Wysyłka w 2 dni co mogę więcej powiedzieć pakowanie jedynie do poprawy bo przychodzi w wielkim foliopaku nie zdziwię się jak kiedyś przyjdzie rozdarte do kogoś bo luźno strasznie to zapakowane jest al... Zobacz więcej
Już drugi raz kupuje na ich stronie. Jestem bardzo zadowolona z produktów jak i z szybkiej wysyłki w dwa dni przesyłka u mnie 😁 Wiem jedno nie raz zamówię jeszcze od nich produkty
zajebiste ceny, bardzo szybka wysylka widac ze sprzedawcy sie staraja. zamowilem raz i napewno wroce
Polecam, pan józef szybko nadał pake i przyszła cała. Wszystko się zgadzało
Vapes24h to sklep specjalizujący się w wysokiej jakości jednorazowych e-papierosach (vapes) w atrakcyjnych, konkurencyjnych cenach. Oferujemy sprawdzone produkty od zaufanych marek, szybką realizację zamówień i obsługę klienta na wysokim poziomie.
Polska
- vapes24h.net
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Polecam, pan józef szybko nadał pake i przyszła cała. Wszystko się zgadzało
Legit polecam

Odpowiedź od Vapes24h
strasznie polecam bardzo szybka dostawa…
strasznie polecam bardzo szybka dostawa nie ma na co nażekać
Już drugi raz kupuje na ich stronie
Wiem jedno nie raz zamówię jeszcze od nich produkty
Zakupiłem dużo polecam szybka dostawa i…
Zakupiłem dużo polecam szybka dostawa i niskie ceny
Paczka wysłana w ten sam dzień dobra…
Paczka wysłana w ten sam dzień dobra jakość i bardzo niskie ceny
Polecam serdecznie najtańszy i…
Polecam serdecznie najtańszy i najlepszy sklep internetowy
WGA Smart
Szybka wysyłka. Wszytko się zgadza ale niestety WGA Smart w takiej cenie to porażka. Polecam sklep często są nowości i promocje. Jednym słowem LEGIT
Wysyłka w 2 dni co mogę więcej…
Wysyłka w 2 dni co mogę więcej powiedzieć pakowanie jedynie do poprawy bo przychodzi w wielkim foliopaku nie zdziwię się jak kiedyś przyjdzie rozdarte do kogoś bo luźno strasznie to zapakowane jest ale polecam
Szybka dostawa elegancka w 2 dni…
Szybka dostawa elegancka w 2 dni przyszło bez problemowo, wszystko sprawne.
Super
Zamówienie wykonałem w niedzielę, paczka wysłana w ten sam dzień. Paczkę odebrałem we wtorek. Wszystko zgodne z opisem. Polecam.
szybka dostawa porudkt mega ceny on top…
szybka dostawa porudkt mega ceny on top mega pomocny i wyrozumialy support
Legitne xdd
Szybka wysyłka wszystko Legit :)