Medaljen är supersnygg! Beställde bara ett exemplar med gravyr. Micke som jag handlade med gav verkligen bra och mycket snabb service. Toppenkontakt! Jag ringde nämligen på torsdagen den 2 januari 202... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beställde en glas diamant med eget foto och egen text, en present till mig själv på kvinnodagen 8 Mars 2025😀 Resultatet blev otroligt bra och diamanten är rätt stor, vilket blev en överr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Inga konstigheter. Utförde exakt vad de lovade och hade tid och tålamod att ta samtal på telefon vilket gör kommunikation både snabbare och direkt. Detta var andra gången jag använder Vasaboden, d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De återkom direkt om att bilden jag valt inte blir bra att gravera. Lika då jag maila en annan, svar direkt att den fungerade bra. Resultatet är jag supernöjd med! En graverad plakett som blev jättefi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vasaboden grundades 1982 och har sedan dess levererat idrottspriser och profilprodukter till våra kunder runt om i Sverige. Vi är experter på gravyr och graverar alla våra produkter själva. Sedan 2016 är vi med i skandinaviens största profilkedja, New Wave Profile. Låt oss hjälpa dig och ditt företag eller klubb/förening att vara ditt varumärke. Be Your Brand. Bra kundservice och snabba leveranstider är viktigt för oss. Kontakta oss via mail, telefon eller vår livechat som är bemannad dagtid alla vardagar. Är vi inte online så lämna ett meddelande så svarar vi så fort vi kan. Vi ses
Norra Ågatan 10, 41664, Göteborg, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Snabbt levarans,dyr frakt. Bästa är att gravyr ingår.
Bra service, snabb leverans. Enkelt att använda webbutiken
De har snabba leveranser, och meddelar om det är leveransproblem
Fina produkter, snabb leverans, trevlig support. Utmärkt!
Lätt att beställa vad jag ville ha på hemsidan. Blev färdigt innan utsatt tid. De graverade medaljerna var så fina. Över förväntan. Bra priser. Supernöjd
Snabb leverans o produkten överensstämde med beställningen.
Alltid lika bra bemötande och bra produkter. Jag anlitar alltid Vasaboden när jag behöver gåvor och priser.
Snabb leverans, varans bild på hemsidan är dock missvisande så ha linjal när du letar mått. Dock mycket nöjd trotts att den blev för liten
Funkade perfekt, bara beställa på nätet och sedan komdet hem i brevlådan ca en vecka senare
Mycket fina box skyltar till hästarna, snabb leverans. Topp! Rekommenderas!