Helaas een paar vervelende pro blemen gehad met m'n Kia Niro. Gelukkig prima binnen de garantie opgelost door Van Mossel Kia in Amersfoort. Laatste ervaring was onderhoudsbeurt met APK, geen probleme... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Ik heb een erg goede ervaring met dit bedrijf. Ik ben erg tevreden over de communicatie en over hoe de medewerkers van dit bedrijf hebben meegedacht met mij als klant. Ik ben ze erg dankbaar dat ze... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vandaag onze nieuwe Kia EV3 opgehaald. De auto is door Jelle Landman vanaf het moment van aankoop tot aflevering zéér professioneel en prettig begeleid. Hij heeft ons bij de aflevering zeer goed uitg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Onze oude diesel bij Van Mossel in Amersfoort omgeruild voor een Kia Niro EV. Heel goed geholpen door de zeer klantvriendelijke Roy. Afspraken werden nagekomen, de auto stond netjes gepoetst op ons te... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Maanlander 12, 3824MP, Amersfoort, Nederland, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer vriendelijk en behulpzame werknemers. Er moest een probleem met de verzekering worden opgelost.
Ik heb een erg goede ervaring met dit bedrijf.
Ik ben erg tevreden over de communicatie en over hoe de medewerkers van dit bedrijf hebben meegedacht met mij als klant. Ik ben ze erg dankbaar dat ze mijn auto fantastisch gerepareerd hebben en dat ze dit op een veel kortere termijn hebben kunnen doen dan dat er eerst gepland was. Nogmaals erg bedankt voor het meedenken.

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Amersfoort
Fijne medewerkers en erg vriendelijk en behulpzaam.

Eenvoudige afspraak
Snelle controle
Soepele en mooie extra voorziening (schone auto)

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Amersfoort
Helaas een paar vervelende pro blemen gehad met m'n Kia Niro.
Gelukkig prima binnen de garantie opgelost door Van Mossel Kia in Amersfoort. Laatste ervaring was onderhoudsbeurt met APK, geen problemen, de rekening viel mee en de auto stond keurig gewassen weer klaar. Aardige mensen daar bij Van Mossel Kia in Amersfoort!

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Amersfoort
Omdat ze zich keurig aan de gemaakte afspraken hield

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Amersfoort
Excellent service with friendly staff. They go the extra mile to ensure it's a pleasant experience.

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Amersfoort
Prima service, je wordt gedurende de dag op de hoogte gehouden over extra werkzaamheden/kosten die tijdens een onderhoudsbeurt naar voren komen. Je komt dus niet ann het einde van de dag voor verrassingen te staan.

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Amersfoort
We kochten een gebruikte e-Niro en zijn behandeld alsof we een fleetowner met 100 Kia's waren. Dat is hoe je behandeld wilt worden.

Odpowiedź od Van Mossel Kia - Amersfoort
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.