Reakcja na opinię
Bestilte en masse varer, dog var der en enkelt ting hvor varen slet ikke var størrelsessvarende, og da varen var udsolgt i alle størrelser efter jeg havde modtaget min pakke, fik jeg en enormt hurtig... Zobacz więcej
Virkelig lækker babynest og god kvalitet. Dejlig hurtig levering ligeledes. Desværre lugtede den mildest talt af surt numsehul - jeg måtte have den hængende udenfor i 4 dage før vi kunne holde ud og h... Zobacz więcej
Helt uacceptabel kundeservice! Jeg skriver første gang til kundeservice d.28/2(!!). Jeg har modtaget en ødelagt pakke, som er blevet lappet sammen med meget GLS logo tape. Derudover mangler jeg no... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vanilla Copenhagen er kvalitets-sengetøj, ammepuder og andet tilbehør til baby og mor. Alt tekstil er Oeko-Tex 100, Klasse 1 eller økologisk. Vores populære mærker, Isabella, Victor, Happy Cowey, DinoVinos, Ensfarvet og meget mere finder du i babyudstyr...
Lyngbyvej 415, 2820, Gentofte, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Hurtig levering, ingen slinger i valsen. Godt produkt.
Helt uacceptabel kundeservice!
Jeg skriver første gang til kundeservice d.28/2(!!). Jeg har modtaget en ødelagt pakke, som er blevet lappet sammen med meget GLS logo tape. Derudover mangler jeg nogle varer i pakken.
De skriver de vil afvente GLS. Efter næsten en måned, vender de tilbage med, at pakken ikke har haft en transportskade???
Jeg er simpelthen i chok. Pakken har klart og tydeligt en transportskade. Som GLS selv endda, har forsøgt at lappe sammen igen!

Odpowiedź od Vanillacopenhagen
Købte deres hånd- og fodaftryks 3D sæt og fulgte instrukserne nøje. Det skulle vi ikke have gjort, for gelen størknede før vi kunne nå at mixe det sammen - spild af penge.

Odpowiedź od Vanillacopenhagen
UV badetøjet krakelerer ved første kontakt med sand. Det er fyldt med små huller efter mindre end 15 min i sand.
Har købt et babyhåndklæde der havde en lille pompon i toppen af hætten. Den blev grim og nulret efter første gang i vaskemaskinen. Anden gang i vask begyndte pomponen at gå fra hinanden. Alt i maskinen blev fyldt med små stykker garn/snor fra pomponen. Ved modtagelse lever alt op til forventning. Men ved brug går det hurtigt i stykker.

Odpowiedź od Vanillacopenhagen
Nem, hurtig og professionel handel on-line. Gode flotte fotos med Vanillas sortiment og efter bestilling og betaling gik ordren igennem og straks efter ekspederet og afsendt og kom som lovet med de forventede fineste varer. Tak for handlen. Jeg vender helt sikkert tilbage og giver hermed min varmeste anbefaling.

Odpowiedź od Vanillacopenhagen
Købte 3 sæt fra villa Copenhagen til at lave hånd- og fodaftryk. Når man køber noget til en pris af 250!! Kr stykket, synes jeg ikke det er for meget at forvente at det er lettere at arbejde med. Man skal selv massere, rulle og skære den mærkelige fleksible "skum" ud, som desuden puffer ud igen, når den har ligget et stykke tid. Derudover er der ikke en bagbeklædning til at trykke billederne på plads, så de skal tapes ind på rammen, medmindre man har et billede på 1+ cm i dybden.
Købte udelukkende produktet, da jeg tænkte det måtte være let at gå til, til den pris. Jeg kunne lige så godt have lavet noget trylledej og nogle gipsafstøbninger, det havde været væsentligt nemmere end det her fis.
Håber I tager det her jammerlige produkt ud af jeres sortiment, så ikke andre skal spilde en mindre formue på det.

Odpowiedź od Vanillacopenhagen
God og hurtig kundeservice og fine produkter og priser.

Odpowiedź od Vanillacopenhagen
I love the quality. Please bring more sizes like 5 to 6 years in swimwear for kids. I bought badetøj and all good but the vandsko were too small than the size were to be and had to give them away. Please check with production about shoes sizes. In general, i wil buy again :)

Super!
Made an order and received the package less than 24h later. Great customer service as well! They quickly helped me with sending the package to the correct parcel shop.