Oceniono na 5 z 5

Varmeteamet afmonterede vores gamle oliefyr, fjernede vores olietank og installerede en ny varmepumpe hos os. Indedelen var helt skræddersyet, da den skulle passe ind i et eksisterende garderobeskab.A... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik monteret varmepumpe af Varmeteamet ApS. Har ALDRIG haft en bedre håndværkeroplevelse. Blev super proffesionelt behandlet gennem hele forløbet: Forespørgsel, vejledning, tilbud, montage og efte... Zobacz więcej

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

4,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Brug trygt Varmeteamet!

Brug trygt Varmeteamet!
En god oplevelse hvor montering af varmepumpen forløb fuldstændigt som Varmeteamet havde lovet.
- Konkurrencedygtig pris
- Hurtigt udført
- Fuldstændigt i orden og pænt udført arbejde.
De bedste anbefalinger herfra

7 sierpnia 2021

Superfint firma 😁

Man støder (desværre) sjældent på et firma nu om dage, hvor alt fungerer så godt som hos Varmeteamet! Vi lavede aftale om installation af en varmepumpe (Mitsubishi) og fik et fast tilbud. Grundet nogle placeringsovervejelser mv. gik der næsten et år før vi henvendte os til Varmeteamet igen og spurgte, om tilbuddet monstro stadig gjaldt – og det gjorde det sørme! Vi fik varmepumpen installeret 3. maj 2021 af to venlige og veloplagte montører: det gamle oliefyr (der vejede ¼ ton) blev nedtaget og båret forsigtigt ud ad en smal fyrrumsdør og en hoveddør uden en skramme – meget fornemt! Varmepumpen blev færdigmonteret samme dag og virkede 100%, da montørerne forlod os – og det har den gjort siden uden et kny. Det er altså suverænt!! En alternativ placering og en besværlig el-føring var bare inkluderet i den oprindelige pris.
Vi kan absolut anbefale Varmeteamet.

31 lipca 2021

Super god oplevelse

Super god oplevelse, lige fra bestilling af varmepumpen til mødet med montøren (Thomas), samt selve opsætningen, som forløb til vores fulde tilfredshed.
5 stjerner er ikke nok!!

22 maja 2021

Fantastisk hjælp

Jeg har netop fået tilbud og vejledning fra Karina Schjøtler fra Varmeteamet.dk. Jeg er helt blæst bagover i forhold til den hurtige, professionelle og kompetente vejledning jeg har fået. Kan kun anbefale at man tager fat i Karina og Varmeteamet hvis man leder efter varmepumpe. Nu glæder jeg mig til snart at have det dejligt varmt i sommerhuset!

15 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service

Dårlig behandling, samt dårlig service, fik installeret en luft til luft varmepumpe for to et halvt år siden, den begyndte på et tidspunkt at slukke selv og den skulle derefter genstartes på stikkontakten.
Kontaktede dem og de var at kigge på den, dog uden at finde ud af hvad der var galt med den.
Siden hen fik jeg en uvildig elektriker til at tjekke varmepumpen og det viste sig det var kompressoren i ude delen der var defekt.
Så alt i alt en meget dårlig oplevelse.

11 lutego 2021

Fås ikke bedre

Varmeteamet kunne have fået flere stjerner, men det højeste var 5. Alt fungerede. Besigtigelse, hurtigt tilbud, aftaler om opstart mht udskiftning af gasfyr til luft/vand varmepumpe. Dygtige og behagelige medarbejdere, som du næsten ikke mærker på trods af de farer ud og ind. Der var fuldstændigt cleanet da de forlod huset.
Obs. De skulle komme omkring kl.7 , det blev 1 minut over. Det viser bare seriøsiteten i dette firma, Varmeteamet der får min “varmeste” anbefaling.

21 stycznia 2021

Varmepumpe til vores sommerhus

Vi fik varmepumpe til vores sommerhus, og det fik vi Varmeteamet.dk til at klare. Det er den bedste beslutning. De er top professionelle og serviceminded ud over det sædvanlige. Meget søde og hjælpsomme folk. Alt klaret hurtigt fra vi fik tilbud til den var sat op. Jeg vil give dem mine bedste anbefalinger.

18 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Den bedste service i verden.

Den bedste service i verden.
Først god info og dernæst gode og virke Service minded håndværkere som satte varmepumpen op. Jeg kom hjem og udedelen sad 40 cm forkert... Ingen problem vi rykker den sagde de. Så de rykkede den 40 cm som aftalt i regn og mørke kl 17.30.
Jule aften kl 20.00 var der en teknisk fejl på inde delen. Vi kunne ikke selv finde ud af det. Og skrev en SMS om hjælp. 25 min senere havde de guidet os så der igen var varme i huset. Og juleaften var reddet. Tak varmeteamet

25 grudnia 2020

Anbefaling af Varmeteamet i Karlslunde

Varmeteamet i Karlslunde har netop installeret en Mitsubishi HERO25 luft til luft varmepumpe i vores stue.
Vi har hele vejen igennem forløbet oplevet en rigtig god kundeservice samt en yderst professionel tilgang til netop vores opgave.
Vi ser tilbage på en rigtig god købsoplevelse og kan
varmt anbefale Varmeteamet i Karlslunde.

15 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Super installation og pænt arbejde.

Jeg har fået installeret en varmepumpe på gården. Installation gik efter planen og montøren ryddede pænt op efter sig. Efterfølgende kunne jeg nemt koble den til Wi-Fi. Tak for gode råd og vejledning, og en flot installation.
Kan absolut anbefales.

10 lipca 2020

Fremragende.

Fantastisk at opleve et firma hvor alt bare kører. Kommunikationen fra start til slut har været perfekt og det udførte arbejde ligeledes.
Sender mine varmeste anbefalinger herfra!!!!

20 czerwca 2020

Fremragende Service

Ønsket arbejde udført hurtigt, professionelt, og til den aftalt pris uden overraskelser. God kommunikation og rådgivning både med montøren og kontoret. Montøren ryddet op efter sig selv, og i generel en fremragende service. Jeg skal nok kontakte dem igen ifm udskiftning af oliefyret.

15 lutego 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg kontaktede varmeteamet og Jesper…

Jeg kontaktede varmeteamet og Jesper var forbi allerede et par dage senere til et tjek, inden afgivelse af tilbud på hulmursisolering.
Det viste sig at vores gamle hus faktisk var rigtigt fint isoleret, hvorfor han ikke mente at vi behøvede at isolere det yderligere.
Rigtig god og reel rådgivning.

13 września 2019

God pris og service

God pris og service - også efter levering. Der bliver prompte ringet retur selv når det er ferietid.

Længe siden jeg har fået så god service nogen steder.

MVH
Jørgen Helbro

9 sierpnia 2019

Isolering

Hulmursisolering med glasuld. Hurtigt og effektivt arbejde. Hvor stor effekt det giver kan ikke bedømmes her midt på sommeren.

11 lipca 2019

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej