Vaimero Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har nu haft en længere process med vaimero om at få tilpasset bookeren til vopres medarbejderes arbejdsgang. det har været en stor succes og vi har oplevet en utrolig serviceminded virksomhed som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft et super godt opstarts forløb med Vaimero. Jong har været forstående og fleksibel overfor netop vores virksomheds behov og vi og vores kunder har nu stor glæde af deres produkt.

Oceniono na 5 z 5

"Vi har været rigtig tilfredse med Vaimero, og de har hjulpet os med at forbedre vores konverteringsrate. De har skabt en helt ny måde, hvorpå man sikrer, at man opnår kontakt med alle ens seriøse he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vaimero har været med til løfte vores konverteringsrate, og sparet os tid ift. håndtering af indledende kundehenvendelser på en måde der fremstår både professionel og seriøs over for kunderne. Ab... Zobacz więcej

Napisane przez firmę

Vores platform automatiserer alt manuelt salgsarbejde, og booker automatisk inbound leads ind til salgsklare møder hos jeres sælgere.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

25 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Samarbejde med Vaimero

Vi har været rigtig tilfredse med Vaimero, og de har hjulpet os med at forbedre vores konverteringsrate. De har skabt en helt ny måde, hvorpå man sikrer, at man opnår kontakt med alle ens seriøse henvendelser. De er meget professionelle og er villige til at gå langt for at få det til at lykkes.
Derfor kan vi varmt anbefale andre virksomheder at kaste sig ud i et samarbejde med Vaimero.

7 lutego 2025

Hej Christoffer

Tusind tak for din flotte anbefaling! 🤩

Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt vaimero i en periode nu

Vi har brugt vaimero i en periode nu, og vi er meget glade for programmet.
Det giver en højere lukke rate og færre mails i indbakken. Alt i alt en rigtig god løsning til at håndtere leads.

5 lutego 2025

Hej Danny

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, vores løsning har hjulpet jer med at forøge jeres lukkerate, samt hjulpet jer med at komme i bund med jeres mails i indbakken 🙂

Vaimero teamet

Oceniono na 5 z 5

Indgik i slutningen af året 2024 aftale…

Indgik i slutningen af året 2024 aftale med Vaimero om deres lead-behandlings-system. Det har haft den ønskede effekt: mere ro i hverdagen, betydeligt højere kvalitet i mine leads og bedre overblik i en fortravlet håndværker-tilværelse!
Deres service og opfølgning er troværdig, venlig og proffessionel.

29 stycznia 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse :-)
Vi er utrolig glade for at høre at du er tilfreds med vores produkt!

Venlig Hilsen

Oceniono na 5 z 5

Lukke flere kunder på kortere tid

Vi har i Dansk Køberrådgivning ApS haft godt et samarbejde med Vaimero med fokus på, at lukke flere kunder på kortere tid.

Vi har fået god og professionel service i hele perioden og vi kan varmt anbefale andre virksomheder, der vil have flere kunder, at tale med Vaimero omkring deres unikke løsninger.

-Dansk Køberrådgivning ApS

10 grudnia 2024

Hej Steffen

Tusind tak for du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Vi sætter stor pris på din anbefaling 😊

Oceniono na 5 z 5

Godt produkt der hjælper vores…

Godt produkt der hjælper vores virksomhed til at booke møder ind, og lukke flere kunder. Har fundet det meget effektivt, nyttigt og let at komme i gang med lige fra start. Holdet bag er hjælpsomme, venlige og meget kompetente. Giver god service og hjælper vores firma med at forbedre vores egen. Vil anbefale til alle som gerne vil have mere ud af deres leads.

28 stycznia 2025

Hej Jens

Mange tak for din anbefaling! Vi er ekstremt glade for at høre, at vores produkt giver jer den ønskede værdi, og at I har været tilfredse med opstarten og vores support 🤩

Vaimero

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej