Men ja kan må illa av vattnet i bland ,därför börjat leta efter ett vatten filter som jag tror på ,detta är perfekt eftersom man får testern med på köpet då kan man själv ha koll när det är dax med filter byte .Ja ska även köpa en liten till husbilen .
Det gick snabbt med leveransen
Det gick snabbt med leveransen, och bra betalningsalteernatif.
Alltid snabb leverans och filtret görs…
Alltid snabb leverans och filtret görs att vattnet smakar gott
Rent vatten är fundamentalt!
Dårlig funktionalitet, og dårlig kvalitet af kander plastik ikke glas
Ud af mange ringe typer af produkter: tøj, sko, køkkenting etc. slår ZeroWater rekorden med ringe kvalitet og funktionalitet af deres vandfilterkande-system. ZeroWater er ringere end Lotus Vita (tysk mærke). Vandet er UENDELIGT langsomt om løbe gennem kulfilteret. Det er et problem i sig selv. Kanderne, undtaget de store af glas, er af plastik. Dur IKKE. Et firma der arbejder med forbedring af vandkvaliteten men ikke har et system baseret på glas. Det er for ringe. Derudover er hanken utæt. Dvs. der kan løbe vand fra hanken over i selve kanden - eks. når man vasker sin kande. Heller ikke godt. Jeg vil hverken bruge ell. anbefale Zero Water
Riktigt bra service
Riktigt bra service! Produkten är grym, även om filtret behöver bytas ofta för min del så tycker jag både produkten och personalen som driver företaget är riktigt bra! Tack Edvin!!
Mayu Swirl en vattenvirvlare!
Köpte en Mayu Swirl som ger strukturerat vatten som vi är helnöjda med. Vattnet blir helt klart godare, mjukare och Mayu Swirl i sig är snygg att ha på middags bordet och framme på köksbänken. Köpet/ leveransen gick snabbt och smidigt!
Flaska! Så nöjd med min fina flaska med flower…
Så nöjd med min fina flaska med flower of life. Lite minus för att det ej stod vilken storlek flaskan hade. Jag trodde det var en 1/2 liters flaska, men den var 75 cl. Så lite tung att bära med sig.
Vi har humus i vårt vatten så det är…
Vi har humus i vårt vatten så det är gult, men när det filtreras genom filtret är det helt genomskinligt
Bra service
Vi fick mycket bra service när vi fick problem med vår vattenbehållare vi beställt och även filtret. Bra och trevligt bemötande löste snart problemet :)
Nu fungerar allt som det ska 👍
beställningen av vattenfilterkanna…
beställningen av vattenfilterkanna fungerade utan problem med leverans utanför dörren
Får inte ner det till 0
Jag trodde att vattnet skulle filtreras till 0 men har inte kommit till det ännu. Följt manualen och ser att jag har kommunalt vatten. Är ändå rätt nöjd.
Jag köpte en jättesnygg Zero Water 9L…
Jag köpte en jättesnygg Zero Water 9L vattenbehållare i glas och fick hem den snabbt och välpacketerad.
Jag mätte vattnets ledningsförmåga med den medföljande mätaren och fann att butiken ljuger inte. Före filtrering låg värdet på 135 och efter på 000👍
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.