Erge prettige mevrouw, die goede uitleg gaf. Locatie Amersfoort. Ter plekke nieuwe afspraak voor vervolg prikken gemaakt. Wel verwarrend dat ik weer een mail krijg om weer info te verstrekken en afs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vaccinatiepunt was makkelijk in gebruik .en helder welke spuiten men moest hebben.alleen waar ze gezet werden (beek) vonden ze 1 vaccinatie onzin omdat die nog een paar maanden geldig was..moest volg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ons reisgezelschap was erg divers qua reeds wel of nog geen eerder ontvangen vaccinaties en verschillende reisbestemmingen waarna we samen verder reizen, dus het reisadvies na ontvangst per mail voor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Moest vrij last minute een Chikungunya vaccinatie hebben voor Suriname. Voorraden voor dit vaccin zijn erg wisselend door beperkte leverbaarheid. Dit was de enige, na veel pogingen, bij wie ik binnen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.
Maus Gatsonidesweg 10, 2031AG, Haarlem, Holandia
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Mijn afspraak is eruit gegooid.
Ik geef mijn gegevens via de mail want daar vroegen ze om. Ik vraag daarna of alles zo goed is. Krijg ik bericht terug. Uw afspraak is eruit gehaald.
Niet goed gecommuniceerd.

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
u plaatst de verkeerde tekst: Ik schreef: en vriendelijk en vakkundig geholpen en u schrijft: vriendelijk en verkeerd geholpen???????

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Ik kon snel te recht, al mijn bestaande vaccinaties werden bekeken en hoefde slechts 1 update. Dame was buitengewoon vriendelijk en ter zake kundig.

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
De vrouw die me heeft geholpen, heeft me enorm gerustgesteld en haar positiviteit (aan het eind van de dag) was enorm fijn!

Goede uitleg. Vriendelijk. Snelle facturering en reactie tijden

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Plezierig en kundig geholpen.
Herinnering afspraak per mail ( dag ervoor) zou welkome aanvulling zijn.

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Makkelijk om een afspraak te maken, goed advies en je kunt snel terecht. Vriendelijke artsen en goede afhandeling met verzekering, top dus !!

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Erge prettige mevrouw, die goede uitleg gaf.
Locatie Amersfoort. Ter plekke nieuwe afspraak voor vervolg prikken gemaakt. Wel verwarrend dat ik weer een mail krijg om weer info te verstrekken en afspraak inplannen over 2 maanden. Raar!
En superduur😏

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Mijn vrouw en ik waren voor een gordelroos vaccinatie gekomen. Het viel mij op dat het meisje geen alcohol swab gebruikt voor het inenten, terwijl die in het bakje klaar lagen. Verder drukte ze met haar blote vinger op de injectie plek net voor het injecteren. Dit deed ze bij zowel mijn vrouw, als ik zelf. Ik ben hier niet in opgeleid maar vond het een ongebruikelijke gang van zaken. In ieder geval niet eerder meegemaakt.

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Het bedrag is hoger dan ze vertelde, op mail word niet gereageerd, na telefonisch contact wordt gezegt, we kunnen er niks mee wat u heeft ontvangen is het goede bedrag.
Voel mij zeker in de maling genomen.

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Ben goed geholpen, vriendelijke dame gaf goed uitleg.

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Super goede voorlichting en heel vriendelijk geholpen!

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Prima en vakkundig geholpen door heel vriendelijk personeel.

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Very happy with the service! Was super quick and everyone was very friendly.

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
De afspraak konden we op korte termijn maken.
Van te voren een advies gekregen.
Op de dag zelf ging het vlot. Vriendelijk personeel.

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Voor ons de eerste reis buiten Europa.Via onze zorgverzekering een extra aanvullende verzekering afgesloten voor de vaccinaties.Voor een vergoeding hiervan zijn we naar het voor ons dichtstbijzijnde vaccinatie punt gegaan (Elburg) Vooraf krijg je een mail waarin je je gegevens en geplande reis in vult. Voor je geplande vaccinatie afspraak krijg je een vaccinatie advies.
Omdat ik graag de Rabiës vaccinatie erbij wou telefonisch contact opgenomen waarbij ik goed en duidelijk ben geholpen.
Op het vaccinatie punt uitstekend geholpen.
Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Extraordinary how much kindness and understanding I found in there! Thank you very much!

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Heel vriendelijk en duidelijke uitleg

Odpowiedź od Vaccinatiepunt
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.