Har lige modtaget mine 10 vanilje stænger. De kom meget hurtigt og med god kommunikation undervejs. Tak for fin service. Men kan kun give 3 stjerner for produktet for vanilje stængerne er bestemt ik... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
I dag fikk jeg en pakke med velduftende Tahiti vaniljen jeg hadde bestilt hos vaniljekongen.dk. Det er andre gangen jeg handler der og andre gangen jeg er helt fornøyd både med utmerket produktet o... Zobacz więcej
Kontaktede Vaniljen/Michael fordi min pakke ikke havde nogen historik i DAO's system. Han skrev vi lige skulle vente en dag så vi var sikre på om den var blevet væk. Dagen efter skrev han at han ville... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Gourmet vanilje fra Madagaskar - Økologisk og FairTrade
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service, hurtig levering og skønne vaniljestænger
Trods mange år som amatør bager er jeg først nu begyndt at tænke over at bruge råvarer af rigtig god kvalitet. Derfor var det helt nyt for mig at skulle købe vanilje stænger som ikke kom fra supermarkedet. Jeg fik meget hurtigt svar på mine spørgsmål, så jeg kunne gennemføre bestillingen. Allerede næste dag modtog jeg de lækre vaniljestænger og vaniljekongen.dk har helt sikkert mig som fast kunde fremover. Vaniljestængerne er lige så gode som lovet og jeg går aldrig tilbage til supermarkeds udgaven igen.

Odpowiedź od Vaniljen
Sublim vanilje til rimelige priser
Kvalitetsbevidste danskere bliver der flere og flere af - vi ser Mette Blomsterberg og Camilla Plum, læser Kille Enna, køber godt køkkengrej og lækre, sunde råvarer. Skatterne bliver ikke lavere af den grund. Der er sikkert andre end mig der har opdaget, at vanilje er godt, og at meget vanilje er meget bedre. Derfor har Vaniljekongen været en kærkommen hjælp til husholdningsbudgettet - 17 kr. for en stang af min yndlingsvanilje Grand Cru Raiatea. Som jeg normalt giver 49,50 for... Her er virkelig penge at spare, uden at gå på kompromis med kvaliteten :).

Odpowiedź od Vaniljen
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.