Banner for Van Mossel Kia - Hengelo

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Holtersweg 30, 7556 BX Hengelo, Nederland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn tevreden. 'Hengelo' begreep wat we nodig hadden nadat onze auto buiten onze schuld total loss was gereden bij een aanrijding in Kroatië. We zochten een vergelijkbare kar: even zuinig, niet m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al jaren bij Van Mossel en bevalt goed. Vriendelijke mensen, of het nu de balie, verkoop of eenmonteur is, altijd vriendelijk. Aanrader

Oceniono na 5 z 5

Goede service. Vriendelijk personeel. Schone en nette wachtruimte met wifi en laadpunten voor de telefoons. Lekker koffie enz.

Oceniono na 5 z 5

Wat een verademing. 3 maanden geleden vanuit Noord Holland naar Duitsland verhuisd. Dus zou ik ook van garage wisselen. Echter dat het zo snel ging zag ik niet aankomen. Storing in de auto, mo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

O Van Mossel Kia - Hengelo

Napisane przez firmę

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Kia:
Van Mossel is officieel Kia-dealer en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Dane kontaktowe

• Holtersweg 30, 7556 BX, Hengelo, Nederland, Holandia

• 088 087 0120
Promotion box for Van Mossel Kia - Hengelo

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

359 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 498

Napisz recenzję

20 września 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw beoordeling, goed te horen dat de vernieuwde wachtruimte in de smaak valt. Zijn er zelf ook heel content mee.
Graag tot uw volgende bezoek.

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

Beste Fam. Timmerman, dank en graag gedaan. Veel plezier en veilige kilometers met jullie nieuwe auto!

Oceniono na 5 z 5

Goede service, prettige wachtruimte en alles volgens afspraak, prijs en tijdsduur van onderhoud .

17 września 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw mooie bijdrage en graag tot uw volgende bezoek,

Groet,

Oceniono na 1 z 5

Slechte service vandaag

Slechte service vandaag. Lang wachten en leugens over dat hij er zo aankomt.
Advertentie website klopt ook niet.

16 września 2026

Beste Wesley,

Ik kom graag met u in contact over uw klacht / ontvangst in onze vestiging.
Dit kan niet de bedoeling zijn. Mijn Excuus hier voor!
Wat ik wel heb begrepen is dat u een vraag had over het leveren van een auto op buitenlands kenteken, Export. Deze leveringen vallen buiten alle Nederlandse actie, omdat de auto dan ook niet in Nederland op de weg komt.

Nogmaals, kom graag in contact voor een verdere toelichting.

Dank vast,

06-20608299
frits.vanvoorden@vanmossel.nl

Al jaren bij Van Mossel en bevalt goed

16 września 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw mooie bijdrage en de 5 sterren.
Graag weer tot uw volgende bezoek.

Oceniono na 5 z 5

Auto mg zs ev afspraak gemaakt voor…

Auto mg zs ev afspraak gemaakt voor airco beurt en reparatie snellader, bij ophalen zag ik te laat dat de airco beurt 445,- was, dus al per bankkaart betaald. Ik zeg tegen de baliemedewerker dat dit niet kon kloppen, hij keek op de werkplaats opdracht en zag dat ze ook een grote beurt hadden gedaan en uit de correspondentie zagen ze dat ik deze opdracht ook niet had gegeven ook hun eigen archief bleek dat dit nog niet nodig was, dus zij betaalden de grote beurt zonder discussie terug, ik heb nog voorgesteld om een klein deel daarvan te betalen omdat ik er wel voordeel met heb maar daarop zei de baliemedewerker dat het gewoon hun fout was, alles is verder uitstekend uitgevoerd en de auto is zoals altijd keurig gewassen, dus kortom prima service van van mossel Kia in Hengelo, complimenten aan de baliemedewerker van 7 september.

7 września 2026

Beste heer Screever,

Dank voor uw bijdrage en toelichting. Mijn collega vond het inderdaad een vervelende situatie en heeft hierdoor deze keus gemaakt. Wederzijds gevoel bij de oplossing is voor ons belangrijk.

Graag tot uw volgende bezoek,

Oceniono na 5 z 5

Goede communicatie per mail en…

Goede communicatie per mail en telefoon. Goede nette auto

14 września 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw bijdrage en veel plezier met uw nieuwe auto.

Vriendelijk contact

Vriendelijk contact. Goede informatie. Makkelijk afspreken.

13 września 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

dank voor uw bijdrage en tot het volgende bezoek. Veilige kilometers.

Altijd vriendelijke service

Altijd vriendelijke service. Doen niet moeilijk over kleine dingen.

13 września 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor de mooie review en 5 sterren.
Veel rijplezier!

Oceniono na 5 z 5

Fijne garage mooie entree.

Fijne garage mooie entree.
De geboden wacht en werkruimtes zijn zeer goed.

5 września 2026

heer Lichtendahl,

Wat fijn om te horen dat u onze garage en de wachtruimtes waardeert! We zijn blij dat u een positieve ervaring had.

Met vriendelijke groet, en veel veilige kilometers gewenst,
Vestigingsdirecteur

Oceniono na 4 z 5

Technisch prima onderhoud

Technisch prima onderhoud. Tip: laat klanten niet onnodig wachten als personeel tijd heeft en met elkaar staat te kletsen

3 września 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

Beste Jan, ik snap wat u bedoelt en zeker even een aandachts punt.
Dank voor de beoordeling en graag tot het volgende bezoek.

Goed geholpen

Goed geholpen , vriendelijk, alles tip top afgeleverd

2 września 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw bijdragen en tot het volgende bezoek.
Veilige kilometers gewenst.

Fijn personeel en goed geholpen

Fijn personeel en goed geholpen

28 sierpnia 2026

mevrouw Sikkink,

Het is fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door ons team. We waarderen uw feedback enorm!

Met vriendelijke groet, en veel veilige kilometers gewenst,
Team Van Mossel Kia Hengelo

Klantvriendelijk personeel

Klantvriendelijk personeel

27 sierpnia 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

We blijven ons beste doen, dank voor uw bijdrage en graag tot uw volgende bezoek.

Wat een verademing

Wat een verademing.
3 maanden geleden vanuit Noord Holland naar Duitsland verhuisd.
Storing in de auto, motormanagement lampje aan. Dus op zoek naar een Nederlandse garage in de buurt. Daar aangekomen rond 15:45 werd er tijd gemaakt om de storing uit te lezen.
En niet alleen uitlezen. Na iets meer dan een uur was de auto klaar. Probleem opgelost.
Fijne receptie medewerkers, mooie ruimte om te wachten. En snelle service.
Zo lang ik dit merk rijd ( lease) zal ik hier zeker terug komen.

15 sierpnia 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw mooie bijdrage en altijd meer dan welkom in Hengelo! Tot het volgende, hopelijk reguliere, bezoek.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel
En goede service
Duidelijke uitleg wat er is gedaan aan de auto met foto’s bij een beurt.
Dit krijg je mee. Vind ik zeer attent
Mooie koffiecorner met zeer goede koffie

15 sierpnia 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw mooie bijdrage en graag tot uw volgende bezoek. Veilig kilometers met de mooie Niro.

Top service !

Top service tijdens levering private-lease Kia Picanto.
Uiterst snelle en vriendelijke antwoorden op al mijn vragen, en een perfecte aflevering van de Picanto.
Hartelijk dank, Frits & Fulco, hiervoor !

7 sierpnia 2026

Beste Martin,
Dank voor uw mooie bijdragen en nogmaals heel veel plezier met u nieuwe auto!
Voor vragen weet u ons te vinden.

Team van Mossel Kia Hengelo

Deskundig advies

Ik ben prima begeleid bij het kopen van mijn nieuwe Kia EV3 GT-plus line. Verkopers zijn vriendelijk, beleefd en deskundig.

3 lipca 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw beoordeling en natuurlijk heel veel rijplezier met uw mooie EV3!

Goed service

Goed service

15 lipca 2026

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw bijdrage, en graag tot een volgende keer.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej