Heb hier recent een auto gekocht nadat ik plots zonder auto kwam te zitten. Ik kon snel terecht om eens te komen kijken en en proefrit te doen. Ik ben geholpen door verkoper Max en het contact met hem... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Wij zijn bij de dealer ontzettend geholpen door Max! We hadden gelijk een klik en probeerde alles zo snel mogelijk voor ons te regelen! Hij was bereid om op zijn vrije dag langs de zaak te gaan voor... Zobacz więcej
Nog nooit zo´n slechte garage meegemaakt. Voor een garantiegeval in februari naar de garage gebracht, moest onderdeel besteld worden. Na 2 maanden zelf maar eens gebeld, onderdeel zou in backorder zij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Aan de hand van de reviews waren we nogal sceptisch, maar we zijn er alsnog naartoe gegaan en maar goed ook, want wij zijn enorm behulpzaam en eerlijk geholpen door Max. Max nam alle tijd om ons goed... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Dane kontaktowe
Oude Provincialeweg 84, 5527 BR, Hapert, Nederland, Holandia
- 0497 382 730

Profiteer nu van topdeals!
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
last May the 1st they made the yearly…
last May the 1st they made the yearly maintenance, but they did not replace the winter tyres with summer ones because "they did non know where my summer tyres were stock".
They promised to investigate and let me know asap => they did not contact me anymore.
I called several times Van Mossel prive' lease, they always answered they would investigate => no one contacted me.
Last wednesday I contacted again Van Mossel, they were surprises and they found my tyres in a certain warehouse. They also promised the Van Mossel Hapert would have contacted me asap to fix an appointment => no one contacted me.
So, I am still waiting to get my service, so to replace my winter tyres with the summer ones. More than a month has gone. And it is almost summer.
Onderhoudsbeurt laten doen door…
Onderhoudsbeurt laten doen door vakmensen. Ondertussen relaxed gewacht in de daar voor bestemde ruimte. Met gevarieerde drinkmogijkheden.
Auto van binnen en van buiten gepoetst!!!!!
Dit alles onder een toeziend oog van de receptie afdeling.
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Goede service recovery
Wat foutjes tijdens de reparatie, maar de naservice en probleemoplossing van Van Mossel is zoals altijd goed.

Odpowiedź od Van Mossel Volkswagen - Hapert
Bij v Mossel in Hapert is het altijd…
Bij v Mossel in Hapert is het altijd heel erg goed met superservice

Professioneel & betrouwbaar
Beleefd, vriendelijk en to the point, kortom professionele organisatie. De 3e Auto alweer bij van Mossel gekocht. keurig conform afspraak geleverd en ze hebben zelfs nog wat extra aan de auto gedaan zonder extra kosten daarvoor te berekenen.

Odpowiedź od Van Mossel Volkswagen - Hapert
Wij zijn heel prettig door geholpen door jullie verkoper
Wij zijn heel prettig geholpen.

Odpowiedź od Van Mossel Volkswagen - Hapert
Prima de Caddy opgehaald en in de…
Prima de Caddy opgehaald en in de middag terug gebracht.

Deskundig
We werden heel prettig en vriendelijk ontvangen en duidelijk en goed geïnformeerd over de update van onze navigatie. We werden heel adequaat en correct geholpen.

Doświadczenie Trustpilot