Reakcja na opinię
Jeg har modtaget både gryder, pander og peberkværnsæt , som jeg er meget tilfreds med . Flot design. Jeg fik 3 kværnsæt i julegave og måtte sende 2 retur . Det er gået let , med super service og pe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilling, forsendelse og levering på under 24 timer 👍. Flot og delikat emballeret produkt i god kvalitet. Rimelig pris. Den perfekte gave ✨. Hilsen en meget tilfreds kunde
Reakcja na opinię
Fik salt og peber kværn i gave, det så meget mere ekslusivt ud online. De virkede billige og plastik agtige. Jeg sendte retur og jeg skulle selv skrive til dem om de ville sende pengene retur, hvilke... Zobacz więcej
🇸🇪 Designed in Sweden. Loved in Denmark 🇩🇰 Unikt design og holdbare materialer. Det er det, det hele handler om.
Blangstedgårdsvej 1, 5220, Odense , Dania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Nem bestilling, hurtig levering, og varen lever op til forventningen.

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
I didn't buy my frying pan in denmark, but for the danish people. This is an exceptional frying pan that will hold forever and has great life lenght in both functionality and look! I have been using mine that i bought in sweden for 3 years and it has been used more or less everyday. It still looks good and works perfectly! RECOMMEND!!!!

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
Hurtig levering og rigtig godt produkt

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
Super fine vare jeg er glad for, samt hurtig levering.

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
Bestilling, forsendelse og levering på under 24 timer 👍.
Hilsen en meget tilfreds kunde

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
Terrible quality. We bought a full set of pans and several cutlery sets etc in gold.
The pans are worst I ever used. No matter how much butter or oil I use and how often I stir the food, if cooking in higher than medium heat any food will stick to the pan like glue and is very difficult to remove.
The cutlery we have been using should be dishwasher safe, but the gold colour on the spoons is already fading to silver after only 2 months of use.
Marketed as a premium brand, but is cheap and not worth the money. I think you'd be better off trying your luck on temu.

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
Jeg sendte retur og jeg skulle selv skrive til dem om de ville sende pengene retur, hvilket de selfølgelig gjorde. Det skal bare ske automatisk, havde jeg ikke selv skrevet til dem, havde jeg ikke fået pengene tilbage.
Jeg fik 3 kværnsæt i julegave og måtte sende 2 retur . Det er gået let , med super service og pengene hurtigt retur på kontoen. Ikke sidste gang jeg handler hos dem. Venter på cava spisepinde ikke længere er udsolgt 😄

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
Hurtig levering og virkelig god kvalitet på spisepinde. Tak🤗

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
Super fint produkt og forholdvis hurtig levering.

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
Skal man eje noget unikt skal man tjekke denne side. Virkelig skønne køkkengrej 👍
Jeg har købt salt/peberkværn i guld og tænker ikke at jeg er færdig med at handle her 😍

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
Varekom rimelig hurtigt og smukkeevare🎄🎄🎄

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
Jeg giver 5 stjerner fordi jeg efterlyste flere valgmuligheder i forhold til at vælge beløb til gavekort og I imødekom øjeblikkeligt og jeg fik muligheden for at købe et gavekort til det beløb jeg har råd til. Tusind tak.

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
Kan kun være tilfreds, varen kom til den tid de havde sagt

Odpowiedź od Vargen & Thor - Danmark
Jeg bestilte måleskeer, piskeris og termoflaske.
Måleskeerne er desværre meget rug i kanterne, og ikke rare at røre ved.
Piskeriset har samme rug Finnish i kanten for oven og er lige en tand for stor og tung til min hånd.
Termoflaskens låg piber og skrues ikke let i. Designet virker lidt billigt i den måde låget skrues på og hanken er meget hård og piber når den bevæges.
Selve flasken er større end jeg havde troet.
Men udseenderne er super flotte.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.