Er werd een deskundig advies gegeven over hoe mijn tafel het beste kon worden behandeld, en deze behandeling is ook inderdaad zo uitgevoerd, met als gevolg: een uitstekend resultaat. En daarbij een... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We wilde graag onze oudbollige eetkamer stoelen in een modern jasje steken. Na veel rond bellen met diverse meubelmakers, durfde niemand de uitdaging aan maar uiteindelijk zijn we bij Gerald terech... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Onze bank was stuk, Gerald heeft hem op een creatieve wijze voor een redelijke prijs gerepareerd. Zeker een aanrader als je een meubelstuk hebt wat gerepareerd moet worden.
Als ambachtelijk meubelmaker en (antiek)restaurateur werk ik met toewijding aan het met kwaliteit vervaardigen, herstellen en restaureren van meubelen, Tevredenheid van de klant en respect voor natuur en milieu staan hierbij voorop. Duurzaamheid in het kwadraat. Aandacht en respect voor natuur en milieu, het maken degelijke kwaliteitsmeubelen en kwalitatief goede restauraties van bestaande meubelen, aandacht voor een goede relatie met klanten en leveranciers waarin fijn persoonlijk contact belangrijk is. De meubelmakerij is gevestigd in Berlicum en ik woon in Den Bosch. Ik kan zowel bij u thuis als in de werkplaats aan uw meubels werken.
Nederhof 7G, 5258CB, Berlicum , Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Goed advies en duidelijke afspraken.
Afspraken worden ook nagekomen.
Gerald is een hele bekwaamde meubelmaker.

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Ik heb mijn kastje nog niet terug. Mijn review is dus over het advies gesprek niet over het eindresultaat.
Een theekastje wordt opgeknapt. Op basis van het gesprek ben ik erg positief. Een man die een eerlijk advies geeft, mee denkt en een eerlijke prijs vraagt. Gerald bespreekt en verduidelijkt wat hij gaat doen.
Goede communicatie. Voor mij nu al 5 sterren 👍

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Goed werk afgeleverd. Goede communicatie inzake tijd van afhandeling etc. Prettig in de omgang. Redelijke prijs.

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Gerald nam de tijd om alle mogelijkheden door te nemen. Hij gaf me onmiddelijk het gevoel dat de stoelen van mijn overgrootouders in goede handen waren. Erg aardige en ambitieuze man met heel veel passie voor deze ambacht!

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Wij kunnen Uw Meubelmaker van harte aanbevelen: snel en opvallend plezierig contact en, natuurlijk het allerbelangrijkste: echt een vakman. Hij heeft onze oude tafel van antieke delen prachtig gerepareerd.
Ideaal dat hij aan huis kwam en dus ook een heel fijn contact/plezierige rustige man met passie voor zijn vak!

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Klantgericht, denkt goed mee met mogelijkheden en geeft goed advies.
Komt afspraken na, dus betrouwbaar. Prettig zaken doen.

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Wij zijn enorm tevreden met onze eettafel die Gerald weer als nieuw heeft gemaakt. Hij komt zijn afspraken na, is kundig en werkt netjes. Gerarld houdt je tevens op de hoogte van zijn vorderingen via whatsapp met foto’s, fijn om dit mee te krijgen en om eventueel zaken meteen af te stemmen.

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Er werd prima gecommuniceerd over voorwaarden en afwerking.de tafel is vakkundig veranderd.we zijn blij met het resultaat.

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
A skilled carpenter who loves what he does! His passion for his work shows through in his knowledge, skill and attention to detail. A personal service, great communication, ideas and advice. He listens and takes time. He renovated some older pieces i inherited from my parents. I'm delighted.
Highly recommended!

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Blij met de antiek restauraties van Gerald. Goede communicatie en vakwerk. De gerestaureerde meubels zijn weer klaar voor de toekomst.

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Mijn tafel ziet er weer uit als nieuw. goede kwaliteit werk, er wordt meegedacht over kleur en de service is top.
Ik ben superblij met mijn nieuwe aanwinst.

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Wij hebben een kapot deurtje van ons antieke kast door Gerald laten repareren. Perfect werk verricht! Gerald is een echte vakman.

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Een oude linnenkast (meer dan 100 jaar!) van mijn oma bij Gerald gebracht om op te knappen. Hij wist veel over de kast te vertellen; welk hout, de schildering, de deurpinnen enz. Hij gaf deskundig advies over wat wel en niet te (laten) doen en een duidelijke prijsopgave. Hij informeerde ons goed over de voortgang en de werkwijze. De kosten vielen zelfs lager uit dan geoffreerd. Het contact was heel prettig en het resultaat geweldig mooi! Ik raad hem zeker aan!!!!

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Een twee persoonsledikant laten versmallen naar een eenpersoonsledikant. Erg mooi gedaan, ziet er als niet uit. De meubelmaker dacht ook in het logistieke goed mee. Zeker een aanrader om hier timmerwerk te laten doen!

Goede informatie.
Nauwkeurig werken.
Schappelijke prijs.

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Gerald is erg kundig en heeft onze tafel zeer goed gerepareerd. Ook erg vriendelijk en behulpzaam, we zijn blij met zijn werk. Dank!

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Eiken Eettafel laten opknappen. Weer als nieuw. Supermooi resultaat. Echt vakmanschap

Odpowiedź od Uw Meubelmaker
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.