Zobacz, co mówią recenzenci
- również w kategorii:
- Urządzenia i systemy energetyczne
- Usługi ciepłownicze
Napisane przez firmę
Väddö Energiteknik är en del av Eng Konsult AB. Vi är inriktade inom områdena kontrollansvar, bygglovsritningar samt energiteknik såsom luftvärmepumpar. Vi innehar certifiering inom F-GAS. Vi är belägna lokalt på Väddö men jobbar i hela Norrtälje Kommun.
Dane kontaktowe
Steneborgs Gårdsväg 9, 76491, Väddö, Szwecja
- 017677400
- info@vaddoenergiteknik.se
- vaddoenergiteknik.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Rekommenderar Väddö Energiteknik mycket…
Rekommenderar Väddö Energiteknik mycket starkt. Allt från bemötande vid förfrågan till färdig installation. Jag struntade i att ta in fler offerter, eftersom jag fick så stort förtroende för Fredrik. Det gjorde att jag hade höga förväntningar, vilket Fredrik och Magnus inte hade några som helst problem att uppfylla. Installationen blev mycket professionell och snyggt gjord.
Allt var en mycket trevlig upplevelse och jag fick lära mig en massa nya saker.
Kan inte bli bättre!
Perfekt genomförd försäljning och installation av luftvärmepump. Ovärderlig rådgivning inför val av pump och perfekt leverans och installation. De är kunniga, professionella och väldigt serviceinriktade. Jag är så nöjd och rekommenderar detta företag varmt.
Vi är väldigt nöjda med både bemötande
Vi är väldigt nöjda med både bemötande, service och installation av vår luftvärmepump!
VÄRLDSKLASS Från förfrågan…
Allt var VÄRLDSKLASS från förfrågan till installation. Istället för att bara att köpa en produkt från någon dussinhandlare på nätet så får man så mycket mer på köpet hos Fredrik. Personlig service utöver vad man förväntar sig. Läste recensioner innan jag tog kontakt och jag hade höga förväntningar på företaget och i alla delar så har de överträffat mina förväntningar.
Har nyss fått två värmepumpar…
Har nyss fått två värmepumpar installerade och vi är väldigt nöjda med företaget och installatören Magnus som är hur professionell som helst.
👍 upp för er och rekommenderar er för kommande kunder/Dan
Bra informatioToppenn om produkten
Bra information om produkten, hur den fungerar genom telefonen och dosan.
Hade man funderingar om produkten, m.m
va det bara att höra av sig. En väldigt trevlig och lyhörd installatör.
Mycket väl utfört montage som utfördes…
Mycket väl utfört montage som utfördes enligt överenskommen tid av trevlig montör
Vår gamla värmepump behövde bytas
Vår gamla värmepump behövde bytas, och vi ville då samtidigt få till en snyggare installation, än den som beställts av tidigare ägare, 2010.
Vi sökte och valde att kontakta Väddö Energiteknik. Redan under första samtalet med Fredrik kände vi att vi hittat rätt leverantör.
Vi skickade över bilder på tidigare installation (annan firma) och skrev vad vi ville få ändrat och snyggare.
Fredrik återkom snabbt med förslag och en bra offert.
Magnus som sedan utförde installationen av den fina Mitsubishi Sumo, hade samma höga servicenivå!
Vi gick igenom våra önskemål och han stämde sedan av med oss så att vi var överens om placeringen, och rör/kabeldragning. Slutresultatet blev verkligen 100% väl utfört.
Allt mycket proffsigt utfört, både köp-process och installation!
Stort tack 👏. Rekommenderas varmt!
M&B
Professionellt bemötande och kunnande
Fredrik tog snabbt kontakt efter att kontakt sökts, han tog fram ritningar på huset under samtalet och kom med bra och konkreta förslag om placering och typ av värmepump.Han var lätt att få tag på för fortsatta frågor och inför installation och utförde den professionellt och gav utförliga instruktioner om handhavandet.
Otroligt proffsigt! Rekommenderas starkt
Otroligt proffsigt! Jättebra bemötande vid första kontakt. Mycket bra behovsanalys med förslag om placering av värmepump. Snabb leverans och installation. Jätteduktig och kunnig insatllatör. Allting fungerade perfekt vid igångkörning och så här efteråt ger precis det vi önskade. En fröjd att vara kund hos. Starkt kundfokus vilket gjorde att jag inte känner att jag bara är en i mängden utan att det var mig de pratade med, mig de installerar hos. Rekommenderar starkt!!
Smidig och kompetent
Väddö Energiteknik var snabba med att ge oss en offert som var mycket konkurrenskraftig. De kunde installera snabbt och kom på överenskommen dag. Installationen var smidig och snyggt gjord. Installatören gick igenom pumpens funktioner och gav oss tips om användning. Vi är mycket nöjda!
Glad och nöjd kund
Bra info om olika värmepumpar som passade vårt hus. Mycket nöjda med installationen av trevlig och kunnig personal. Fick också tips ang. pumpens användande. Att det är ett lokalt företag var för oss ett plus.
Jag behövde en luftvärmepump innan vintern.
Jag behövde en luftvärmepump till stugan och fick tips av en granne om Fredrik Eng. Han var snabb att svara, verkade kunnig, åkte ut till stugan och la upp en plan för installationen. Den utfördes inom två veckor, på utlovad dag och var snyggt utförd.
En kunnig och trevlig installatör
En kunnig och trevlig installatör, det syntes att han var duktig och intresserad. Slutresultatet var över vår förväntan.
Vi kan absolut rekommendera detta företag.
Mycket nöjd
Mycket nöjd. Alltifrån rådgivning om lämplig pump till installation och igångsättning har fungerat toppen. Trevlig och noggrann.
Superjobb!
Superjobb! Vi installerade en luftvärmpump. Fredrik Eng är mycket kunnig, serviceinriktad och noggrann! Rekommenderar varmt!

Odpowiedź od Väddö Energiteknik
Jag anlitade Väddö Energiteknik för…
Jag anlitade Väddö Energiteknik för installation av luftvärmepump i fritidshuset. Bra information och rådgivning i valet av pump från Fredrik som hittade en bra lösning utifrån mitt behov.
Installation gjordes utifrån funktion men samtidigt snyggt gjort som gör att den "smälter in".
Värnar om sina kunder och mycket kunnig inom området, så rekommenderas verkligen!
Montage av 2 luftvärmepumpar
Vi behövde byta ut en luftvärmepump och montera en till värmepump. Allt sköttes med punktlighet och montaget blev mycket bra varför vi kan rekommendera att anlita Fredrik.
Doświadczenie Trustpilot