Meget professionel og sød personale.
Meget punktuel med aftaler.
Stort anbefalet herfra.
Meget professionel og sød personale.
Meget punktuel med aftaler.
Stort anbefalet herfra.
Fantastisk produkt og service.
Jeg kom til at bestille en sauna med brændeovn istedet for elovn.
De kom og skiftede ovnen, tog skorstenen af og lukkede hullet fint. Alt sammen for en meget beskeden merpris. Anbefaling herfra 👍
Super god oplevelse, og valuta for pengene.
Vi havde lidt bøvl med hjemmesiden, så bestilling foregik over mail. Alle ønsker blev løst, og han var sød og hjælpsom under levering.
Selv da han havde glemt en paddel på lageret, blev den eftersendt med GLS med det samme, og vi havde den få dage senere.
Fantastisk service vildmarksbad kom før tid og blev sat op uden beregning og fik en god pris på det
Vaido er professionel og service minded.
Han sælger gode produkter til en fair pris. Uden tvivl 5 ud af 5
Jeg skrev til Vaido vildmarksbad en eftermiddag for at få et tilbud på et 8 personers vildmarksbad. Samme aften kom der en mail med et tilbud og billede af det fineste vildmarksbad. Efter en kort samtale med de sidste detaljer havde vi bestilt vildmarksbad. Alle aftaler blev overholdt, levering endda før den aftalte tid, hjælp til opsætning og vejledning i optænding og vedligehold. Alt i alt en super god oplevelse og god service
Fik i dag leveret og tilsluttet vildmarksbadet uden ekstra omkostninger. Blev leveret på det aftalte tidspunkt og fik god vejledning omkring opstart og brug af badet. Fik endda også gave med.
Virkelig god service, fremvisning og vejledning.
Har fået et flot vildmarksbad, inden for den aftalte tid og til en god pris.
Et nyt røgrør sendt 2 timer efter, jeg sendte en reklamation.
Det er et kompetent firma.
Hej. Kan kun tilslutte mig hvad mange skriver.
Rigtig dejligt produkt og lever fuldt op til forventningerne. God kvalitet
Vh Jesper
Vi kan klart anbefale Vaido - var i Tim og kigge på vildmarksbad om lørdagen og fik leveret om søndagen👌🏻Venlig, meget imødekommen og super hjælpsom. Lækkert tilbehør og virkelig god kvalitet.
Vi er SÅ glade og tilfredse🙏🏻
Tak for fantastisk service. Både i forbindelse med fremvisning og bestilling i showroomet i Tim, og også ved levering og hjælpe til placering.
Vi har fået et perfekt vildmarksbad.
Mange tak for handlen det er et super flot bad i leveret
alt ok
Vi købte vildmarksbad i foråret 2021. God service og rådgivning. Vi gennemgik detaljer på telefonen, og jeg modtog efterfølgende ordrebekræftelse på mail. Leveringstiden blev overholdt. Transporten havde medført et klemt spændebånd, som blev eftersendt hurtigt. Faktura og betaling blev behandlet efter levering.
Karet er af god kvalitet, og vi er meget tilfredse.
Super venlige gutter, fin fremvisning og rådgivning.
Ok leveringstid og fragtmanden var sød til at hjælpe med at få karet på plads.
Betaling efter levering👍
Vi har fået en rigtig god behandling. Super god vejledning. De får de varmeste anbefalinger fra mig
Trods flere mail, sms og telefonisk kontakt, vender de ikke tilbage. Lidt for amatøragtig.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.