Attenzione è un sito truffa!! Vi spediscono i capi sbagliati di pessima qualità, non corrispondenti a quelli elencati nel sito. Al posto del vero lino sono in poliestere. A questo punto, per sc... Zobacz więcej
Burde havde læst anmeldelse inden jeg bestilte varen fra dette svindel firma !! Fik varen og desværre var størrelse forkert, meget omstændigt retur process som endt med at varen skulle sendes til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg bestilte en boomer jakke men fik tilsendt en hel anden jakke som jeg ikke kunne passe og som var grim. De fortalte at boomer jakken var udsolgt men blev ved med at reklamere for den på deres h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte 2 trøjer i str. M — samme størrelse jeg bruger i alt andet tøj — men de var ekstremt stramme og i virkelig dårlig kvalitet. Intet lignede deres billeder eller beskrivelser. Da jeg ville... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Diskré nuance, der skiller sig ud
Jeg havde den mintgrønne linskjorte på til middag og fik et par komplimenter. Farven er afdæmpet, men anderledes nok til at skille sig ud. Den krøller heller ikke så nemt, hvilket er et stort plus for mig.

Humbug og svindel
Puha, virker mere og mere til at være noget svindel og humbug. Jeg bestilte tilbage d. 29/8 tre produkter - men kun et produkt er kommet - i form af en jakke, et par bukser og en kortærmet skjorte. Den kortærmet skjorte er kommet - i den forkerte valgte farve.
Kundeservice giver et lettere useriøst tilbud om hjælp, og hopper mere mellem engelsk og dansk end hvad man kan forestille sig. Efter at have besvaret den samme e-mail 2 gange, har jeg ikke hørt fra dem.
Øv oplevelse, der er med til at gøre det svært for ''danske'' startups, når kvaliteten er hevet direkte fra Wish, uden vaskemærke eller lignende, for at kunne verificere autenciteten af produkterne, manglende levering og kundeservice, der ikke er til meget hjælp..

Hurtig og hjælpsom support
Kundeservice var hjælpsomme, da jeg spurgte til størrelsen på den mintgrønne linskjorte. De svarede hurtigt, hvilket gav mig tryghed før købet. Selve skjorten sidder præcis, som jeg håbede.

Odpowiedź od Valmontwear
Noget anderledes på en god måde
Den murstensrøde puffervest er lidt anderledes, end hvad jeg normalt går med, men det er netop det, jeg kan lide ved den. Den giver lidt farve til enkle outfits og føles slet ikke stiv. Leveringen gik glat uden problemer.

Odpowiedź od Valmontwear
Meget fin jakke i god kvalitet til en…
Meget fin jakke i god kvalitet til en god pris.

Odpowiedź od Valmontwear
Jeg har bestilt en trøje for 2 uger…
Jeg har bestilt en trøje for 2 uger siden og den kommer ALDRIG. Jeg har skrevet til deres e-mail om jeg kan annullere ordren men får det samme robot besked hver gang. Ved ikke om jeg nogle sinde får min varer eller om de bare har scammet mig?

Fupfirma!!
Fupfirma!!! Vi har betalt ca 1500kr for varer og kun fået halvdelen leveret. Kvaliteten er ringere end Temu og det er ren fup og bedrag. Hold jer væk!!! Bemærk alle 5-stjerners anmeldelser er fra fup-personer, der kun har lavet denne ene anmeldelse

Svindel firma
Svindel firma! Hold jer væk! Tøjet bliver sendt direkte fra Kina. Hvis i skal returnerer en pakke, skal man sende det tilbage til Kina på egen regning. Absolut værste oplevelse nogensinde!

Odpowiedź od Valmontwear
Valmontwears nye chinos har givet mit…
Valmontwears nye chinos har givet mit look et kæmpe løft. De sidder godt i taljen, har lige den rette smalle pasform og er dejligt lette. Jeg kan style dem med både sneakers og loafers – alt efter humør. Kvaliteten føles solid, og jeg kommer helt sikkert til at købe flere farver.

Odpowiedź od Valmontwear
Jeg tog et par af deres…
Jeg tog et par af deres retro-inspirerede sneakers, og de er bare skide gode. Skoene har en cool vintage-vibe, men føles alligevel moderne og komfortable. Jeg har gået lange ture uden ømme fødder, og mine venner spørger hele tiden, hvor de kommer fra. Valmontwear leverer!

Odpowiedź od Valmontwear
Sommeren er endelig skudt i gang
Sommeren er endelig skudt i gang, takket være mit nye hør-sæt fra Valmontwear. Skjorten er let og elegant, og bukserne er behagelige, selv på de varmeste dage. Jeg har allerede haft det på til både grillfest og vandretur, og det holder formen og farven. Virkelig god investering.

Odpowiedź od Valmontwear
Mine nye loafers i kanelbrunt læder har…
Mine nye loafers i kanelbrunt læder har allerede reddet flere “hvad skal jeg have på”-øjeblikke. De er nemme at smutte i, men ser samtidig super polere de ud. Perfekte til både kontor og aftencocktails. Jeg kunne virkelig mærke kvaliteten fra første gang, jeg tog dem på.

Odpowiedź od Valmontwear
Mine nye loafers fra Valmontwear er…
Mine nye loafers fra Valmontwear er allerede blevet mine go-to sko til både arbejde og weekend. De er læderbløde indeni og har en perfekt pasform uden at være for stramme. Hver gang jeg tager dem på, føler jeg mig både afslappet og velklædt. Topkarakter!

Odpowiedź od Valmontwear
Jeg har længe været på udkig efter et…
Jeg har længe været på udkig efter et par sneakers, der både er stilfulde og behagelige. Valmontwears nye trainers har overgået alle forventninger. De er lette, støtter foden og ser samtidig rigtig fede ud til et par afslappede chinos. Bestemt ikke mine sidste fra dem.

Odpowiedź od Valmontwear
Mine nye hørshorts fra Valmontwear…
Mine nye hørshorts fra Valmontwear sidder som støbt. De er behagelige at have på hele dagen og giver samtidig et skarpt, afslappet look, uanset om jeg er på cafe eller i parken. Jeg får komplimenter hver gang, og stoffet holder formen selv efter flere vaske. Fantastisk sommerfund!

Odpowiedź od Valmontwear
Jeg købte for nylig deres nye hørskjorte
Jeg købte for nylig deres nye hørskjorte, og den er allerede blevet et fast indslag i min sommergarderobe. Stoffet er let og åndbart, perfekt til varme dage, og den skærer jeg mig aldrig i armene. Leveringen var hurtig, og kvaliteten føles virkelig luksuriøs. Kan varmt anbefale Valmontwear til alle, der vil holde det enkelt og smart.

Odpowiedź od Valmontwear
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.