Jeg har været kunde hos V85 i snart 9 år samlet set, og jeg fortsætter som både glad og tilfreds kunde. Jeg har haft flere forskellige biler gennem tiden, og hver gang der har været det mindste,... Zobacz więcej
Jeg lejede en bil hos V85, og det var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Processen var nem og hurtig, og personalet var meget venlige og hjælpsomme. De forklarede alt klart og tydeligt,... Zobacz więcej
Bedste sted at leje bil. Jeg har været kunde u i nogen år, og de gøre alt for, at tilfredsstille en. Bjarke, Frederik og William modtager mine bedste anbefalinger. Vh Medine
Meget dårlig kommunikation tager ikke telefonen ringede flere dage i træk, Sender sms om et telefon møde høre aldrig fra dem, Skulle bruge bilen lige efter påske men hørte aldrig fra dem
Napisane przez firmę
V85 er din udlejer af kvalitetsbiler. Vi er en virksomhed, der har eksisteret siden 1996. hvilket gør, at vi har mange års erfaring, når det kommer til udlejning af alle typer af biler, inden for personbiler og varevogne. Vi bestræber os altid på, at have den bil, som du lige stå og mangler, hvis vi ikke lige har den på lager, så gør vi alt hvad vi kan for at skaffe den hjem til netop dig. Vi elsker glade kunder, og sørger altid for, at kunden er helt tilfreds når vi afleverer den bestilte bil. Hos V85 har ikke en bestemt lejeperiode, dvs. at du leje en bil helt ned til en dag af gangen, da vi laver kontrakter på både kort og langtidsleje. Vi har stort fokus på kvalitet og sikrer os altid den bedste løsning for vores kunder. Vi tilbyder gode vilkår, komplette løsninger, så du kun skal tænke på at, tank og kør. Vi holder hvad vi lover, og gøre alt for at alle vores kunder er glade. Selvfølgelig er der også en smutter engang imellem i vores virksomhed, vi er kun mennesker. Vores Priser er med GARANTI altid en af de bedste priser du kommer frem til på netop den bil du har udset dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos V85.dk.
Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Super hjælpsomme
Super hjælpsomme. Hurtig levering og bilen spiller💪🏻 god service fra Bjarke og frederik❤️🙏
Endnu engang har Bjarke og Frederik…
Endnu engang har Bjarke og Frederik gjord det!
Vi KPA ApS har haft samarbejde med V85 i små 7 måneder nu, første gang fik vi hentet 5 varebiler og 2 private biler til vores transport.
Efter 6 måneder ringer jeg til Bjarke og siger vi om 3 uger SKAL bruge 17 ens varebiler.
Jeg havde forventet et nej og at det ikke kunne lade sig gøre, i stedet for siger Bjarke “ kom herned i morgen”
Min partner og jeg kommer ned og møder Bjarke og Frederik som altid er så søde.
Vi får lagt en hurtig og god plan, 3 uger efter leverer V85 10 varebiler den ene dag, 7 varebiler den næste dag, på Sjælland.
Jeg får samtidig en video hvor jeg kan se at alle 17 varebiler har været forbi værkstedet, fået nye bremser og service på alle efterfuldt vaskehal hvor ALT er blevet vasket og klargjort
Jeg er ikke i tvivl om familien v85 har arbejdet i døgndrift for at klare denne mission
Alle 17 varebiler spiller fra top til tå
V85 er årsagen til at vores virksomhed drastisk kunne vokse og vi kan ikke takke dem nok
Vi glæder os til et langvarigt samarbejde med v85 og kæmpe tak til Bjarke og Frederik
Fair og gennemsigtig ordning, med fantastisk service.
Jeg havde solgt min kones bil, gjorde mig mange overvejelser om næste bil. Vi føler os usikre på markedet, så en lejebil føles som det helt rigtige for os. Vi tog fat i V85, som har givet os en kanon og hurtig service. Vi fik en sprit ny lækker bil, til en særdeles fordelagtig pris, og nu har vi fleksibiliteten og trygheden i hverdagen. Det kunne ikke være nemmere !
Jeg havde kontakt til en der hed Mike, hele vejen igennem har han været hjælpsom og besvaret alle mine spørgsmål og jeg har haft mange😅 hurtig svartid på Messenger og en bil der bare stod klar nyvasket og serviceret, Mike har overholdt alt hvad han lovede og kan kun anbefale at leje igennem v85👍
Perfekt service.
Tid til vinterdæk skift hos V85.
Igen en god og solid kundeservice.
Kan kun anbefale alle der går i tanker om af leje en bil om af tjekke V85.
God jul til hele V85 teamet og igen tak for jer🙂
Hej jeg har leje bil ved V85 igennem…
Hej jeg har leje bil ved V85 igennem mange år og er udtrulig Glad få det de har biller i All klasser og biler til alle priser så alle kan være med og de har en super kundeservice og de er altid klar til at hjælpe og jeg kan ikke sige det få mange gange i stedet få at købe en bil så leje en bil ved V85 om du skal bruge den en dag en månde Elle et år så tøv ikke med og skrive til dem så står de kla til at hjælpe så prøv det V85 er bar god hilsen Astrid Helene leren

Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Skulle bruge en bil for en kortere periode, og de almindelig udlejningsselskaber er vanvittig dyre og har ofte heller ikke verdens fedeste biler. Det kunne V85 klare, så det er en kæmpe anbefaling herfra!

Fed bil og fantastisk kundeservice
Fed bil og fantastisk kundeservice

Odpowiedź od v85.dk
Super nem og god Service og en dejlig…
Super nem og god Service og en dejlig bil!

Super søde kompetente medarbejdere
Det har et godt koncept og super søde kompetente medarbejdere. De hjælper hele vejen igennem👏🏼😊

Odpowiedź od v85.dk
Min kæreste har lejet bil ved v85 og er…
Min kæreste har lejet bil ved v85 og er yderst tilfreds med behandlingen af os
Kæmpe anbefaling herfra

Nemt at låne bil
Dejligt med stort udvalg af biler, alt fra microbiler til store suv’er

Kunne jeg give 10 stjerner
Kunne jeg give 10 stjerner, havde jeg gjort det. Med et blandet kørselsmønster, kræves enten flere størrelser biler, eller v85 til og kunne opfylde ens behov.
Jeg valgte det sidste, og har ikke fortrudt, ideen i jeg om sommeren køre lidt mere sporty bil, og om vinteren køre den mere fornuftige løsning, fungere bare 100% for os.
Bjarke & Frederik - Tak.

Super fin service
Super fin service, hurtigt svar på Messenger og nemt at forstå tilbud.

Odpowiedź od v85.dk
Virkelig nemt og overskueligt hvis man…
Virkelig nemt og overskueligt hvis man står og mangler en bil uanset hvor længe man har brug for det, Et kæmpe plus er de har biler i alle prisklasse 👍🏻

Super hjælpsom virksomhed
Super hjælpsom virksomhed, Som står klar til og gøre en indsats for og hjælpe dig med lige præcis den bil man gerne vil ud og køre i
Kan klart anbefales hvis man søger en lejebil 😊

Odpowiedź od v85.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.