Værkstedet hos Sara Lou - Workshop by Sara lou Recenzje 26

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Superskøn eftermiddag m min datter. Vi fik begge kreeret en ring m kyndig vejledning. Masser af redskaber, hygge og plads. Og man kan lave mange slags smykker. Kan kun anbefales.

Oceniono na 5 z 5

Et utroligt hyggeligt sted, hvor jeg fik lavet en personlig julegave – en genial idé, hvis man gerne vil give noget unikt. Sara, som ejer stedet, er utrolig sød og hjælpsom, hvilket gør oplevelsen end... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I brought my girlfriend, best friend and mum along for a lovely day of jewellery making. I’d been once before, and this definitely won’t be my last time either. Sara is an amazing, kind and knowledgea... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meine Freundin und ich waren für einen Städte-Trip in Copenhagen. Aus Zufall bin ich auf den Workshop von Sara gestoßen. Dort haben wir dann uns jeweils einen Ring angefertigt. Die Einweisung war supe... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Projektant biżuterii

Napisane przez firmę

The jewelry cafe "The Workshop at Sara Lou," offers the opportunity to make your own silver jewelry within a few hours. Enjoy a hot or cold drink in the cozy atmosphere of a goldsmith's workshop. You get a sheet of silver and get to transform it into your unique design, as we provide all the tools and guidance you need. A special experience with a memorable piece of jewelery for life.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Vi havde den dejligste eftermiddag inde…

Vi havde den dejligste eftermiddag inde hos Sara!
Perfekt måde at bruge et par timer på med veninderne :))

18 stycznia 2024

Odpowiedź od Værkstedet hos Sara Lou - Workshop by Sara lou

Hej Victoria, hvor dejligt du syntes om værkstedet og tak for at dele din oplevelse! Håber at se dig en anden gang! :)

Største anbefaling herfra.

Største anbefaling herfra.
Jeg var med min datter, og sikken en god oplevelse,dygtige Sara Lou sørgede for vi havde en skøn eftermiddag. Det er ikke sidste gang vi har været der, det er helt sikkert. TAK

23 grudnia 2023

Odpowiedź od Værkstedet hos Sara Lou - Workshop by Sara lou

Mange tak for at dele din oplevelse på Værkstedet! Det glæder mig virkelig at i har haft en god tid og det var en fornøjelse at have jer! Håber at se jer en anden gang:)

Oceniono na 5 z 5

Det var den HYGGELIGSTE dag med den…

Det var den HYGGELIGSTE dag med den skønneste stemning og service! Al værktøj man skulle bruge var på værkstedet og til at håndtere for en første gangs bruger:) Kommer helt klart tilbage igen en anden dag!

16 listopada 2023

Odpowiedź od Værkstedet hos Sara Lou - Workshop by Sara lou

Hej Celina! Mange tak for at dele din oplevelse på værkstedet! Det glæder mig virkelig at i har haft en god oplevelse! Ser frem til at se jer igen :)

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god hjælp og hyggelig…

Virkelig god hjælp og hyggelig atmosfære!! Kan STÆRKT anbefales<3

16 listopada 2023

Odpowiedź od Værkstedet hos Sara Lou - Workshop by Sara lou

Hej Linea, mange tak for anmeldelsen! Dejligt du syntes om værkstedet og håber at se dig en anden gang! :)

Helt perfekt.

Mine og døtre og jeg har prøvet stort set alt hvad der er af kreative butikker i København, og savnede noget med mere udfordring, VÆRKSTEDET HOS SARA LOU indfrier på alle punkter det vi søgte, lige fra god beliggenhed, til en fantastisk service, butikken fremstod lys og hyggelig, med alt indenfor det værktøj vil skulle bruge, konceptet er bygget op om sølv, så det er ægte smykker der laves, et besøg tager ca. 2-3 timer alt efter hvad man vil lave, den første tid går med præsentation til maskinerne.

mine døtre er 10 og 23 år, men der var noget for dem begge, og de snakker allerede om at tage afsted igen.

Vi kan på det varmeste anbefale VÆRKSTEDET HOS SARA LOU, til alle der ønsker at bruge hænderne kreativt og samtidig drikke en dejlig kop kaffe eller cacao, fra starten blev vi modtaget med et smil og massere af tid til at sætte os ind i arbejdet med sølv, vi følte os på intet tidspunkt overlagt til os selv.

Butikken ligger centralt i forhold til Metro og bil.

4 listopada 2023

Odpowiedź od Værkstedet hos Sara Lou - Workshop by Sara lou

Hej Peter, tak for at dele din oplevelse på Værkstedet! Det glæder mig at i har haft en god tid og nydt konceptet og håndarbejdet! Det var en fornøjelse at have jer! Håber at se jer en anden gang:)

Super god oplevelse!

Super god oplevelse.
Virkelig hyggeligt sted, god stemning og et fedt koncept. Det var virkelig sjovt at lave sit eget smykke fra scratch og se sin idé tage form.
Sara er utroligt rar og god til at hjælpe hvis man har brug for det. Jeg gør det gerne igen! Jeg var inde med en veninde og det tog os omkring 2 timer at færdiggøre smykket og drikke en kop kaffe- hyggelig oplevelse.

4 października 2023

Odpowiedź od Værkstedet hos Sara Lou - Workshop by Sara lou

Hej Simone, dejligt at i har nydt jeres tid på værkstedet! Tak for at dele din oplevelse:)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej