Levede fuldt ud op til forventningerne Bestilte 2x bambus sengetøj til en rigtig fornuftig pris på tilbud. Stoffet er super lækkert og 100% bambus. Farven lever op til billederne på hjemmesiden. Leve... Zobacz więcej
Tjekkede selvfølgelig på Trustpilot, for jeg bestilte, men det har hun været en god oplevelse, så jeg vil gerne anbefale Valdi videre ud til venner og bekendte.... Hos Jer fik jeg, hvad en lokal buti... Zobacz więcej
Fin hjemmeside med pæne ting til en ok pris. Levering indenfor 1 uge. Ærgerligt at bruseforhænget ikke tilnærmelsesvis er den farve som de viser på billedet. Skulle være mørkegrøn (jadegrøn)... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har nu forsøgt at få fat i Valdi i halvanden-to måneder med hhv. 2 mails og brugt deres chatfunktion på hjemmesiden, men uden held. De svarer simpelthen ikke. Har en reklamation på et produkt, som... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Valdi bestræber vi os på at tilbyde et bredt udvalg af boliginteriør. Heriblandt isolerende gardiner, mørklægningsgardiner, håndklæder, badeforhæng og bademåtter. Vi har stort fokus på kunne levere højkvalitets europæiske produkter til en billig pris. Alle vores produkter leveres indenfor 1-2 hverdage. Vi er et lille hold af dedikerede og hjælpsomme medarbejder, som altid bestræber sig på at give dig den bedste oplevelse.
Silkeborgvej 901, 8200, Brabrand, Dania
- info@valdi.dk
- valdi.dk
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Varen var lang tid undervejs og levede…
Varen var lang tid undervejs og levede ikke op til kvaliteten, jeg har skrevet til Valdi for en uge siden (dagen efter levering) og spurgt hvordan jeg returnerer, men har endnu ikke fået tilbagemelding.

Odpowiedź od Valdi
Rigtig lang leveringstid
Rigtig lang leveringstid, omkring en måned. Skrev en mail, og fik besked på at jeg ville have mine varer inden kommende weekend.
Da der stadig intet skete, og havde ventet yderligere 4 dage ekstra, der måtte jeg ringe og høre. Derefter gik der en lille uge.
Er meget tilfreds med de varer jeg købte, da de kom.
Flot sengetøj og hurtig levering.
Hurtig levering af vareren.
Hurtig levering af vareren.
Virkelig god service.
Super glad for vareren, høj kvalitet.
Vil anbefale Valdi til alle, super behandling, tak.
Hurtig perfekt betjening
Lidt skuffet over kvaliteten
Levering hurtig, men skuffende kvalitet på børnesengetøj ift. prisen. Meget tyndt, og efter en enkelt vask så farverne slidte ud.
Jeg købte 2 badeforhæng
Jeg købte 2 badeforhæng, de er virkelig fine. Jeg havde en positiv oplevelse.
Farven passer slet ikke med billederne…
Farven passer slet ikke med billederne , i viser gardinerne på.

Odpowiedź od Valdi
Unfortunately color of product is not…
Unfortunately color of product is not even closed to the one i chose. I cannot recomend.
Virkelig fede ting
Virkelig fede ting, som I har på hjemmesiden, og jeg er glad for badeforhænget, som jeg ikke har set andre steder. Udvalget er lidt anderledes og det kan jeg godt lide. Vi fik også hurtigt varen. Anbefales virkelig.
Hurtigt levering 🚚 og super qualitet 👍 😊
Hejsa
Hejsa
Rigtige fine kunderservice, i starten havde jeg en fejl på adressen, men hurtige rettede det for mig,
Og fik pakken så fin!
Men en badeforhæng er desværre blevet revet lidt, så syning var åben!
Dette var en ting, som vigtigste for mig kvalitet og syning, ellers så glad for stilen:)
Håbede at bademåtterne var lidt større og tunge :)
Ellers tak for handlen :)
MBH en køber
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.