Zobacz, co mówią recenzenci
Net langs geweest voor een paar munten, alles is zeer vlot verlopen, en ik wil jullie nogmaals bedanken voor de goeie service, ik ben een beginnende investeerder en werd zeer goed geholpen, ik kom... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Value Shop is an online store specializing in the sale and purchase of gold and silver. Our goal is to offer our customers the most competitive prices for both buying and selling precious metals. We are a reputable player in the market and are known for our reliable services and extensive knowledge.
Dane kontaktowe
Belgia
- valueshop.eu
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik heb recent 100 gram 24-karaat goud…
Ik heb recent 100 gram 24-karaat goud gekocht via de website ValueTrading en mijn ervaring was uitstekend. De website is gebruiksvriendelijk en biedt duidelijke informatie over de producten en prijzen. Het bestelproces was eenvoudig en snel, en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
De kwaliteit van het goud dat ik ontving was precies zoals beschreven: puur en van hoge kwaliteit. Bovendien werd mijn aankoop veilig en discreet verpakt en snel geleverd.
ValueTrading biedt niet alleen concurrerende prijzen, maar ook een uitstekende klantenservice. Bij vragen werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. Ik kan deze website dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die in goud wil investeren.
Beleggen via Valueshop geeft een goed gevoel.
Beleggen via Valueshop geeft een goed gevoel. Kwaliteit, prijs, service, levering, ... : kortom alles is TOP !!!
Zeer scherpe prijzen
Zeer scherpe prijzen, goede service, zeker een aanrader voor uw aankoop van goud en zilver !!
Correcte en snelle service
Recent een eerste bestelling geplaatst en alles is vlot en correct verlopen. De iets scherpere prijzen trokken me in de eerste plaats aan. Zoals met alle webshops had ik in het begin een beetje de nodige argwaan, na het nodige opzoekwerk heb ik een bestelling geplaatst tot mijn eigen tevredenheid.
+ Transparante firma, als je hun naam googelt vind je effectief hun BTW / ondernemingsnummer weer.
+ Snelle afhandeling
+ Dienst na en voor de verkoop is goed
+ Er wordt geleverd met de grootste zorg inclusief ID check bij de aflevering. Ze werken samen met de betere koerierdiensten, je kan met een gerust hart wachten op je pakje.
De beste online winkel
De beste online winkel met veilige en betrouwbare aankopen en snelle levering. Bedankt
Beleefde service
Beleefde service , bellen je op voor levering af te
Spreken . Prijzen zeer goed
En de levering zelf heel goed ,je volgt met
Track and trace binnen de tijd van belofte 👍
Net langs geweest voor een paar munten
Net langs geweest voor een paar munten, alles is zeer vlot verlopen, en ik wil jullie nogmaals bedanken voor de goeie service, ik ben een beginnende investeerder en werd zeer goed geholpen, ik kom zeker terug
Met vriendelijke groet
Emral,
Professional service
I'm extremely satisfied with the quality and service. The staff was helpful, and the product exceeded my expectations. I highly recommend them for all your gold needs!
Betrouwbaar goud kopen Ik koop regelmatig goud van 100 gram…
Ik koop regelmatig goud van 100 gram bij Value het bedrijf blinkt uit door snelle begrijpbare service dit in zowel advies betalingen en leveringen Personeel met Nico aan het hoofd is vriendelijk en behulpzaam U kunt terecht voor alle vragen Bovendien is Value concurrerend naar andere goudhandelaren in de regio Kortom een betrouwbaar bedrijf waar het leuk zaken mee doen is Een aanrader !!!!!
Aankoop gouden munt
Gouden munt gekocht op deze webshop en heel tevreden over de snelle levering, de uitstekende service en vooral de beste prijs conform de markt na het vergelijken met andere aanbieders.
supersnelle levering en leuke prijzen
Eerste aankoop bij Value. Zeer interessante prijzen. Vlotte telefonische opvolging. De dag dat de betaling op hun rekening stond kreeg ik telefoon voor de bevestiging van ontvangst betaling en tevens om een afspraak voor levering te maken. Nico VDE. bracht die dezelfde avond nog omdat hij in de buurt moest zijn. Perfecte afhandeling van een meer dan tevreden klant.
The name explains itself
The name explains itself. A gold dealer that is offering the smallest spread in the market of physical gold offering the largest gold value for money. Impeccable service an beautiful gold bars. Very much recommended!
Value Gold goudbaar gekocht van 250…
Value Gold goudbaar gekocht van 250 gram. De vriendelijke medewerkers hebben me ontzettend hoed geholpen. Veruit de goedkoopste oplossing om fysiek goud te kopen. Zeer tevreden met mijn aankoop!
The highest gold value for your money
You really receive the most gold value for you money here. Pretty sure there is no other online gold retailer that sells precious metals at such competitive prices.
Ik kocht een Value Gold goudbaar van…
Ik kocht een Value Gold goudbaar van 100 gram. Ik maakte een prijsvergelijking tussen verschillende goudhandelaren en webshops waarop Value Shop de goedkoopste lijkt te zijn.
Deze winkel heeft altijd de beste…
Deze winkel heeft altijd de beste prijzen voor gouden en zilver. Ik raad het iedereen aan!
Uitstekende service
Uitstekende service! Ik kocht een gouden munt en deze werd snel en veilig afgeleverd. Bedankt!
Value shop, beste prijzen & snelle levering
Value shop heeft in mijn ogen de beste prijzen en een snelle levering. Voor mij is dit de ideale plek om goud te kopen.
Eindelijk een webshop met echt goede…
Eindelijk een webshop met echt goede prijzen! Mijn volgende aankoop zal terug hier zijn!
Deze winkel heeft altijd de beste…
Deze winkel heeft altijd de beste prijzen voor gouden munten en goudstaven. Ik raad het iedereen aan!
Doświadczenie Trustpilot