Regelmatig storingen maar ook dat brieven van specialisten uit het portaal verdwijnen???? Zorgonline kan precies in jouw dossier ben ik achter gekomen. Ook steeds te zien te krijgen als je af wil s... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Meest waardeloze app en organisatie ever in deze tijd van AI zijn artsen of apotheken niet te vinden wat je ook probeert je krijgt een lijst van 616 apotheken huisartsen alles door elkaar en al typ je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
de medewerker van zorgonline, bleef net zo lang mailen en bellen totdat het eindelijk bij mijn huisarts de fout ongedaan werd gemaakt
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Uw Zorg Online draait alles om tijd. Tijd die we graag teruggeven aan zorgverleners en patiënten. Met onze digitale oplossingen maken we zorg niet alleen efficiënter, maar ook beter bereikbaar. Voor zorgverleners betekent dit dat ze het contact met hun patiënten eenvoudig en efficiënt kunnen organiseren. Minder tijd kwijt aan gedoe en geregel, meer tijd voor waar het echt om gaat: zorg voor de patiënt. Voor patiënten maken we het contact met hun zorgverleners een stuk eenvoudiger. Niet meer bellen voor een recept of afspraak, maar zelf regelen op het moment dat het hen uitkomt. Bovendien brengt Uw Zorg Online al hun zorgverleners samen in één handige app. Simpel, snel en altijd bij de hand.
Dane kontaktowe
Peursumstraat 25, 1105 BP, Amsterdam, Holandia
- uwzorgonline.nl
Odpowiada na 52% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle reacties op persoonlijke mail
Snelle reacties op persoonlijke mail. Vriendelijk en slim.
Na reminder snel geholpen
Na een reminder te sturen meteen dezelfde dag geholpen met een vraag.
de medewerker van zorgonline
Het probleem is goed opgepakt en…
Het probleem is goed opgepakt en volledig opgelost met regelmatig terugkoppeling. Heel fijn en professioneel. Super tevreden en blij mee. Bedankt!
Probleem snel opgelost
Regelmatig storingen maar ook dat…
Ook steeds te zien te krijgen als je af wil sluiten staat er 500 error.
Deze zorgonline voelt voor mij niet veilig en voor vele heb ik begrepen. Als ik huisartsen mag aanraden is dat ze iets anders gaan zoeken dan dit platform. Het werkt voor geen meter en is niet veilig.
Traag traag traag
Erg trage website (en app). Ook staat het volledige dossier van de huisarts er niet alleen, Alleen wat samenvattende zinnen.
Nadat er iets in de app niet meer werkte een berichtje gestuurd. Heel goed geholpen en inmiddels doet het weer.
Al acht maanden probeer ik via digid te koppelen.
NU wonen wij al 8 maanden in Alkmaar. Het gaat nu over mijn pogingen om te koppelen. Ik heb zoveel keren geprobeerd om zorg online te koppelen met de huisartsenpraktijk HONK Alkmaar. Ik krijg code's, daar kom ik dan een onzinnig stapje verder mee. Dan moet ik nogmaals inloggen staat er, omdat ik moet koppelen. Dan krijg ik via mijn telefoon een andere code. Het lukt gewoon nooit. Ik kan niets bekijken en kom nergens in. Dit is volkomen onwerkzaam. Het erge is dat de huisarts mij niet kan helpen. Dat is mij meerdere keren verteld. En ook heb ik via een email aan zorg online uitgebreid aangegeven dat middels digid en wachtwoord niets op gang komt. Geen enkel bericht van zorg online teruggekregen. Ik vind het werkelijk onbegrijpelijk.
P.S.
Hiervoor woonden we in Den Haag. Daar hadden wij geen enkel probleem met de daar functionerende mijngezondheidsnet.
Een waardeloos systeem
Een waardeloos, traag, log systeem. Ben benieuwd of mijn gegevens daar wel veilig zijn.
Ik snap niet dat huisartsen hier nog mee werken.
De app is erg gebruiksvriendelijk
De app is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het aanvragen van herhaalrecepten gaat snel en zonder gedoe. Binnen een paar klikken is alles geregeld.
Een fijne ondersteuning voor mijn zorgzaken.
Vriendelijke en adequate reactie…
Vriendelijke en adequate reactie gekregen op de foutmelding in het systeem. Een aantal keren contact gehad met het team van Uw Zorg Online en dat was elke keer heel prettig. Fijn om goed geholpen te worden, dat gebeurt niet vaak in dit digitale tijdperk!
Slechtste app ever…
Ik heb werkelijk nog nooit zo’n slechte app gezien! Niks werkt, ik moet iedere keer ontkoppeld worden en dan lukt het nog steeds niet om medicijnen te bestellen. Wat een aanfluiting
Voldoet niet aan wettelijke privacy…
Voldoet niet aan wettelijke privacy criteria 2026
Ze hebben het perfect verholpen
Constant problemen met dit mastodont platform
Constant problemen met dit mastodont platform dat op modules draait. Alweer een tijdje met Brieven en Verwijzingen. Op 06 Feb kreeg ik eindelijk antwoord dat het "opgelost" is. ik kan er inderdaad eindelijk bij nu. Wat ze doen is de consument gebruiken als gratis tester - je moet steeds maar een zgn "jira ticket aanmaken" - dat gebruikten wij in de IT onderling, en moet je niet aan de consument doorspelen. Ik weet niet waar dit platform voor dient. Je begint het je af te vragen, want het betreft gevoelige informatie en veel persoonlijke gegevens waar je regelmatig niet bij kunt. (Zie mijn eerdere opmerkingen over dit monstrueuze platform voor meer inzicht - ik heb ooit in de IT gewerkt.) Sterkte gewenst.
Waarom kan ik mijn apotheek niet…
Waarom kan ik mijn apotheek niet toevoegen? Het wordt niet gevonden!
Ik denk dat deze site traag en slecht…
Ik denk dat deze site traag en slecht onderhouden word en daardoor voor vele mensen irritant ondervonden word. Als je een nieuw wacht woord aanvraagt om 20.30 uur en daar om 03.00 uur antwoord op krijgt dan is er naar mijn menig iets niet op orde.

Odpowiedź od Uw Zorg Online
Hoopte dat ik nu eens een keer snel kon…
Hoopte dat ik nu eens een keer snel kon inloggen. Is me 1 x gelukt toen ik een keer om 3 uur s'nachts wakker werd.
Het uiterlijk is weer veranderd, lastig als je slechtziet, maar ik kwam niet ver in het systeem. Gewoon maar bellen naar de huisarts dus, daar was dit systeem vast niet voor bedoeld.

Odpowiedź od Uw Zorg Online
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.