Snel m’n telefoon af kunnen geven en had hem dezelfde dag nog terug, top service! Ziet er allemaal netjes uit.
Reakcja na opinię
SERVICE met 7 Hoofdletters Kom nu al enkele jaren bij dit bedrijf geleid door een heel enthousiaste Apple Fan. Ik word altijd heel goed geholpen met veel kennis van zaken en ook met goede raad. Je ku... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Buitengewone service verleent Valentijn! We hadden de pech dat de reparatie aan m’n iPhone niet het resultaat gaf wat werd verwacht. Hierop heeft Valentijn alles uit de kast gehaald om het met een... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goed geleverd en fijn geholpen bij de nazorg! Ik had, als digibeet, problemen met het opstarten van de aangeschafte telefoon. Kon meerdere malen op (vriendelijke) hulp rekenen.
Reakcja na opinię
Vabo is een retail bedrijf voor de online verkoop van refurbished iPhones. Ook kan je bij ons terecht voor het repareren van je (refurbished) iPhone. Wij bieden: ✓de hoogste kwaliteit refurbished iPhone modellen ✓Scherpe prijzen ✓100% zekerheid door ons unieke verificatierapport ✓12 maanden garantie ✓24/7 service & support
Edisonstraat 33, 6604BT, Wijchen, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Kwaliteit: A+Grade
Communicatie: Transparant
Service: Open & To the point
Parel in reburbished-markt.

Odpowiedź od Vabo Store
Tijdens het opnemen van contact kon ik gelijk terecht bij Vabo. Ik werd snel en super goed geholpen. Top service!

Odpowiedź od Vabo Store
Snel en flexibel met bijvoorbeeld een spoedafspraak. Ook vriendelijk naar de klant toe. Top zaak!

Odpowiedź od Vabo Store
Service was uitstekend, zeer goed geholpen bij aanschaf van telefoon.

Odpowiedź od Vabo Store
Iphone scherm laten repareren, binnen een uurtje weer opgehaald. Snelle en goede service!

Odpowiedź od Vabo Store
Super!! Ik heb veel plezier met mijn toestel en ben top geholpen.

Odpowiedź od Vabo Store
Zakelijk zocht ik een iPhone 13 ik ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen en ter woord gestaan de afwikkeling was keurig op tijd en met een heldere en duidelijke uitleg ook is mijn telefoon gelijk voorzien van een screen protector en een goede case ik ben zeer tevreden over de uitstekende service

Odpowiedź od Vabo Store
Goede bezorging, product van uitstekende kwaliteit. Professioneel contact. Uitstekelbaars.

Odpowiedź od Vabo Store
Snelle reactie, prima service, nette prijs. Wat zoek je nog meer?

Odpowiedź od Vabo Store
Perfecte service, was niet helemaal tevreden maar dat is ook perfect opgelost. Kan het iedereen aanraden!

Odpowiedź od Vabo Store
Snelle levering, betrouwbaar en vriendelijk. Ook erg servicegericht.

Odpowiedź od Vabo Store
Scherm laten vervangen bij vabo, werd snel geholpen en kon de telefoon na een paar uur alweer ophalen!
Ook is het toestel van binnen gecheckt, top sevice en snelle reparatie!

Odpowiedź od Vabo Store
Al eerder had ik een telefoon bij Vabo laten repareren dus toen er een scherm kapot was van een iPhone was de keus niet zo moeilijk. Snel een afspraak gemaakt en de telefoon gebracht. Een paar uurtjes later kreeg ik alweer bericht dat de telefoon klaar was. Uitstekende service, klantgericht, zeer vriendelijk en deskundig. Vaste lage prijzen voor iedere reparatie en mocht er iets meer aan de hand zijn wordt er altijd eerst contact met je opgenomen. Voor mij is de keus de volgende keer weer makkelijk.