valostore.dk Recenzje 39

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,8

Oceniono na 5 z 5

Kan kun anbefale jer produkter samt jeres respons og hurtig forsendelse. Så her bliver man ikke snydt👍

Oceniono na 3 z 5

Efter li godt 2 år hvor jeg har været super tilfreds med produktet må jeg konstatere pulverlakken begynder at skalle af lygterne, jo jo bevares de er ikk nye længere men havde måske forventet lidt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og varen levede op til forventningerne. Garage Lampen med sensor lyser kraftigt op og kan justeres på flere forskellige måder, synes jeg fik meget for pengene (kostede ca. 200kr) V... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte en purelux Panther heat s540, da de havde oplyst mig at den var godkendt, det er den så ikke, ikke engang som arbejds eller baklys. Så de sælger ledbar som værende godkendte, og har skrevet til... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 5 z 5

Hurtig til at fremsende de ønskede…

Hurtig til at fremsende de ønskede varer. Kan absolut i denne mørke tid anbefale deres Leash Light5 Doggo Led Leash. Den er en anelse tungere end en almindelig flexline, men tænker det er lyset. Og den er nem at lade op.

4 listopada 2024

Ingen problemer

Var lidt skeptisk da jeg så TP score. Købte dog nogle lommelygter alligevel, kom relativt hurtigt, ingen problemer

1 października 2024
Oceniono na 1 z 5

de svarer ikke på e-mails,svindel

de svarer ikke på e-mails, der er ingen kontakt med Kundenservice, jeg ville klage over de varer der er under garanti og de svarer ikke, jeg anbefaler det ikke, svindel

10 września 2024

Odpowiedź od valostore.dk

Hej Marcin! Jeg er ked af at høre at vores svar/dine mails ikke er kommet igennem til os :(. Jeg kan forsikre dig om, at vi har et kundeservice-team, som sidder klar til at hjælpe. Har du tjekket dit spam-filter? ellers må du meget meget gerne sende endnu en mail til info@valostore.dk, og tjekke spam-filter, hvis vores mail skulle havne der.

Jeg håber at det løser sig, og jeg beklager for bøvlet! // Valostore

Oceniono na 2 z 5

Mangler noget i min ordre

Meget fin kvalitet af selve lygterne og alt det andet jeg har bestilt. Men det ville være rart at modtage alle de ting man har bestilt. Mangler et kabelsæt
i mit "komplette sæt".
Så nu kan man ikke komme til at montere det.

13 marca 2024

Hej Rasmus!

Jeg er ked af at din pakke ikke var fuldendt :(. Det lyder til, at der er sket en fejl, som vi selvfølgelig rigtig gerne vil fikse! Hvis du skriver til os på: info@valostore.dk, så sidder vores kundeserviceteam klar til at hjælpe.

17 dage om at lever min vare

17 dage om at lever min vare

Jeg handler ikke der igen jeg bestilte min vare den 25 november og fik den først den 12 december :(

12 grudnia 2023

Odpowiedź od valostore.dk

Hej Daniel, det er jeg rigitg ked af at høre :(.

Hvis det skulle ske en anden gang, så sidder vi klar på mail, og du kan kontakte os her: info@valostore.dk. Så kan vi hurtigt finde ud af, hvad der er gået galt, da vores leveringstid ikke er så lang, medmindre der er gået noget galt.

super service

køber altid lys og gejl ved valostore

og nemt og hurtigt og skrive med via facebook

22 listopada 2023

Tusind tak for de fine ord! :) // Valostore

Lang leveringstid

Lang leveringstid
Jeg bestilte nogle led bar søndag den 1. Oktober og det er nu den 5. Oktober. Jeg har stadig ikk hørt noget, der står varen er registret inde ved PostNord. Jeg har prøvet og skrive til kunde service men uden held, ingen svar.

5 października 2023

Hej Anders!

Jeg er ked af at høre, at leveringen ikke gik som den skulle :(. Har du kontaktet os via denne mail: info@valostore.dk? Her sidder vi klar til at hjælpe alle hverdage.

Jeg håber at du er blevet glad for din lampe!

Ha en skøn dag // Valostore

Oceniono na 4 z 5

Høj kvalitets hjemmeside & produkt.

Jeg købte i lørdags (15. Juli) en lommelygte (Olight Warrior 3S) via valostore.dk. Idag (20. Juli) er den kommet med posten.

Lygten er meget høj kvalitet, og virker perfekt som jeg havde tænkt. Den er desuden et kig værd, hvis man leder efter en brugbar og kraftig lygte.

Det eneste kritik jeg har af oplevelsen er leveringstiden.
Det kunne de godt skrue lidt op for. Dette er også grunden til et 4/5, og ikke 5/5 rating.

Samlet en problemfri oplevelse, uden det mindste besvær.

20 lipca 2023

Odpowiedź od valostore.dk

Hej Marcus! Tak for de dine ord, og kritikken vil jeg tage med videre :).

Oceniono na 5 z 5

Har nu bestilt to gange fra Valostore. Begge gange blev varen sendt afsted lynhurtigt uden problemer. Var på forhånd lidt skeptisk da hjemmesiden ser lidt sketchy ud og med en udenlandsk ejer. Men er kun blevet positivt overrasket, så ingen klager herfra! 🙂

28 grudnia 2022

Verdensklasse hjemmeside

Verdensklasse hjemmeside. Fedt med tests af lygter, som iøvrigt stemmer fint overens med andre respekterede review sider på nettet, og nu egne erfaringer. Ikke så meget Kina skrammel. Kun lækkert udstyr. En ny favorit side for en led entusiast som mig. Og en klar anbefaling af mærket Lumonite som ikke er særlig kendt herhjemme. Købte en Compass R og en pixel. Vildt lækre lygter til både løb, cykling og i hjemmet.

24 grudnia 2022
Oceniono na 3 z 5

Har bestilt en vare hos ValoStore.dk… - pengene trukket varen ikke leveret. Snyd

Har bestilt en vare hos ValoStore.dk tilbage i starten af november. Pengene er trukket på min konto, og på trods af flere email henvendelser sker der ikke noget. Hver gang skriver de tak fordi du henvender dig, og så sker der ikke mere. Pengene er stadig trukket og i App for levering, står der at pakken er registreret.
Varen er nu kommet. Men først efter anmeldelse på TrustPilot

4 grudnia 2022

Hej Torben!

Godt at pakken kom frem! Jeg håber, at du er glad for produkterne :).

Vi har tidligere haft problemer med at vores tilbagemeldelser havner i spamfilteret i inboxen, måske kunne dette være tilfældet :(. Jeg er ked af at vores svar ikke kom igennem til dig uanset begrundelsen!

Jeg håber at du har en skøn dag! // Valostore

Oceniono na 5 z 5

Super god service ikke sidste gang jeg… led lygter☺️

Super god service ikke sidste gang jeg har brugt jer og er der problemer med et produkt sender i nyt med det samme uden nogle form for spørgsmål det er bare knald Hammerene god service 👍👍👍👍👍👍

8 listopada 2022

Hej Allan!

Vi er utrolig glade for at du synes at vores kundeservice er i topklasse! :)

Bestemt ikke sidste gang

Super hjemmeside. Hurtig service og levering samt rigtig lækre produkter bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Kan kun anbefales 💪🙂

13 października 2022

Hej Mikkel,

Tusind fak for feedbacket! Vi er glade for at du er tilfreds med vore butik :)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej